Scudo Sports

1.Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışı

@Kudret Kurtcebe katılım ücret neden alınıyor ? Sağlık raporu yetiyormu ? Yarışa belki katılabilirim belki. Keyfe keder önceliğimdir... Outlet center falan filan buralar bizim mekanlar. Yarışa katılamasamda grup içindeki sen gibi tanıdık arkadaşlarla bir arada olurum. Maşukiye çıkışında esas iş kuzuyaylaya varabilmek. Kuzuyayladan sonrası çoğu hep düzlük.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
Scudo
ilçe emniyet demek aynen trafik demek ,motorlu trafik polislerin gerek 20 km düz yolda tüm kavşakları tutması ayrıca maşukiye merkez camisinden kartepe otel kapısına kadar olan 18 km 'lik eğimli yola tek bir aracı motorlu trafik polislerinin sokmaması, ayrıca yolu aşağıdan trafik polislerinin araç ile kesmesini dilerim,trafik asayiş kartepe otelden sivil araç inişlerinide yasaklamalıdır , aksi takdirde kaza riski vardır,çünki kalabalık gruplar halinde çıkış yapacağız ve yola yayılacağız ,ne yukardan bir araç gelecek ne de aşağıdan ,9 eylül saat 08.00 'de tüm yollar trafiğe kapatılmalıdır,20 km boyunca her kavşakta jandarma aracı durmalıdır ve trafik polisleri,
cumhurbaşkanlığı bisiklet yarışında beylerbeyinden ta yuşa eğimlerine kadar polis dolu idi ,tek bir aracı sokmadılar ,kavşaklar polis bantları ile çekilmiş idi, ve bu uygulamanın burada olacağını ümit ediyorum,işin şakası yok buraya bir çok amatör gelecek,araçlar arasında yarış olmaz ,kartepe tırmanış yarışında tek bir araç herkesin motivasyonunu bozar risk yaratır inşallah dediklerime uyulur,bu konuya yarış sonrası tüm raporları sunacağımdan emin olabilirsiniz,,

KARTEPE İLÇE EMNİYET VE TRAFİK ŞB. MÜDÜRLÜĞÜ

asayiş ve düzeni sağlayacak

DESTEKÇİLERİMİZ

TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU

KOCAELİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

KARTEPE İLÇE EMNİYET VE TRAFİK ŞB. MÜDÜRLÜĞÜ

SOSYAL PROJE ORTAĞIMIZ

SPONSORLARIMIZ

DECATLON

KATILIM ÜCRETİ :
a) 11.Ağustos 2018 (Dahil) – 31.Ağustos 2018 (Dahil) : 80.TL. Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)
b) 01.Eylül 2018 (Dahil) - 07.Eylül 2018 (Dahil) : 120.TL. Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)

ÜCRET ÖDEMELERİ BAŞVURU FORMUNUN GÖNDERİMİNİ TAKİP EDEN BİR (1) İŞ GÜNÜ İÇİNDE YAPILMALIDIR. AKSİ TAKDİRDE ÖN KAYIT YAPILMIŞ SAYILMAYACAKTIR.
GARANTİ BANKASI
IBAN TR 89 0006 2000 2870 0006 6356 85 - Nihal İZLAL TEZGİDEN " KARTEPE TIRMANIŞ" HESABINA YAPILACAKTIR.

DEKONTUN nicomedialions@gmail.com ADRESİNE E-MAİL İLE GÖNDERİLMESİ ZORUNLUDUR.
KATILIM ÜCRETİ BANKA HESABINA YATIRILMAMIŞ BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAMAKTADIR.

Lisans gerekmektedir. 2016 Yılında alınan bir karar ile Tüm Bisiklet Organizasyonlarında Lisans Şartnamesi getirilmiştir.
Bu nedenle lisanssız katılımcı kabul edilmeyecektir. Lisans çıkarmak için bağlı bulunduğunuz şehrin Gençlik Spor İl Müdürlüğüne müracaat ediniz.

1. Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışına kayıtlar başlamıştır. Online kayıt için burayı (link)

rota

@iskender şerit

sağlık raporu istenmiyor iskender sen dediğimi yapar isen iyi olur sana fazla paraya mal olmayacak lisans olayı,ama yok der isen bizi maşukiye merkez camisinde bekle sen numara almadan ve de kafada kask olmadan eğime dalar isen görevliler ikaz edermi bilemem ama sen yarış harici misafir olarak çıkış yaparsın ,,

