Scudo Sports

''5 Nisan 2009'' 3.Belgrat Geleneksel Bisiklet Şenliği

arkadaşlar yarın bizler (b.çekmece-beylikdüzü) grubu olarak yarın sabah 07.00 gibi foxcidy alış veriş merkezinden çıkacağız izleceğimiz yol ise b.düzü,migros,ambarlı,avcılar,k.çekmece tren,sirkeci,eminönü,unkapanı,eyüpsultan kağıthane shell,

buradan bisiklet derneğine katılarak şenliğe ulaşacağız katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşsınlar 0532 528 00 61

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
@Murat İLK

Ewet...Murat kardeş.... uyuyup kalmazsam :D
08:00 de Pendik 'te trende olacağım..( İlk vagonda ol :p )
08:45 te Haydarpaşa'da...
09:00 da Kadıköy iskelede...
09:15 Vapur kalkış

Şenlikte görüşmek üzere bisiklet dostları...

• Beğen
Güzel ve zevkli bir geziydi belkide hayatımdaki en çok bisikletli katılanı gördüm gelen ve bu organizasyonu yapan herkesin ellerine ayaklarına sağlık teşekkürler.

Evet günümüz çok güzel geçti, ufak tefek kazamsı şeylere ragmen, Mert Kaptan ve değerli arka takım kaptanı sayesinde çok güzel, hayatımıza renk katan güzel bir gün geçirdik. Bugüzel günümüzü paylaşan pedalsever arkadaşlara teşekkür ederim.

Gerçekten eğlenceli bir gezinin ardından hem düzenleyen hemde koloçan eden Mert Kaptana ve yine bizim güvenliğimiz için elinden gelen bütün gayretini gösteren orjinal türk robocopa saygılarımı bir borç bilir bütün değerli yeni tanıştığım arkadaslar ve eski arkadaslarıma çok tşk ederim...

Bir dahaki gezimizde inşallah görüşmek üzere ...

Saygılar

• Beğen
Tek kelime ile şahane bir etkinlikti! ön arka tüm kaptanlara ve aradaki katılımcılara :D çok çok teşekkürler... en kısa zamanda tekrar görüşmek dileği ile...
rubbish :ci:

• Beğen
tüm pedalşörlere selam
hepinizi kutlarım cenkjk dostum arkadan gelen densiz dört tekerlilere
düdük çalarak ikaz ettim
özellikle sahilin dar yerlerinde ve kavşaklarda düdük
gerekli çevredeki insanların adama bak yahu trafik polislerinden daha iyi trafiği
idare ediyor sözlerini duyunca gururlandım
özellikle garipçe turu ,poyraz turu belgrad ve riva turlarında dönüşlerde
yoğun trafiğe raslıyoruz bu yollarda çok dikkatli olmak durumundayız yalnız formaların trafikte işe yaradığını bizzat bir kez daha şahit oldum
bizi artık adam yerine koymaya başladılar
bu arada murat ilk dostum tam bir centilmenlik örneği göstermiştir
funda arkadaşımızı rampalarda bisikletine bağladığı atkıyla çekmiştir
kendisini kutlarım
bu organizasyonda emeği olan bisiklet foruma ,bisikletliler derneğine
aktif pedala ve şişli belediyesine pedal sesi olarak çok teşekkür ederim bu ülke değişiyor bir gün gelecek bisiklet kazanacak ve herkes bisiklete binmeye başlayacak
insanları bisiklet kullanmaya özendirici ne kadar organizasyon yapılacaksa şimdiden
pedal sesi olarak destek vermeye hazırız birlik olmalıyız birlikte sorunlarımızı üst mercilere dernekler kanalıyla anlatmalıyız bu ülkede bisiklet federasyonu
bir hayal değil gerçek olmalıdır binlerce dernek kurmalıyız türkiyenin her yerinde bisiklet dernekleri kurulmalı ve dernekler ve artı amatör gruplar birbirlerine destek vermeli
bir gün kazanacağız ve gelecek nesillere örnek olacağız temennim
bisiklet sporun yaygınlaşması ve kitleselleşmesidir gelecek pazar
bisikletliler derneğine destek için sultanahmette pedal sesi formalarımızla hazır olacağız yaşasın bisiklet kardeşliği ve dayanışması hepiniz kutlu olun
sağolun varolun
robocop arka takım kaptanı

Bilindiği üzere birlikten kuvvet doğar.Bu birlikte emeği geçen ve özveride bulunan herkesi kutlar,sağlık,spor,ulaşım,dayanışma,paylaşım,kötü alışkanlıklardan kurtulma veya hiç edinmeme konusunda mükemmel bir araç olan bisiklet kullanımını teşvik ve yaygınlaştırma amacında olan herkesi bir araya getirme girişimlerinden dolayı teşekkürü borç bilir,saygı ve sevgilerimi sunarım.
Birlikte gerçekleştireceğimiz etkinliklerde hep birlikte olabilmek dileklerimle,sağlık,huzur ve mutlulukla kalın.

Çok eğlenceli bir tur oldu. Herkese çok teşekkürler. . .

