Scudo Sports

'' 10 temmuz polinez normal tempo ''

@Erkan Közen

o.k erkan ...

liste güncelleme.............
polinez 10 temmuz .............

1- kudret
2- bahtiyar
3- sefa..........
4- kenan
5- okan
6- bugsbunny
7- göksu
8- mehmet ergene....
9- hasan derya
10- atacan
11- murat semiz....
12- bahadır gürel
13- alper benli -----dapoet.......
14 -adem sönmez.......
15 -salih....
16- anıl...
17 -rıdvan..
18- erkan..

saat 08.30 bostancı adalar iskele önü................

iç lastik pompa şart...............
ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

70 km toplam .............bostancı polinez bostancı........

arkadaşlar bu turda birlikte pedallama esas olacak kopma olmayacaktır ,yolu bilen arkadaşlar ise özellikle uzun süren rampaların bitiminde bekleyecek, herkezin toplanması sağlanacaktır ... bu sefer düdük getireceğim, bu düdük sayesinde arkadan düdük sesi duyduğunuz an temponuzu yavaşlatacaksınız ,bunun nedeni arkanın toplanmasının sağlanmasıdır , kopma olmayacak,,,, bu turda şile prosedürü geçerli değildir önemle duyurulur ...

Scudo
Kudret abi beni de yaz listeye :) fakat beşiktaştan geleceğim ben ve o saatte bostancı iskelesinde nasıl hazır olacağımı bilmiyorum,araştırdım ama vapur saatleri pek uyuşmuyor sanırım,bu konuda bana fikir verebilir misiniz? ve bu tura beşiktaştan gidecek olan arkadaşlar var mı?

@Ozan Seyyah

07.45 vapuruna binin beşiktaştan,,, sonra 08.05 de kadıköyde olursunuz sizin için bekleriz saat 09.00 a kadar bostancıya gelmek için adalar iskelesine ,sahilden fenerbahçe bisiklet yolundan direk bisiklet yolunu takip edin , 09.00 dan sonraya kalmamız iyi olmaz 70 km mesafe var ...
gidiş ve dönüş anca ....

1- kudret
2- bahtiyar
3- sefa..........
4- kenan
5- okan
6- bugsbunny
7- göksu
8- mehmet ergene....
9- hasan derya
10- atacan
11- murat semiz....
12- bahadır gürel
14 -adem sönmez.......
15 -salih....
16- anıl...
17 -rıdvan..
18- erkan..
19-ozan....

saat 08.30 bostancı adalar iskele önü................

ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

arkadaşlar bu turda birlikte pedallama esas olacak kopma olmayacaktır ,yolu bilen arkadaşlar ise özellikle uzun süren rampaların bitiminde bekleyecek, herkezin toplanması sağlanacaktır ... bu sefer düdük getireceğim, bu düdük sayesinde arkadan düdük sesi duyduğunuz an temponuzu yavaşlatacaksınız ,bunun nedeni arkanın toplanmasının sağlanmasıdır , kopma olmayacak,,,, bu turda şile prosedürü geçerli değildir önemle duyurulur ...

@Ozan Seyyah

hocam merhaba,
ben de beşitaştayım, beşiktaştan üsküdara geçip ordan caddebostana kadar pedallayacağım. beraber gidebiliriz...
diğer seçenek de karaköye gidip ordan kadıköye geçip ordan caddebostana gidilebilir.

Selam,

İmesin önünden geçecekseniz 9 30 gibi İmes e çıkan yolda tam rampanın başında İŞMONT mağazası var, sizi orda bekleyebilirim.

@Mehmet Ergene

mehmet antremandan şimdi geldim kusura bakma yazamadım saat 09.00 hareket karşıdan gelen arkadaşlar yetişsin diye ...

@Özgür Demirci

1- kudret
2- bahtiyar
3- sefa..........
4- kenan
5- okan
6- bugsbunny
7- göksu
8- mehmet ergene....
9- hasan derya
10- atacan
11- murat semiz....
12- bahadır gürel
14 -adem sönmez.......
15 -salih....
16- anıl...
17 -rıdvan..
18- erkan..
19- ozan....
20- özgür demirci..

toplanma,,,,saat 08.30 bostancı adalar iskele önü................
hareket 09.00

ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

Kudret abi selam,geldım İstanbuldayım.Pazar sabahı ıkı arkadasım ıle bostancıda olacagız.polonezkoyden donus kacta planlıyoruz abı?