GÜZERGAH

START : OUTLET CENTER YANI ATLETİZM PİST ALANI/ İZMİT + DEMİRYOLU CADDESİ + ÇUHANE CADDESİ + İZMİT CADDESİ + ASLANBEY + BİRLİK SOKAK + MESUDİYE CADDESİ + KESTANELİK + NUSRETİYE + ŞİRİN SULHİYE + MİLLİ EGEMENLİK CADDESİ + MAŞUKİYE MERKEZ CAMİ (TOPLANMA)

iskender maşukiye merkez camisinde 08.00 'de orda ol

kesin maşukiyede karşılaşacağız ,ve hatta bahtiyar ve furkana erkana raslayacan ben arkada olabilirim birbirimizden kopabiliriz çıkışta en önün ortalarında yer alacağım ,en önden trafiği hakem aracı sağlayacak ilk 20 km aracı kimse geçmeyecek ,inşallah bu prosedür gerçek olur zati biliyorsun finiş otel kapısı

teke eğimleri iskender aynen maşukiye eğimleri gibidir,,tekeden darlığa geliş fena eski küheylan hatırlarsın ,,
mtb kadro hibrit 28

şafak ,,,,20,
26 ağustos ,2 eylül sert eğimlerde idmanlarda olacağız ,19 'uncu tur kartepe yarışına denk gelmesi iyi oldu bekle 60 mastır ,listelerin geç açıklanması iyi olmadı ,8 eylül listeler açıklanacak 60 mastırda tek kalır isek ne olacak belli değil tabi,,

şafak ,18,
23 ağustos ,kartepe ,19 'uncu tur,yarış öncesi motivasyon,202 km ,hazırız,,,

@iskender şerit

iskender yarış öncesi hazırlık safhası iyi geçti 19 'uncu turu tamamladık

beni fişekleyen bu idi,,

toplam km 224 km ,16 km suadiye eğimi,2 saatte devirdim şimdiden şampiyonum,üstelik 71 km geldim iki saatte 16 km eğim bitti yarışta düz yol gidilecek 20 km sonra 18 km eğim çıkılacak bu iş bana aynen leblebi çekirdek eğlencelik olacak, tek sorun 35 derece olur ise aynen gölgeden soldan tırmanmak,,suadiyede sıcak yoktu,tırmanışta sıcaklık hiç yoktu araçta yoktu ,burda şimdi misafir olan arkadaşın kulağına küpe olsun ,,18 'inci turda bir sürü araç hem yukarı .çıkıyordu hemde iniyordu valla kurban bayramı dolayısı ile şüpheli idim ama millet kurban bayramında aşağıda kurban kesmekle meşgul olduğu için yukarlarda çok az insan vardı ,,buda benim işime geldi aynen tırmanışın yüzde 80 'inde düşük vites yüksek kadans yaparak çaprazlama yaptım 3 km boyunca o sert eğimler bana hikaye geldi maşukiyede fırtına gibi çaprazlama yapacağım işin tekniği bu,,tabi kondüsyonlu olanlar yarışta aynen sağdan bodoslama çıkarda ,kontador bile çaprazlama yapıyordu sürekli çıkışta soldan alıp sağa dalıyorlar ve sağdan alıp sola çıkıyorlardı,yarış seyretmek faydalı olmakta,,

yav bakkal gene geldinmi dedi hahahahahahahahh:islik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:
18 'inci turdada burda idik ,,,bu arada bay x partner,,,,,,,,,,,,
buradan çıkış yaptık hep buradan yapıyorum

suadiye gidiş yolu burayı bilmeyen yollarda kaybolur kaptansız ekip dağılmaya mahkumdur,,

1300 rakım ,,2 saatte aldım 74 km üzerine ,,,bay x,,,,,,40 dakika takdı ama onun katagori farklı aynen birinci oldu 60 mastırda bendeniz,,,bu zor etaba ,bir adet 60 lık yoktu,,,224 km ,bir babayiğit aradım istanbul sokaklarında ,yemedi tabi 60 'lıklara ,,,,,,vaarrrrrrr adı feridun tezbaşaran,,,,,,,,,,,,,,,,,,,milli olan murat bile 55 yaşında ama kilolu ,,,salon şampiyonu ,kendisi sizin bu yaptığınızı milli yapmaz dedi ,,ama bizim şansımıza suadiyede tırmanışta sıcağa denk gelmedik,,,,,,10.35 suadiye çıkış 16 km eğim, ben tam yarımda teleferiklerin orda idim, zati otelin yanı ,bu arkadaki kapı bile bizden herhalde sıkılmıştır,,,,:koptum::koptum::koptum::koptum:

bay x doğru söyledi uludağda dağa tırmandığını hissediyorsun bu kartepede dağa çıkmıyorsun adı üstünde tepeye çıkıyorsun suadiye eğimlerinde sert eğimleri seven buraya gelsin ,uludağda sert eğim yok ortalaması düşük sen biliyorsun zati suadiyenin ne olduğunu,,

çok pis gülerim iskender aklıma ne geldi biliyormusun 14 'üncü turda beni dinlemeyen alıp başını eğimde kopanların başına ne geldiği onun için gülüyorum yolu iyi okuyacaksın benim kafa burda aynen cbs 'tir hayatta kaybolmam kartepede

gelsin bakalım maşukiye yarışı 18 km tırmanış,,,,,hikaye ,,,,,,:islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik:

