Scudo Sports

'' 10 temmuz polinez normal tempo ''

@anıl şahin

kuru üzüm kuru kayısı kuru incir yoldan manavlardan muz alacağız ve matara bisiklete monte edilmeli su kaybımız olacak hava sıcak olacak 70 km dir fakat bu turda normal tempodan amaç arkada kalanlar beklenecektir şilede öyle bi şansımız yok idi mesafe uzundur şile çetindir ....
ayrıca iç lastik artı pompa ve kask tabi..bunlar lazım ayrıca eldiven düşmelerede avuç içlerini korur ....

liste güncelleme.............
polinez 10 temmuz .............

1- kudret
2- bahtiyar
3- sefa..........
4- kenan
5- okan
6- bugsbunny
7- göksu
8- mehmet ergene....
9- hasan derya
10- atacan
11- murat semiz....
12- bahadır gürel
13- alper benli -----dapoet.......
14 -adem sönmez.......
15 -salih....
16- anıl...
saat 08.30 bostancı adalar iskele önü................

iç lastik pompa şart...............
ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

70 km toplam .............bostancı polinez bostancı........

Scudo
@Özgür Demirci

özgür ben ormandan çıktım biliyorsun isteyen ormana dalar polinez kafe durak yeri ,,orda çay içerek dönüşüde asfalttan yapacağız offroad isteyen dalar yalnız dönüşüde hesaba katacak bu turda orta balans performans sahibi arkadaşlar var ...
gidiş bostancı iç erenköy dudullu kavşaktan polinez,,, alemdağdan değil alemdağ yolu trafik açısından sakıncalı ...

Bende Samandıradan katılacağım. Hani her türlü katılıyorum kudret abi. ancak çekmeköy üzerinden otobandan alemdağa uzanacaksanız sarıgazi birleşiminde katılayım bende size.
yok başka bir yol kullanacaksanız dudullu ekibindeyim bende.
ama dudullu ekibi nerde bekleyecek onuda bilmiyorum oda ayrı:)

@Rıdvan UĞUR

rıdvan dudullu ekibi meydanda bekleyecek bu gün kendileri orda beklediler kendilerine teşekkür ederim...

1- kudret
2- bahtiyar
3- sefa..........
4- kenan
5- okan
6- bugsbunny
7- göksu
8- mehmet ergene....
9- hasan derya
10- atacan
11- murat semiz....
12- bahadır gürel
14 -adem sönmez.......
15 -salih....
16- anıl...
17 -rıdvan..

ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

Dudullu meydan Barem'in orasımı oluyor. Çok soru sorup can sıkmak istemiyorum ama yanlış biryerlerde bekleyipte sizleride kaçırmak istemiyorum doğrusu.

@Rıdvan UĞUR

rıdvan dost,,,baremi bilmiyorum yukardaki harita alemdağ caddesi ile necip fazıl bulvarının keşiştiği yer orda meydan var ...

kudret abi bir sorun olmazsa ben de katılmak isterim. sabah eminönünden bostancı seferi var mı acaba?

bostancıya sefer yok malesef. kadıköye gelip ordan pedallayabilirsin.
ben de üsküdara geçip ordan caddebostana kadar pedallamayı düşünüyorum.

@Rıdvan UĞUR
Evet, eski Barem yeni Oruç Market'in orası. Ancak dün, arkadaşlar meydan yerine az berideki (bulvar üzerinde) bina gölgesini tercih etmişler. Hem gelenleri uzaktan görebiliyorsunuz (onlar da sizi), hem gölge, hem de meydana göre düzlük bir yer. Meydanda arnavut taşları var.

Bu arada meydanda Kızılay'ın çadırı var! Ne kadar orada olacaklar bilmiyorum; siz sporcular, müsait bir vaktinizde uğrayıp kan vermenizi rica ederim. Sizin kanlarınız süperdir şimdi, verilen şahsı ayağa kaldırır! Belki de bisiklet sevdasını arttırır...:)

Son olarak belirtmeliyim, ben belki gelemeyebilirim. Dün arkadaşım aradı saat 14:00'de Arnavutköy'de düğünü varmış. Olmadı gelirim ama küçük bir mola verdikten sonra karşıya doğru yola çıkarım.

Başarılar...

@evren gün

evren 08.30 a kadar bostancıya yetişebilirsin....

1- kudret
2- bahtiyar
3- sefa..........
4- kenan
5- okan
6- bugsbunny
7- göksu
8- mehmet ergene....
9- hasan derya
10- atacan
11- murat semiz....
12- bahadır gürel
14 -adem sönmez.......
15 -salih....
16- anıl...
17 -rıdvan..

ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

kudret abi diyelim iç lastiğimiz ve pompamız yok
yada yalnızca biri var mesela
ozaman katılamıyormuyuz tura ?

@Rıdvan UĞUR

rıdvan bi iç lastik fiatı çok ucuzdur onu almadan gelirsen ne olur,, herkezde yedek olması lazım bu şuna benzer km lerce uzaktan evine elinde bisiklet ile dönersin arkadaşlarda pompa olur ,araba siboplu olması lazım.............
şimdi neden yanımıza alıyoruz iç lastik yedek ve pompayı ,,,dönüşte benim teker patladı grup hızlı gidiyor ve beni beklemek zorunda değiller idi ..pendik tersane yolunda lastik gümledi....evet şile turunda yanımda iç lastik ve pompa olmasının faydasını gördüm zati herşeyi size sıfırdan öğreteceğim benim bütün turlarım gerek performans olsun gerekse normal tempo öğreti şeklindedir 6 senedir insanlara bi şeyler öğretmeye ,nasıl bisiklete binileceğini göstermeye çalışıyorum ben kendimi eğittim ve herkezide bu konuda özellikle yeni başlayanlarıda eğiteceğim benim turlarım okuldur ve trafikte nasıl bisiklet kullanılacağını öğretirim işim bu benim bunun için devlet bana para vermeli
ya haydi neyse ondan vazgeçtik,, tv de seyrediyorum konyadaki bisiklet kazalarını bunların alayının haberi yok bisiklete binmekten ,,,öğrenmek istemiyoruz ve ondan sonra başımıza neler geliyor neler seni tenzih ederim ama bisiklet olayı ciddiye alınacak çok önemli bir gerçektir..
bu forum face e benzemez face de hiç kimse duvarına bisiklet hakkında teknik bilgi vermez bu forum gerçek bisiklet ilminin yapıldığı yerdir burda tecrübeli ağızlar konuşacak ve yeni bisiklete binenleri aydınlatacak bu bir misyondur bu yüzden dünden daha fazla bisiklet foruma ihtiyacımız vardır ..

Hayır ben böle bir durumda insanlkara nasıl davranıldığını yada nasıl davranılması gerektiğini merak ettiğim için sordum. ben zaten edindim kendime hemen pompada iç lastikte. zaten topu topu üç kuruşluk şey ve fiyatından çok daha fazla faydası var. bu konuda hemfikirim. ama olurda birileri eksik ekipmanla gelirse nolur diye sormuştum. yanlış anlaşılmasın amacım çıkıntılık yapmak değil. sadece öğrenmeye çalışıyorum işte:)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
dudullu kavşakta olucam kudret abi

Geri