@tolga akan

polinez gidişe bağlı şöyleki bu gün ben o yolda antreman yaptım ...yolu bostancı sanayiden alacağız ve dudulludan alemdağ istikametine girmeden
polineze gideceğiz, hatırı sayılır rampa var bu etapta bekleme şart çünki arkadaşlar yüksek tempo ile gidemez ...burda topluca gidilecek, tempo çok düşük olacak genel prosedür budur şile başka bura başka olacak ...şile performans gerektirir, burda ise olayın ne olduğunu 70 km nin ne olduğunu deneyleyerek göreceğiz ...polinez dönüşü aynı yerden olacak gidiş aynı dönüş aynı bunun nedeni alemdağa giremeyiz ora akşam saatinde fena halde trafik
yüzünden kapalı evet dönüşte rampalarda acı çekilecek ve bekleme olacak çavuşbaşından döneceğiz ve ordan dudulluya gelirken tam 2 km lik eğimi 18 olan rampa vardır ...

1- kudret
2- bahtiyar
3- sefa..........
4- kenan
5- okan
6- bugsbunny
7- göksu
8- mehmet ergene....
9- hasan derya
10- atacan
11- murat semiz....
12- bahadır gürel
14 -adem sönmez.......
15 -salih....
16- anıl...
17 -rıdvan..
18- erkan..
19- ozan....
20- özgür demirci..

toplanma,,,,saat 08.30 bostancı adalar iskele önü................
hareket 09.00

ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

önemli dip not .....
benim turlarımda kişilerin hataları bende dahil isim vermeden yazılacaktır kendi öz eleştirimi burda yapacağım ,,trafikte bisiklet kullanmak hüner ister istanbul trafiğinde çok dikkat edeceğiz araçlara .......
kavşağa gelirken, eğer trafik lambası yoksa araca öncelik tanıyın ,bu ülkede bisiklete öncelik tanınmaz bunu asla unutmayın...
evet dönüşte sadece polinez çıkışında trafik olabilir çavuşbaşı sapağına kadar gideceğiz ordan sonra trafik biter tekrar trafik çekmeköye yaklaşırken artabilir dudulluda keza öyle ve bostancıya kadar trafik olacağından tabi dönüşte erenköy hizasına sokacağım herkezi ve erenköyden minibüs caddesinden ...bostancı istikametine ara yolardan trafiğin nispeten az olan yerlerinden bostancıya çıkacağız...
sabah bostancıdan dudulluya kadar trafik olmamaktadır

abi bende geleceğim.

avrupa yakasından katılacak olanlar var mı acaba? karşıya birlikte geçelim.

Ben Cumartesi işe gideyim diye evden çıktım, Anadoluhisarında vapuru kaçırınca Hekimbaşı rampasını kah tırmanarak kah yürüyerek eve döndüm. En zorlayıcı şey güneş. Rampa falan değil.

Güneş işini çözebilsek diğerleri kolay.

Kafama kaskın altına nemli başörtüsü mü sarsam.... Kudret abi sen öyle mi yapıyorsun?

avrupa yakasından 7.45 beşiktaş kadıköy vapuruna bineceğiz.

@mtsemiz

nemli bişe sararsanız sıcakta kafanız daha iyi pişer galiba.
bandana sarın teri emsin. ben öyle yapıyorum.

@Rıdvan UĞUR
Ben de en son geçen ayın 20'sinde gitmiştim. Karanlıkdere'ye inersen gidiş kolay oluyor. Çavuşbaşı yolundan giderken üçlü kavşağa ((link)'dan sonraki rampa) geldiğinde burası Beykoz sınırıdır. Cumhuriyet caddesini sonuna kadar gitme yol uzar. Sağdan üçüncü sapağa (girişi düzdür) gir. Orası Serdivan caddesi (soldaki camiden hemen sonraki) olması lazım. İşte bu yol Karanlıkdere'ye iner, soldan gidersen çarşıya (BİM gibi alışveriş yapabileceğin yerler var), sağdan gidersen Kur'an Kursu'na (çeşmesi var) ulaşırsın ki devam etmek için buradan gitmelisin. Sonrası düz olmayan dinlemelik güzel bir tepe çıkıyorsun. Manzarası çok güzel karşı yakadaki Sapphire Tower'ı görüyor. Sonra biraz ormanda ilerleyip Karadeniz caddesinden Çengeldere'ye doğru ilerlersen yolunu kolay bulursun.

Bu sefer bir yer de et mangal mı yapsak? Geçen hafta bir çok turda yapmışlar da gözüm kaldı, bir yerlerim şişecek. Ahan da sol baş parmağım şişmeye başlamış bile...:)

Başarılar...

• Beğen
Tepkiler: Rıdvan UĞUR
Geri