Kayıtdışı bireysel olarak katılmalara hiç kimse birşey demeye yorum yapmaya akıl vermeye lagaluga yapmaya gücü yetmez. Herkes kendi bildiğinle yaşar işine bakar gider. Dediğin saatte orda olacağım inşallah abi. Maşukiye değilde balaban şirinsulhiye içinden yeni yapılan yolu görmenizi isterim oradan kaç kişi durmadan çıkar çok merak ediyorum. :D Orası ne Maşukiye nede hiçbir yola benzer. :ssrtcbya: Yarışa katılanları aslında ordan yarıştırmak lazım :koptum: gpsle çalışan strava liderlerini eğim fatihlerini iddiacıların performanslarının limitleri esas o eğimde görülür. o yoldan çıkanların çıkabileceklerin yüz ifadelerini yorumlarınıda gülerek dinlerdim :D cillop gibi asfalt ama araçta hiç yok.

@iskender şerit

Strava kullananlar şöyle kötü, böyle çıkamıyor demek yerine yarışa katılsanız da sizin performansınızı görsek?
Uludağ'a bir bahane bulup gidemediniz hadi de, "evimin önü" dediğiniz Kartepe yarışına katılın bari de onu görelim.

@iskender şerit

şimdi imdi iskender allah aşkına benim hatırıma sağlık raporu çıkar ondan sonra spor il müdürlüğüne uğra sana bir adet lisans versinler 10 lira yahu,,lisansını kap ondan sonra ayın 31 'ini geçirme sakın çünki 120 tl olacak hemen parayı yatır 80 tl ,garanti bankasına linkte var ıban numarası ,,bunlar kolay işler yahu,,bu işleri tamamlaki sende kendi katagorinde yarışına gir ilk ona girmeye çalış ,çok sıkı bisikletçiler gelecek tahminim senin katagoride ,
bakma 50 'den sonrakiler makarna ,ama bir gerçek var 50 _54 arası zafer yalın gelebilir o sıkı ve eski milli,55 _59 arası valla sıkılar var iki adet ismail iltır ve de ali rıza fırıncı dostum onunla tanıştık .çok mütevazi bir insan ayrıca öğretmen kendisi,,sen artık yarışlara girmelisin ,durumunu tahlil etmen için çok sıkı gençler var ,,,örnek gökan uzuntaş ,ama serçe parmağını kırdı iyileşir ise gelecek ,ismail çavuşoğlu ,mert barkın mesala,,ama onlar senin katagoride değil,
ayağına gelen fırsatı tepme aytekin erzana orta kanaldan link attım haber ettim kartepe yarışı için,bu arada dün dinlendim bu günde dinleneceğim 224 km dile kolay kısa zamanda bittide tabi eve geldiğimde çakır keyf idim

bu arada gene 55 _59 'da cihat yurtseven düzde ve eğimde iyi sayılır,,
ali kemal güner 'de iyidir,
60 _64 'de valla mustafa sevinçel ,rınat ahmetbekov 'dan ses yok o da sıkı idi,
fatih altan dostumu haber ettim duvarından bakalım gelecekmi
60 _64 'katagoride türkiye genelinde çok sıkı eğimci kumda iğne iskender,,

@iskender şerit

o dediğin yerin çok sert olduğundan ve hatta suadiye eğimlerindende sert olduğundan eminim ,ora için plan yaparımda valla iş zor olur,nedenmi bu yaştan sonra yaşam ünitemizden vermeyelim 74 km gidip ,üstüne 16 km sert eğimlere dalmak her 60 mastıra göre değil,bu işi yapacak 60 mastır bu ülkede çok azdır,üstelik 16 km in ve 74 km yalovaya dön ordan 22 km pedalla eve gel,bostancı lunaparktan yukarı son eğimide aldım düşün kaç adet eğim devirdik bu perşembe ,224 km toplamı eğimleri hesaba katar isen sayı yükselir km olarak tabi

@iskender şerit

senin katagori 30 _34 idi galba

1) 18-242) 25-29 3) 30-344) 35-39 5) 40-44 6) 45-49 7) 50-54 8) 55-59 9) +60
YARIŞ TOPLANMA SAATİ 09 Eylül 2018 saat 07:30
NUMARA DAĞITIMI 09.EYLÜL.2018 / SAAT 07:30-09:30
YARIŞ BAŞLAMA SAATİ (CUT OFF) SAAT : 10.00

hah bu iyi oldu yarış çıkış saati 10.00 da ama tabi 20 km düz yol sonunda sıcağa ras geleceğiz 18 km eğimde takdik var iskender gölgeden çıkmak gölge olmayan yerde çaprazlama yapmak bu perşembe bunu uyguladık suadiye sert eğimlerde

YARIŞ TOPLANMA YERİ OUTLET CENTER YANI / İZMİT

GÜZERGAH

START : OUTLET CENTER YANI ATLETİZM PİST ALANI/ İZMİT + DEMİRYOLU CADDESİ + ÇUHANE CADDESİ + İZMİT CADDESİ + ASLANBEY + BİRLİK SOKAK + MESUDİYE CADDESİ + KESTANELİK + NUSRETİYE + ŞİRİN SULHİYE + MİLLİ EGEMENLİK CADDESİ + MAŞUKİYE MERKEZ CAMİ (TOPLANMA)

GERÇEK START : KARTEPE YOLU

SU İSTASYONLARI : (Kartepe Otel Yolu Bitişe 10 ve 5. km mesafede Su İstasyonları Bulunacaktır.)