Robocop un sırrını da yakaladım belgradda :D :D

http://daemon.888.googlepages.com/SS850281.JPG

• Beğen
katılan herkese selamlar, adı şenlik olsa da şenlik alanına varışta zaman zaman oldukça zorlu geçen bir parkurdu. fakat serin ve berrak bir havada güzel bir tur oldu. katılımın bu kadar kalabalık olması sevindiriciydi. ortak keyiflerde buluşabildiğimiz yeni yeni arkadaşlar tanımak güzel. sanıyorum organizasyonun aksaklıkları bu kadar kalabalık katılımın hesaba katılamayışından kaynaklanmıştır.... bisikletin şehir hayatında dahası insanların hayatında hakettiği yeri bulmasında önemlibir etkinlik olmuştur. emeği geçen herkese teşekkürler.

esin

buarada bisiklet sevgisinin ve tutkusunun insanı nerelere götürebildiğine dair ülkemizden güzel bir örnek:

(link)

3.Belgrad Senligi guzel bir gunde, gunesli bir havada keyifle baslayip keyifle sona erdi. Bu organizasyonun mimari kaptan Mert ve robocop Kudret arkadaslarimiz basta olmak uzere, emegi gecen ve katilan tum arkadaslara tesekkur ederim. Ozellikle Ilhan arkadasimin lastik patlagimin giderilmesinde bana yardimci olmasi ve beni arkada yanliz birakmamasi benim icin ayri bir deger tasiyor, eksik olma.
Hepiniz sagolun-varolun.

Diger yandan bu gezinin tarihi bir anlami da oldu. Bu senlik iki buyuk toplulugun, Bisikleliler Dernegi (BD) ve Pedal Sesi (PS) uyelerinin bir arada olduklarini, bisiklet adina yapilacak herseyi beraberce gogusleyeceklerinin kaniti oldu. Bu konuda dogru adimi atan Mert arkadasimiza, destekleyen Kudret arkadasimiza ve Ercan arkadasimiza ve konukseverligi, aciklayici ve bilgilendirici konusmalariyla bizleri aydinlatan BD baskani Murat Suyabatmaz arkadasimiza ve tum bisikletci abilerime ve kardeslerime sonsuz tesekkur ederim. Bu gunu gormek benim icin mutluluklarin en buyuguydu. Simdi 12 Nisan Pazar gunu yapilacak Cumhurbaskanligi Bisiklet Turu oncesi saat 10’da S.Ahmet meydani Alman Cesmesi onundeki onemli bulusmaya tum bisikletci arkadaslarimin eksiksiz katilimlari cok onemli. Devletin ileri gelenleri onunde bisikletlerimizle ne kadar kalabalik oldugumuzu gostermek ve isteklerimizi ifade etmek icin onemli bir firsat.
O gun gorusmek uzere, esen kalin.

Bunlar da bendeki fotolar:
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

snage dostum
hay yaşayasın evettttttttttttttt
fındık ezmesi evettttttttttttttttttt
şimdi firmanın adını yazmayayım olmaz turlarda söylerim
içindekiler
protein kalsiyum demir e vitamini b1 vitamini fosfor
acaip bir şey uzun yollarda ve rampalarda acaip fişekliyor

not
el turco resimler için çok teşekkür ederim evet dediklerine aynen
katılıyorum birlikten kuvvet doğar

Robocop

Abi götürmüşsün yiyecekleri

Ama zayıflamış gördüm seni,

Aman abi iyi bak kendine ,

Dinlen biraz abi ,bu ne hız,

Gelemedim bende , bakım lazım biraz bisiklete , bakımsız çıkmim dedim yola ;)

• Beğen
kesinlikle pedal sesi sultanahmetteki ikinci
tarihi buluşmaya büyük heyecanla katılacaktır
bisikletliler derneğini kutlamak için orada hazır olacağız
diğer sivil bisiklet derneklerinide görmek istiyorum
büyük bir istekle
robocop
arka takım kaptanı

@volkii

evet bu aralar fazla rampa çalıştım ondan herhalde
yemek menümü değiştirmeyi düşünüyorum artık bol bol çiğer
hindi eti dalak anca
benim gibi rampa manyağı adama gerekli
nasılsa görüşürüz volkiiiiiiiiiiiiii

Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlar...

Şenliğimiz için A.Y ardından AV.Y Pedalseverlerle buluşarak,63 kişi gibi 1 rakamla,tempomuz,gidiş ve sürüş disiplinimiz konusunda yaptığım konuşma sonrası yola koyulduuk:) Ufak tefek sorunlar harici 14:00 gibi Şişli Belediyesinin mesire yerine ulaştık.Orada eski/yeni tanıştığımız arkadaş ve dostlarımızla buluşarak,Bisiklet Kardeşliğimizi pekiştirmek ve bu bütünlüğümüzü sergilemek adına anlamlı faaliyetimizi,sponsorumuz Aktif Pedal'ın yemekleri eşliğinde sürdürdük.Bazı pedalseverler erken ayrılarak,bazıları bizimle dönerek bu keyifli Bisiklet Şenliğimizi kazasız,neşe içinde noktaladık

Şenliğimize destek veren Bisikletliler Derneği,sponsorumuz Aktif Pedal ve Şişli Belediyesi 'ne,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan,Tüm arkadaş ve dostlarıma Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu adına teşekkür ediyorum;) Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Arkadaşlar selamlar,

Gelmek istedim ancak mümkün olmadı bir başka sefere. Yolu Ortaköy'e düşecek olanlarınız bana ulaşabilir neredeyse 24 saat bisiklet gezisi için hazırım.

Sizlerden bir ricam olacak vereceğim linkteki konuya ilginizi rica ediyorum

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=515792

• Beğen
Geri