Scudo Sports

1. Geleneksel mario kaldato biskelet toplama denemesi

Scudo
@Kaan T.
:D kadro mersedes ya alti ustu 4 tane boruyu kaynaklamislar abartmayalim lutfen :D

Hayaller mersedes yaşam beldesan cift amortisor deneme cekimleri bir ki2016-07-18_20-24-16_HDR.jpg

2016-07-18_20-20-36_HDR.jpg

Hayırlı olsun güzel gidiyor çalışmanız ama ikinci renk boyada kimi yerler bantların azizliği ile sanırım tam düz çizgi olmamış gibi ama sonuç olarak el emeği ve fabrikasyondan çok daha güzel ve zevkli ellerinize sağlık bitince nasıl bir şey çıkıcak merak ediyorum sizin gibi :)

@C.Koc Merhaba . Guzel dileklerinize tesekkur ederim. O hatalar cok sorun degil evet var kusurlar ama sticker decal calismasi yapiyorum su an. O hatalar belli bile olmayacak zira o bolgelerden seritler gececek farkli bir renkte

& Sitikır işinide çok uygun fiyata bi reklam tabelacisinda hallettik şükür. ( dogukan aksu reisin tabiri ile "Decal calismasi ehehe ) Yapilan islemi kendim bizzat izlediim. Gercekten zor işmiş. Sagolsun trip atmadan ve naz etmeden ugrasti reklamci arkadaşimiz. Tasarimi da forumdan sevdigim arkadasim @chnkrmz halletti20160725_130633.jpeg 2016-07-25_13-04-21_HDR.jpg

Selamun aleykum Cumleten ;
Efenim geldik cok ama cok kritik bir işleme ; Sitikırlarimizi kusursuz sekilde , dahada önemlisi transfer kagidimizla mukemmel sekilde kesmeliyiz ki aktarma esnasinda problem cikmasin. Kesme sonrasi zeminimizi mukemmel sekilde temizlemeliyiz ki zemine mukemmel yapissin. Ben bu islem icin pc ve cep telefonu ekrani temizlemede kullanilan özel sivi ve özel bezi kullanacagim

2016-07-25_20-33-21_HDR.jpg 2016-07-25_20-41-38_HDR.jpg

Devamını büyük bir merakla bekliyorum.

2016-07-25_21-35-01_HDR.jpg Dikkatlice kestigimiz sitikırı kadro ustundeki yerini guzelce belirleyip isaretleme yapiyoruz. Daha sonrasiinda ise sert bi cisimle bastirarak sitikırın transfer kağıdına iyice gecmesini saglıyoruz. Sonrasinda alttaki yapıskan kağıdı kaldirdığımızda yazi kabak gibin seffaf transfer kağıdına geçiyor ( Bu arada aranizdan biri "_ sitikır değil len o dallama ; Sticker " dedi ben duydum. Bak güzel kardesim sen guzel bir kardesimize benziyorsun. Turkce okunduğu gibi yazılan bir dildir. Ingilizce meraklisi olsam komple metni ingilizce yazardim ve sen ayazda kalmıs bekçi hizmet biskeleti gbi kalakalirdin cancagızim )

@SerkanH abi pc yada tablet ekranlarini temizleyen sivilar var ya ozel hani kendine has pek zalım bezide var. Hah ondan iste :D merak etme kadroya zarar vermez organik bisey :D

Bitince harika görünecek ama sele borusunu boyadan arındırıp çizikleri alana kadar güzelce zımparalamak lazım. O zaman o da harika görünür

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@SOZUAK
Halletcem abi onu. Oraya takildi cikmiyor boru inat etti. Elimde kalmasin kadro diye ellemedim. Esat komtana halletirecem bakalim nasip ise insallah

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Uuuu beybi en heyecanlı yeri, şu fani dünyada bir mersedesimiz olamadı ya kader utansın!

@Anonim Takma o kadar . Bence muhim olan bunla oyalanip guzel bi hobi ile kaliteli zaman gecirmek. Ben ozellikle mersedes kadro aramadim tamamen denk geldi. Yoksa salkanoda olsa fark etmez benim icin. Yok lan dur abarttim sanirim salkano olmasin daha neler ehehe

@mariokaldato Orjinal Bianchi istiyorum ben, şöyle eskilerden bir şey düşürebilirsem taktığım o, mersedese ne takıcam pehhh, mersedes neymiş elimizin kiri :D

@Anonim var abi iki tane bianchi taurus var hemde dogal restorasyonlu... Ilgilenirsen hemen bulayim linklerini. Italyan ikiside

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Saç kurutma makinesi ile boyayı yakmadan ısıt o kısımları ısıtırken de bir sele takılı iken emaneten hafif hafif sağ-sol yap çıkar. Boya yapışmıştır muhtemelen.

• Beğen
@mariokaldato ben uğraşayım diyorum, restore edilmiş hallerine pek tav değilim, şöyle zamanla hem üstünde çalışıp hem de ortaya bir şeyler çıkartabileceğim bir şeyler varsa neden olmasın ;)

Bu modelin çok benzeri benim de vardı. Maşa ve arka ayakların bir kısmı kromajlı idi. İsim yazıları vernik altı ve gerçekten muhteşem bir işçilikle harika bir bisikletti.

• Beğen
Geri