ÖDÜLLER : HER KATEGORİ İLK ÜÇE MADALYA / GENEL KLASMAN İLK ÜÇE KUPA + MADALYA

Duyurular

19.08.2018
KAYIT İŞLEMİNİN TAMAMLANMIŞ SAYILMASI İÇİN LÜTFEN KATILI M ÜCRETİ HAVALE DEKONTUNU E-MAİL ORTAMINDA İLETİNİZ.
AKSİ TAKDİRDE KAYIT TAMAMLANMAYACAĞINDAN YARIŞMAYA KATILAMAYABİLİRSİNİZ.

Lisans gerekmektedir. 2016 Yılında alınan bir karar ile Tüm Bisiklet Organizasyonlarında Lisans Şartnamesi getirilmiştir.
Bu nedenle lisanssız katılımcı kabul edilmeyecektir. Lisans çıkarmak için bağlı bulunduğunuz şehrin Gençlik Spor İl Müdürlüğüne müracaat ediniz.

YARIŞMACILAR YARIŞ SAATİ ÖNCESİ ALDIKLARI NUMARA İLE BAGAJLARINI SERVİS ARACINDAKİ GÖREVLİLERE TESLİM EDECEKLERDİR.

Teknik arıza yaşamanız durumunda sizi takipte olan yetkili kişilerden veya yancı motosikletli ekiplerden yardım isteyiniz. Giderilebilecek arızanız olduğunda çözüm sağlanacaktır.
Aksi takdirde takipte olan Toplama Aracı ile bitiş noktasına ulaşabilirsiniz.

YARIŞ BİTİMİNDEN SONRA BELİRLENEN SAATTE SERVİS ARACI SPORCULARI GERİ İNDİRECEKTİR.

KATILIM ÜCRETİ :
a) 13.Ağustos 2018 (Dahil) – 31.Ağustos 2018 (Dahil) : 80 TL Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)

b) 31.Ağustos 2018 (Dahil) - 07 Eylül 2018 (Dahil) : 120 TL. Olup ( 1. Günlük Bireysel Kaza Sigortası Dahildir.)
ÜCRET ÖDEMELERİ 13 AĞUSTOS - 07 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA GARANTİ BANKASI
IBAN TR 89 0006 2000 2870 0006 6356 85 - Nihal İZLAL TEZGİDEN HESABINA YAPILACAKTIR.

Kocaeli Üniversitesi Derbent Uygulama Oteli
Tel: 0 (262) 353 4371 - 72 - 73
Emex Otel
Tel: (0262) 335 48 40

Kıyafet serbest olup Kask mecburiyeti vardır.

İletişim Bilgilerimiz

Yarışma Bilgi. Danışman : Alpay AKHUN Gsm : 0538 593 34 45
Organizatör Danışman : Nihal İzlal TEZGİDEN Gsm : 0530 114 41 88
Danışman Bisiklet İl Temsilcisi : Mehmet BOZDEMİR Gsm: 0532 735 71 66
Yazışma : nicomedialions@gmail.com

sporcuların aşağıya 18 km inmesine gerek kalmadı bu iyi oldu herkes açısından ,
çok tehlikeli viraj var maşukiyede,
,kıyafet serbest derken kot pantolon olmaz tabi pamuklu giysi olmaz ,fanila olmaz
tayt kısa ,uzun olur ise yazlık ,,,nitekim benim uzun tayt hiç terletmedi ,,,,,suadiye eğimde,,
eldiven yazlık,,bisiklet forma kesinlikle şart arkadan cepli olacak ,bu çıkışta tabiki kilitli pedal,bisikletin hafifliği önemli zamana ve kürsüye oynayanlar için ,,

ümit ederimki edirne gibi geleneksel bir kartepe yarışları her sene organize edilir,burada ücret aynen makuldur 100 lira bile değil müddet veriyorlar millete 80 lira öde diye ayrıca haklı olarak lisans şartı var ,bir kere herkes muayene olacak kalp hastası olanın burada yarışması risklidir ,bu bakımdan lisans şartı olumludur hoyde bre saldım mevlaya olmaz tabi,,ölen ölsün kalan sağlar bizimdir denmez ,hiç bir organizatör bu sorumluluğu almaz,,,

geleneksel edirne yarışı ücretsiz olup her sene düzenlenmiştir hemde 9 adet 10 'uncusuda 21 ekimdedir
her iki organizasyonun devamını dilerim ve başarılar dilerim,,

