Scudo Sports

10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)

Boş boş muhabbetler yok yerli yabancı turistleri avm ye gidememesi yok araçtan bağıran vatandaş yok esnaf kan ağladı. Zaten bu ülkenin en büyük problemi bir şeylerin de iyi yönüne bakamamak. 650 kişilik yarışa gelip otelleri dolduran esnafta afedersiniz deli gibi yemek yiyen vatandaşlara bakılmaz ama. Neden çünkü litresini 7 liradan aldığımız benzinle yürüyen arabalarımızla günümüzü gün edemedik. O kadar kızıyorum ki böyle şeylere anlatamam bir kişi de çıksın ulan bravo adamlar yolları kapatmış süper organizasyon yapılmış durup geçmesini izleyelim diyen yok. Yok çünkü vizyon yok hiç bi haltımız yok! Bıktım bu ülkenin mantelitesinden bencilliğinden gayri dürüstülüğünden... :acpsnr::mad:

Scudo
@Kudret Kurtcebe valla edirne olur istanbul izmir olur farketmez şehir içinde trafik alt üst olmasın ama yarış şehir içi olsun denirse yapılacak tek şey kısa bir rota üzerinde tur bazlı yarış koşturmak olur.

@isosel

Buda bi fikir tabi,

Edirne tv si yanlı yayın yapmıştır,:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Careler nedir ?
Kafa göz yarmadan tabi,,

@Wasabie

Olumsuz eleştirilere kulak tıkıyorsunuz malesef. Ters yöne girmek durumunda kalan sporculara da "gerizekalı olduğu için girmiş" demeye getirdiniz. 600 kişilik katılımın olduğu yarışta peloton zaten tek yöne zar-zor sığarken, sporcular en ufak fırsatta sağa-sola atlayıp önlere geçmeye çalışıyor. Bunların sonucunda ters yöne girmeler, duba aralarına girmeler yaşanmış ve size göre bu sporcuların gerizekalılığı. Umarım araçla kafa kafaya çarpışma olmaz, çünkü bu durumda "sporcu gerizekalı olduğu için çarpıştı" açıklaması yapacağa benziyor organizasyon :snzdglsn:

@Çağatay Çağatay

650 kişinin dönüşü [ stadyumda ] riskli olup kazalarıda beraberinde getirir cagatay bey ,açıkça katagori yarışlarıda olsa farketmez 200 kişi aynı yerde tur atacak diyelim 10 tur ,kazalar kaçınılmaz olur ha fazla acemi olur ise kaza fazla olur ama genede kaza olası risklerlere Rağmen düşünebilirsiniz,

@Wasabie Tekrardan ellerinize sağlık.
Sayenizde kusurusuz denilebilecek bir organizasyon tecrübe ettik.

EdirneTV resmen saçmalamış.

@Serkan Mıstınoğlu

Şimdi ne diyeyim valla doğru dedin sakalimiz yok laf dinletemiyoruz,o kadar söyledik milleti dar yere sokmayın diye valla ecel terleri döktüm biri arkadan vuracak diye ,,,serkan sakal birakacam artık huhuhu

@NKurtuldu

Numan sen iyi derece yaptın tebrikler bu arada volkan kurtoglunun tekeri patlamış ama genede iyi derece yaptı,tufan sağnak 'i gördüm lastiğini patlatmis idi ,ilk çıkışta

Dönüşte ras geldik volkan bağırdı hadi kudret baba ,bende zati üçüncüyüm dedim nereden bilecektik yanlış yerden döndüğümüzü

Teşekkürler @Kudret Kurtcebe abi.

Senin de başına talihsizik gelmiş. Ama olsun insanın kendini bilmesi yeterli. Ayağına sağlık.

@BerkEvren
Olmazmı, tam hatırlamıyorum bu sene yada geçen seneydi, grand turların birinde takım otobüslerini boyamışlardı hatta xxx turunu istemiyoruz diye yerel halk pankartlar asmıştı. Tabiiki yurtdışı medyası bu tarz hareketlere prim vermemek için haber konusu bile yapmıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Kudret Kurtcebe
Biz de takımca gıda zehirlenmesi yaşadık. Akşam yemeğini dışarıda bir yerde beraber yedik. Sabaha kadar kusma-ishal vs. şanssızlık oldu. Yine de iyi dereceler yaptık.

Bir daha yarış öncesi akşamın yemeğini yanımızda götüreceğiz. :)

@NKurtuldu

45054108_2135001339865762_7662669432174411776_n.jpg

Murat kör ile gökan uzuntaş 'ın son finalde muhabbetleri acaip olmuş anlattı bana son derece centilmence yarışı en önde götürmüşler ,yarışta calismayanlari aynen söyledi neyse açık etmeyelim:islik::islik::islik::islik::islik:

@NKurtuldu
Ne yaptın numan
neyse
Yemek olayına dikkat

@Kudret Kurtcebe herkes kendi yerinde sagolsunun yarış hali. Kimseyi görmeden , kimseye temas etmeden yarışmak. Sıfır sıkıntı. Su derdi yok. Trafik derdi yok. Start derdi yok.
" Suretler " filmi gibi.

@NKurtuldu

Iso neymiş yahu,,,,,kramp yemedim karnimda asla acikmadi ,,emme işkembe yarış sonrası iyi geldi

@Çağdaş78

Şahane. En iyisi ,,,,,:komik:

@Bigpatron

Bir ikinci adam sensin hamletten sonra avrupada ne oluyor haberler sende ve hamlette

Ama medya koruyor demekki bisiklet sporunu

@Kudret Kurtcebe abi yapmayin gozunuzu seveyim. Ne kadar sansli oldugunuzun farkinda degilsiniz. Zaman ,para, saglik, aile ,.......birsuru sebeplerle yarislara katilamayan yada katilamayacak kisiler var. Tadını çıkarın. Daha iyisi elbette yine insanların katkısıyla olacak.

Organizasyondaki arkadaşlar daha doğru biliyorlardır, yanlışım varsa düzeltsinler. Güzergah kapalıydı ancak yolu dik kesen kavşaklardan paralel yollara kontrollü ulaşım sağlandı. O kavşakta sorun çıkartan insanların arızası. Benzer durumu Nisan'daki yarı maratonda da yaşadık. Bu tür organizasyonlarda bu tür kapamalar olur. Nasıl bayram kutlamalarında ses çıkarmadan izliyorsak bunlarada alışacağız.
Güzergaha gelince Edirneli olarak söyleyebilirim ki en makul yol. Ayrıca şehrin ruhuna en uygun start/finish noktası da mevcut nokta, tam tarihi kent merkezi. Nasıl ki İstanbul maraton/yarı maraton ve bisiklet yarışı tarihi yarım adada yollar kapatılarak yapılıyor ve çatlak seslere rağmen bir gelenek oluşturulmaya çalışılıyor Edirne yarışları da bir kaç eksiği de hallederek bu geleneğe kavuşabilir.

Geri