Scudo Sports

'' 10 temmuz polinez normal tempo ''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
evet temmuz ayı durmak yok ......bostancı hareket 08.00 ...avrupa yakadan gelenler yetişebilir bostancı adalar iskele önü.....
bostancı sanayiden iç erenköyden gümrükten dudullu hizasından alemdara .......cumhuriyet köyünden polinez dönüş aynı istikamettir ...............

toplam 70 km dir ...............

http://img135.imageshack.us/img135/5240/61186450421051488640476.jpg

Scudo
evet kontenjan sınırlaması yok facede duvarımda olacağım ismim aynıdır ...

kudret abi beni yaz şile turu öncesi antıraman olur

tarihi karıştırdık anlaşıldı abi şileden sonra gideriz

iletişim nasıl olucak

@bahtiyar közen

bahtiyar cebi aldım sen gene dudullu kavşağa gelecen ....ora buluşma yeri...

tamam abi dudulluda görüşmek üzere

batuhan ve bahtiyar buluşma yeri o meydan saat 09.00 da orda olun ben saat 08.00 de bostancıdan geliyorum ....

beşiktaştan yetişebilir miyim ki ya? ben de gelmeyi planlıyorum.

@Mehmet Ergene

beşiktaştan gelebilmen için mehmet saat 08.00 de bostancı adalar iskele önünde olursun ...ve yakalarsın beni ......bu tur toleranslı yani 08.15 e kadar beklerim ...vapurla kadıköye ordan fenerbahçe hizasından sahil yolundan ta bostancıya kadar devam edecen zati bisiklet yolu seni bostancıya getirir.

Kudret abi, vapur saatlerine baktım en erken vapur 7.45 te. 8.05 te kadıköyde oluyor. yetişemem herhalde.

tamam kudret abi 09.00 da ordayım

@Mehmet Ergene

yav iyi bak yalnış olmasın...

saatler aşağıda karaköyden kadıköye yalnış bakıyorsun...

06:30
06:50

07:00
07:20

07:30
07:50

08:00
08:20

08:30
08:50

@mustafa ayvaz

mustafa beykozdan bostancıya ulaşman acaip zor tabi....sen b takımı oluştur beykozdan gelen olursa burdan olabilir polinezde buluşuruz ve dönüşü birlikte çavuşbaşı istikametinden yaparız, biz sapaktan ayrılırken siz beykoza doğru gidersiniz...

@Kudret Kurtcebe

abi beşiktaştan baktım ben. karaköyden vapurla geleblirim dediğin gibi. şimdilik gelme ihtimalim %50 ilerleyen günlerde netleşir durum.

polinez buluşma yeri.....batuhan ve bahtiyar saat 09.00 da yuvarlağın orda ben bostancıdan geleceğim...

Geri