Kayıtdışı bireysel olarak katılmalara hiç kimse birşey demeye yorum yapmaya akıl vermeye lagaluga yapmaya gücü yetmez

iskender,,,,,

senin mesajını aldım kalın olarak yazdım ,olur tabi ve hatta kafanda kask olmadanda çıkış yaparsın,ama çıkış noktasına almazlar kafanda kask yok ise ,bence sen aynen maşukiye merkez camide ol,,oraya gelmemiz 10.30 felan ,10.00' da çıkış olacak ,,kesin beni görecen erkanı bahtiyarı ve de furkanı , korcanı hatırlarsın o hazır değil malesef gelemiyor ,gelse iyi olurdu kısmet değilmiş,,,dediğimi yapar isen senle tırmanışa geçeriz yada önce erkanı görür isen onla çık finalde görüşürüz tam kapıda buluşuruz,,,

@iskender şerit

burda uludağda olmayan bir olay var oda katagoriler,,esasında katagori olması lazımdı ama sadece belirli kişiler aldı birinciliği vede ikinciliği üçüncülüğü

1) 18-242) 25-293) 30-344) 35-395) 40-446) 45-497) 50-548) 55-599) +60
38440186_2008027025900951_6014852375196467200_n-jpg.168068

ortadaki gökan uzuntaş 2017 uludağ birincisi ,ve de 2018 'de gene birinci orta kanaldan haber ettim serçe parmağının iyileşmesini beklemeden zati gene bisiklet sürmüş, büyük olasılık gelecek kendi katagorisinde bence birinci,,en solda saim tatlıcılar eski milli 2017 'de marmarada beraber idik ama onun katagorisi 65 artı idi ,60 mastırda yarıştı 53 km 'yi 2 saat 5 dakikada gitti 5 km eğim çıktı rakibi selahattin sertcan ikinci oldu oda 70 yaşında ne adamlar var bu ülkede ,,kendime aynen pay çıkardım,,,,

img-20180804-wa0041-jpg.168368

bayanlarda en solda peloton istanbuldan arzu sağnak valla helal olsun yanlız çanakkale troyada arkadan gelen sürücü onu düşürdü, tahminimce köprücük kırıldı,kaptan ile konuştum tufan geleceğiz dedi ,ama arzunun bence iyileşmesi lazım ,,

önemli bir ayrıntıya burda değinelim,,

GÜZERGAH

GERÇEK START : KARTEPE CADDESİ + KARTEPE OTEL YOLU + EĞRELTİ DÜZÜ YAYLASI + GREEN PARK OTEL ÖNÜ BİTİŞ.

ne diyor maşukiye merkez camisinde toplanma,,peki önden hakem aracı ilk 20 km 'de yavaş tempo ile gider ise ne olacak en az 25 km hızla gitmemiz lazımki eğimde duvara toslamayalım,burada aynen risk var ,,
25 km hızla 20 km 'yi peloton aştığında ,efendim bekleme olur iseki olacak öyle yazıyor ,o zaman ne olur ,orda fazla durmanın sonucunda , 18 km 'de kramp riskine maruz kalınabilinir,toplanma yerinde pelotonun tamamı 10 dakika içinde toplanır ise sorun olmaz tabi 20 km 'yi en az 25 ortalama ile gelmemiz lazım ,,

bir çok idman yaptık kartepede
gerek maşukiyede gerekse suadiyede asla ekibi eğim başında fazla tutmadım eğimde çakılır kalırlardı sonra

baktımki peloton 10 dakikada maşukiyede toplanamıyor aynen pedala basarım olduğum yerde daire çizerim kramp yemeye niyetim yok

tüm işlemler tamamdır ,geriye organizasyonun nasıl işleyeceği kaldı ,bu organizasyonu ilk kez yapanlar var ,gördüğüm kadarı ile ,acemilikler olacak bunlara eyvallah deriz,burada aksaklıkları dile getireceğim ,çıkış yapıldığı vakit kaza olur ise yazacağım ,nitekim olabilir,özellikle 18 km eğim sonunda kaç adet servis aracı olacak bakacağız ,yorgun olanlar kesin olacak ,ve bu arkadaşların riskli inişte bence inmemeleri doğru olur,kaldı 2 hafta ,,,,

Kudret abi, Gökhan Uzuntaş tam gaz devam ediyor sürüşlere. 170 km. 32 - 33 ortalamalı iki sürüş daha yaptı bu arada:

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Abdülkadir Ergin

kartepeye bence gelecek ,,bu sürüşlerin anlamı bu olsa gerek kapadokyada yok yanlız

@Abdülkadir Ergin

170 km 'de ortalama 32 _33 çok iyi bir derece ,109 km 'de peloton istanbul ortalama 33 yaptı dün, demekki gökan uzuntaş 170 km 'de aynen başarılı,mantık yürütür isek kapadokyaya gelir ise uzun mesafe 107 km 'de, gökan uzuntaş çok daha fazla ortalama yapabilir ,,,,

Evet katılımcı sayısında trajik düşüşler var. @Kudret Kurtcebe bunun bir nedeni katılım ücretinin fazla olması. İkinci neden ise millet bu yarış işlerini sevmiyor, yarış bisikletleri pahalı. Bisiklet alan yarışa yönelmiyor vs vs. İki yıl önceki kapadokya yarışında en az 300 kişi vardı bununda havası ve tadı kalmadı.

