@cobike
inanin iyi arastirdim. ve umarim sorun cikmayacak saat durumundan dolayi. zaten vapur olmasindan oturu trafik problemi de olmaz. umarim kaptanlar saatlere uyarlar...
gorusmek uzere.
@hızlı
slmlar niko. ilk kez gorusmus olacagiz seninle. umarim aksilik olmaz da gelmek isteyenlerin hepsi gelirler...
@oguz657
bizde oyle yamasiydi takimiydi zartiydi zurtuyduu mevcut
en azindan bende var. ama sen en kisa zamanda tedarik etmeye bak. nasil bisikletcisin diye sorarlar adama
lastik patlamasi hikaye, onemli olan daha kotu arizalarin olmamasi.
@sports-man
slm mertcigim. aciklama + erken duyuru iyi oluyor. gelme fikri olanlar daha iyi karar verirler diye dusunuyorum ben sahsen kendim bizzat
ayrica bir turizmci olarak ulasim problemine el atmak, cozum bulmak, alternatifler yaratmak elbette isterim. ido ile baslamak neden olmasiiin
gorusmek uzeree...
inanin iyi arastirdim. ve umarim sorun cikmayacak saat durumundan dolayi. zaten vapur olmasindan oturu trafik problemi de olmaz. umarim kaptanlar saatlere uyarlar...
@hızlı
slmlar niko. ilk kez gorusmus olacagiz seninle. umarim aksilik olmaz da gelmek isteyenlerin hepsi gelirler...
@oguz657
bizde oyle yamasiydi takimiydi zartiydi zurtuyduu mevcut
@sports-man
slm mertcigim. aciklama + erken duyuru iyi oluyor. gelme fikri olanlar daha iyi karar verirler diye dusunuyorum ben sahsen kendim bizzat