Scudo Sports

10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)

@mehmetsunu

Sunu masaya vurdu ihtilali yaptı destekliyorum:harika:
Birde kavga edenlere ve de omuzundan çekip bir insanı düşürene
Ters yoldan gidene
Aşağıdaki sembolleri gönderiyorum
,
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn:

@mehmetsunu

2019'da Alanya'da 3 GranFondo birden!

Ihtilali yaptın burada helal,destekliyorum,Veloturkten ihtilal istiyorum,erciyes fondo o zaman senin beynini agritmaya uçak ile geleceğim bisiklet bedava ücret yok ona ,

bekleeeeeee 2019 'u

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Her zaman için beklerim.

@Wasabie

Ali trafik polisi ile tartışma enteresan olmuş

Ali bu hangi kanal millet isyan etmiş ,ovvvvv araçlar bir tane değil millet acaip kızmış seneye tefe koyar millet ,
başlarım bisiklet yarışına diye
durum biraz iç açıcı değil organizasyon çare bence uretsin

Bu görüntüler sonucunda edirne valisi ne düşünür, kendimi vali yerine koyamam ama tablo iç açıcı değil medya resmen yarışı halk nezdinde eleştirmiş bu yandaş medya herhalde neyse siyasete girerse iş çıkamayız
Tek taraflı bakılmaz

arkadaşlar tek başımıza etkimiz bir yere kadar bu adamlara sosyal medya hesaplarından cevabınızı esirgemeyin.

@Wasabie

Valla şimdi bir şey diyecektim valla sinirlendim ,tek yanlı haber verilmez madalyonun öteki tarafindan bakmak lazım

@Wasabie 7 sene Edirne de okuyan birisi olarak 3 adet birbirine paralel yol işler Edirne de bilmiyorum uzun zamandır gelmedim değişiklik oldu mu? Ana yolu ara sokaklardan tamamen kesseler aslında insanlar alternatif yollara yönelebilirler. Tam ana yola birleşim noktasından kesildiği için sıkıntı olmuş galiba.

• Beğen
Tepkiler: İLKER YILDIRIM
İnanılır şey değil diyeceğim, içimden böyle demek geliyor ama neden inanılır olmasın? Böyle bir ülkede son derece inanılır birşey bu! Biraz daha abartsalar abartı bir yorum olacak belki ama vatan haini ilan edecekler bisiklet sürücülerini ve yarış organizatörlerini! Yılda 1 kez yapılan bir organizasyon için esnaf aç kalmış, batmış, avm'ler iflas etmiş, halk perişan olmuş, çocuklar araçların içinde ağlamaktan helak olmuş, insanlar gitmek istedikleri yere ulaşamadıkları için kafayı yemiş, neler neler...

İşin en kötüsü ise bunu yapan yerel bir tv kanalı. 1 gün öncesinden giderek şehri gezen, her türlü gıdanın tadına bakmak için hayaller kuran ve esnafa hatrı sayılır paralar bırakan bizim gibi katılımcıların tek gördüğü esnafın para kazandığıydı aslında... Hatta bir arkadaşımız bölge esnafından birine hafta sonları bu kadar kalabalık olur mu diye sorduğunda, bu kadar olmaz, yarış nedeniyle böyle cevabını vermişti.

Yazık!

adam çakar dopingi sonra 10 tane numara bağlasan ne yazar. Yapacak adam her türlü yapar.

@isosel

Selam dostum,ne diyorsun edirne tv 'ın yaptığına ?tek yanlı haber

Organizasyon alternatif bir yol düşünebilir gelecek sene tabi ,,,,çözüm bu bence

Edirne nin bir ucundan bir ucu kaç km pazar günü ailesi ile güzel havayı değerlendirecek olan zaten Meriç kıyısına gider arka yollardan oraya gitmek mümkün. Biz Istanbul da ne yapalım bakan geçecek yol kapat, reisicumhur geçecek yol kapat.

@trainspotting35

Aman yerin kulağı vardır:harika::islik::islik::islik::islik:

@trainspotting35

Bizde böyle rahmetli demirel geçecek yol kapat vs vs

(link)
Parantez açayım bir arkadaşım istanbuldan ct gelmiş kahvede çay iciyorlarmis bisiklet yarışindan bahsedince kahveci ver yansın etmiş otobüslerın işlemeyeceğini söylemiş ,halkı kazanmaya bakın dernek olarak ,etabı başka bir güzergahta düşünür iseniz halk sıkıntı çekmez bir işi yaparken başkalarının pozisyonunu engellememek profesyonelliktir

Ebisin sayfasına koydum bu mesajı,yarıştan sonra ,ama edirne tv 'yede katılmıyorum,çareyi söyledim,güzergah değişimi seneye gündeme gelirse kimse mağdur olmayacak

O arkadaşta bizim hüseyin forumdan

@Kudret Kurtcebe tam bir kaos hakim abi bilmiyorum bence gelenin olup olmamasına göre açılıp kapatılabilir şehir alt üst olmuştur tahmin edebiliyorum. Bu işin kenti yok tabi bu kültür her yere yerleşmeli.

Geri