@mehmetsunu

zati dedim sunu dostum belli bir ücrette tutulmasını öngördüm kartepe 80 liraya bana mal oldu ,ulaşım ise aynen toplam 50 tl ,bahtiyar dostumun minibüsü ile gidip geleceğiz ,ayrıca lisans uzatması 10 tl 'ye mal oldu ,gelelim edirneye aynen ucuza mal olacak ,velocity otobüs kaldıracak, otobüs gidiş ve dönüş parası vereceğim ,katılım ücreti yok, yemek felan masraf olur, bir şey tutmaz,maliyetler artınca fiatlar artıyor,dolar yükseliyor her yere yansıyor ,,,esas önemli olan geleneksel edirne yarışlarının devamı, bu çok önemli, dernek işin içinde ,türkiyede artık amatör spor derneklerine iş düşmekte, bu dernekler yani stk 'lar işe el atacak ,,,kartepe ne kadar geleneksel olur zamanla göreceğiz bir kere edirne yol yarışları bu konuda aynen şampiyondur 9 adet yol yarışı yapıldı valla helal olsun tam destek,,,

@mehmetsunu

burda listelerin geç açıklanması bence olmadı ,,8 eylülde kartepe katılım listesi yayınlanacak, bu listeleri hazırlayacak kişinin katagorilere göre liste çıkartıp internet ortamına koyması lazım ,bakalım nasıl yapacaklar, listeyi, kuru kuru isim yazıp koyarlar ise olmaz ,yaş koyarlar ise o vakit anlarız

Mesela ben gidip gitmeme arası kararsızım. 130 tl ye (kısa) yarışmı olur yahu. Benzinmi yakıyoruz. Bedava olması gerek. Geçen yıl bisiklet köyünde bir gece geçirmiştim, inan leş gibiydi. Toza toprağa çadır kurmuşlardı, tuvaletleri bok götürüyordu. Bu konuda çıtayı belirleyen festa2200 oldu. 10 numara beş yıldız bir festival yaptılar @Kudret Kurtcebe

@Wasabie ye buradan gönül dolusu sevgiler saygılar...

@mehmetsunu

aynen bende kutlarım ali dostumuzu,,

53737.jpg

dernek 'i unutmayalım ebis ,,,,,

valla önceden kayıt olsa idin kapadokyaya 100 tl idi gerçi ben 100 tl 'ye fitim limit aslında ,,,

(link)

@Serkan Mıstınoğlu

selam serkan ,,istanbuldan katılım sanki yok gibi ,forumdanda katılım varmı bilmiyorum,,melih çolak var sapancada foruma üye belkide haberi yok face 'den mesaj atayım,,

ferhat köseyede mesaj attım

en az 30 adam ile kartepe yapmış idik hepsine ulaşacağım orta kanaldan zati o işe yarıyor face,yani bedava iletişim yeri cep telefonuna gerek yok:islik::islik::islik::koptum::koptum::koptum:

haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
istanbul
yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu
18 km eğim çıkacak babayiğitler
9 katagori var nerdesiniz bakalım anadolu yaka avrupa yaka ,,

melih 'ten cevap geldi pazarları çalışıyormuş

data=ffnzXHpTVhA9qn9dwb6yFBeDXoxyW9fskzXgPhu6cnhqMgR-1zVghs-WOQd4c0SKHivqTM165HfO8lCO9ar5XBXOSV_KPT0v218hRhPoFWvGLGA5x_v5Z93DV5UwlMq70HU0e0ep8hryy2nkOyZR8Sg97yqwkxlVa3huUo6sM8lDnQCugavvSEo1YWbPx1ufLZjZYKTO4j4XRP8_J154nsx3We2HXgir52lTg8WRyDigcvekfpMyH7RoAYBWetUJDhnSyqglO-H-Mu7j3t99U41jwTuoowd6G3FdSIpdyvXDlQkSupfgAxxBB0ZE8pw8e6efasHO8B0BajI8en0GuGaNsLDJD1nHDBERCUexGqJk6ViOgZM_n1OH1T0D-Fb0m-mMoV7U2UkjlIz4PWWi1I7cmzwQGBinracP3dJaLC-BA1s2rOiCksO0Uuj4qlUs9em7adFLGaF5cB3sak5Ne4XW0i5tan6M1t3rxS5dodUYhYwUmc4RnWOPyNH1iGurnfd61CiKMgMoFGgU9kjD3cLs4_EGPB4uJ2pJ3YhnuO9Ped38KQLA-ZgocQWCnB1opHol15_H6NW9q5qM3VY3bQiXZ9JxtBJGOSSgLJPuzXDM2avpCqrHFesE9sqHxZNmWXtlswWP1k83faPwZWfDP2Yat0GXuZdCNtNJ

saat 07.30 toplanma yeri outlet center yanı,,9 eylül,kaldı 10 gün

213434261260566.JPG_1435513_buyuk.jpg

outlet center kuş bakışı

tahminimce yuvarlak alanda toplanılacak en uygun yer orası

@Kudret Kurtcebe

kudret abi, bu fotoğraf oldukça eski...
karşısındaki 41 Burda AVM yok bu fotoda... Tam orada bir de üst geçit var şu anda...
gönderdiğin fotoda, karşıdan karşıya geçmek için boşluklar var... fakat güncel durumda oralar kapandı... gölcük istikametine gidip köprü altında u dönüşü yapıp kartepeye gitmek gerekecek...
fotoda boş görünen yer de normalde çok kalabalık olan otopark. gerçi pazar sabahı fotodaki gibi boş olabilir...
toplanma ve başlangıç yeri olarak outlet center yanı, atletizm pisti yazılmış...
atletizm pisti ekteki fotoğrafta yıldız ile işaretlediğim yer...

Dosyalar

• outlet center.PNG
    outlet center.PNG
    173,3 KB · Okunma: 343
@Noldor

eyvallah yeri tesbit ettik aracı oraya götüreceğiz,,

outlet-center-png.171344

2-png.169229

rota bu idi ,,

img-20180804-wa0041-jpg.168368

dün atek bisiklete arzu ile tufan geldi arzu iyileşiyor ,en solda ,sağ kol sabit ,omuzluk yok,köprücük kırılmamış o vakit iş dahada uzun sürerdi ,geçmiş olsun diyelim uludağ fatihi arzuya ,,,

uludağ performans tırmanışında katagori anlayışının olmamasının nedenini face 'den mecit dostum açıkladı ,çip dağıtmak lazım ,onun için para gerekiyor tabi,timing firmaları bedava sistemi asla kurmaz ekip eleman çalıştırmaktalar,argeus ve velocity bu konuda bir numara ,esasında argeus ve velocity uludağda bir yarış düzenleyebilir ,kısa etap ve uzun etap, malesef kısadan ücret alınacak uzundanda ,buradaki gibi bir ücret uygulaması acaba uludağın masraflarını karşılarmı,diyelimki kısadan en çok 100 tl ,uzundanda 150 tl alınsa uludağda çipli bir yarış olabilirmi,tabi rota gene aynı olacak yalnız gişelere gelmeden yolların kapatılması karşısında otel yetkilileri ne der onlar ile konuşarak neticeye varılması gerekecek,,jandarma yolu kapatacak tabi,

gelelim kartepe yarışına ,burada 12 hakem olacağını nihal hanım bana söyledi,bu 12 hakem nerede konuçlanacak finişte olanların çok dikkatli olması lazım saat nasıl tutulacak ,sadece numara verilecek ,peki finale gelen falanca numaralı adamın numarasını anında okuyup not alıp katagorisini belirleyip kaçıncı olduğunu nasıl tesbit edecekler, burada finalde nasıl bir sistem kurulacak çip olmayınca sorunlar olur,,,kafama takılan tüm soruları ,bu gün nihal hanıma ulaşıp soracağım cevapları yazarım ,,

YARIŞ TOPLANMA YERİ
OUTLET CENTER YANI / İZMİT
GÜZERGAH
GERÇEK START : KARTEPE YOLU

yarışlarda ilk toplanma yeri ile gerçek start arasındaki yolda katılım nasıl oluyor?
mesela benim bu kartepenin gerçek yarış denen tırmanışı yapma ihtimalim yok.
ama yarış havasını içeriden görmek için, ilk toplanma alanı ile gerçek start alanı arasında yarışçılara katılabilir miyim?
o ara geçiş yarış gibi mi oluyor, yoksa biraz daha ısınma gibi toplu mu hareket ediliyor?
bir de sadece "start" - "gerçek start" arası için de kayıt olmaya gerek var mı?

@Noldor

bu yarışta ilk kez böyle bir garip durum ile karşılaştım,,bir kere 2016 marmara etapta altınovadan çıktık ve 43 km durmadan gittik öyle ikinci mola yeri gibi bir durum yoktu keza 2017 marmarada orhangaziden çıktık ve 53 km durmadan bastık durmak yok,,
burada sıkı bir 18 km eğim var ,bu yarış esasında 18 km 'den başlayabilirdi yani sadece 18 km eğim yarışı ,,tabi yarışmacılar ilk 30 dakika ısınma yapacaklar aksi takdirde kramp yerler,

burada bir kere herkes stada gelecek oradan hepimiz hakem aracını takip ederek 20 km düz yol gideceğiz,bu gün konuştum nihal hanım ile ,çip yok numara verilecek herkese ,çok önemli bir konuda ortalama 25 ile en az peloton 18 km eğime ulaşmalı ,orada toplanma deniyor yani herkes duracak ,işte burada durma vakti en az 10 dakika olmalı ne fazla ne eksik ,aksi takdirde 30 dakika duruş tüm pelotonu riske sokar kramp olasılığı vardır

valla bu duruma izin verirlermi bilemem çünki numara herkese verilecek ,hakemler ne der bilemem ,pelotonda herkes numaralı olacak ,dışardan katılım stad noktasında olurmu bilemeyeceğim
arka sayfalarda yazdım bir kere 20 km düz yol öyle haldır haldır olmaz bunu yapan zati 18 km 'de dağılır,,profesyonel bir yarış değil bu,,hakem aracını hiç kimse geçmeyecek hakem aracı 30 km hızla gitmesi lazım bisikletlerde 22-25 km ,,öyle 30 km hızla bisikletler ilk 20 km 'de gitmeyecek

valla start ile gerçek start arasında kayıt olayını olsa yazarlardı ,,

bu gün nihal hanım ile konuştum ,finiş noktasında birden fazla hakem bekleyecek,kapıya ulaşan yarışçıların numaraları okunacak ve saat tutulacakmış,numaradan zati hangi katagoride olduğuda belli olacaktır,1 eylül günü kayıt listesi açıklanacakmış, ,eğim başında fazla durulmayacağını nihal hanım söyledi ,,buda sevindirici tabi,,ayrıca geleneksel hale getirmeyide düşünüyorlar,,

erkan közen ,,

bahtiyar közen,

emektarlar ile yıllar önce 2012 'de beraberdik ,,idmanlar 50 km non stop sert eğimlerde ,ve 33 km non stop bıçkıdereler ,şile eğimleri hey gidi günler ama kartepe yarışında beraberiz tabi kareye sonra takılan furkanda geliyor

peloton istanbula kartepe yarışında başarılar dilerim,,

SON KAYIT KAYITLAR 07.Eylül.2018 Saat : 18.00’DE KAPATILIR

(link)

1 eylülde listeler açıklanacak idi ,,saat 13.27

merhaba kudret abi. trabzondan çarşamba sabahı geldim. 2,5 hafta boşluk sonrası dün abant turu yaptım. yaşanılan birçok aksiklikler tersliklerle karşılaştım. boludan izmite kadar sert esen rüzgar, hendek civarı 2 defa lastik patlaması ve hayatım boyunca ilk defa baldır krampını yaşadım bacaklarım kilitlendi ara ara hep yürüdüm. rüzgara karşı hız limit yapayım derken sıcağada çarpıldım. 220km'lik yolu zar zorda olsa 25,3 km/h ortalama ile gölcüğe varabildim. fena halde yoruldum. yarında çok sıcak olacak. yarınki kartepe tırmanışında aranızda olamayacağım. kartepeyi serin havada eylül sonları ekim gibi bireysel yapacağım inşallah. yarınki sıcakta bezdirici maşukiye yokuşlarında Allah hepinize yardımcı olsun :D sıcak çarpmaları hararet tavan yapacak.

589240393539_1414511665347871_5866196358716719104_o.jpg

@iskender şerit

yok iskender 9 eylül pazara alındı kartepe yarışı ,dediğin doğru, bakalım ne olacak 9 eylülde sıcaklık ,19 'uncu turda ,suadiye çıkışına vardığımızda sıcaklık yoktu ve saat 10.35' de tırmanışa geçtik ,o sert suadiye eğimlerinde çok sıcak yoktu 2 saatte aldım 16 km 'yi yukarısı çok iyi idi ,kuru bir sıcaklık,
ama inişe 5 km kala cehennem bir sıcaklık suratımıza vurdu,,9 eylüle hazırız iskender ben bahtiyar ve erkan ve de furkan gidiyoruz

1) 18-242) 25-29 3) 30-344) 35-39 5) 40-44 6) 45-49 7) 50-54 8) 55-59 9) +6
sistemi öyle bir yapacaklarki katagorilere tıkladığımız zaman isimler çıkacak
inşallah bekliyoruz listeleri,,

bu katagoriler değişebilir belli olmaz ,,60 mastırda kimse gelmez ise ne olacak ,,50 mastır deyip aynen kestirebilirler,,

klement memduh lutfija,,antrenör kendisi
dün deniz sezonunu açtık kartepeye gel dedim ama 9 eylülde arnavutlukta yüzme yarışında
21 ekim edirneye gel dedim ,o gün triatlon yarışı varmış,,60 /64 katagoride,,

Karar çok doğru abi. Sıcak çarpıyor mahvediyor insanı. Dünde işte bunaltıcı çöl sıcağı havada tersten sert esen rüzgar başıma girdi mahvetti beni. Kartepeyi hiç düşünemiyorum bile. İnsan bayılır düşer yere.

Geri