Scudo Sports

1. Geleneksel mario kaldato biskelet toplama denemesi

Rengi super dmi omer efendi? :D ankarara bi tane daha var bundan 1400 kaad istiyor ona ama

@SOZUAK aynen abi ama forumdan @Murat Cömez baskanin biankisi efsane bisey. Bakmani oneririm

Scudo
Görmüştüm hatta bendeki modelin aynısı sanmıştım ama hafif farklılık vardı. Artık elimde olmadığından çok detaylı irdelemedim ama hanıma evdeki bisikletleri zar zor kabul ettirdim bir de ondan alsam artık ne olur bilemiyorum. Renk ilk aldığımda çok kötü gelmişti ama sonraları adeta o renge aşık oldum. Hala da favorimdir. Başka bisiklete yakıştırmıyorum.

@mariokaldato bayılıyorum bu renge, geçen gün Alanya'da da gördüm aynı renkten, tesadüf aynı bisikletçiye geldi, üstelik restore falan da olmamış orjinal nasılsa öyle bırakılmış ama yatmış bisiklet, hırpalanmamış yani, ağzım açık kaldım, dedim bisikletçiye satıyorsa alalım arkadaş diye, dedi abi mümkün değil gözü gibi bakıyor ona :)

@mariokaldato Günün Fotoğrafı da sana gelsin öyleyse :)

Ellerim titredi sitresten
Oh bebek bıkmışım bu rehavetten
Restorasyonmuş ne bilim ; astariydi
Decali idi toplamasiydi zor isler gercekten.
Ilk sitikırımıda yapıstirdim bebek
Sank cocukken hayat daha bi güzeldi
Zevk alıyorduk hi-teen biskeletten
:D
Gunun manisiyle birlikte sitikirlari yavastan gömmeye başladım.
Cidden stres isi la bu :D
Napsak acaba zuccaciyeden mis gbi taksitle salkano ng 450 mi alsak ? :D

2016-07-25_22-46-37_HDR.jpg

2016-07-25_22-56-36_HDR.jpg

@mariokaldato Bu tür ince detaylarla uğraşırken bırak elinden o telefonu, sonra paylaşırsın bizlerle, o kadar emek veriyorsun, saygı duy yaptığın işe, hakkını da ver, bütünleş onunla, tek beden ol, tek nefes ol :)

@Anonim
Ben iki seyin sicak sicağini seviyorum Ömercim
1. Sabah poçanın sıcağıni
2. Restorasyon calişmalarinin sicagini ehehe

@Murat Cömez
Dostum ben bugun gece calismistim. Sen baya bi aramayinca yattim uyudum. Sen aradiginda ben öküzler gbi uyuyordum . kusura bakma gorusemedik. Ama iyi olmana sevindim. Sag sağlim vardin demi alamanyaya ehehehe :D ?

Ufak ufak butun gece yavasca devam ettik . Bitmedi ama bayagi bir tamamlandi sayilir. Simdi boya hatalarina rotüs islemine baslayacagim musait anda.

2016-07-26_02-29-21_HDR.jpg

2016-07-26_02-25-39_HDR.jpg Gunaydin
Ttafikte öndeki araclarin aynadan kolay fark etmesi amaciyla florasan kirmizi renkte detaylar da uyguladim kadronun bi.kac yerine ve gidon bolgesine.
Ilk basta olur mu ? Kafasina girdim.. Bitince fena olmadi sanki.
Bilmiyorum.sizler ne dusinursunuz

2016-07-26_02-27-22_HDR.jpg

Bence çok iyi olmuş sade halinden daha güzel gözüküyor. Uygulama boya değil sanırım florasan kırmızı da yine sitikır (tdk ya teklif edelim) mi acaba?

@mhtozel
Hayir abicim bildigin kutuya basilmis sprey oto boyasi . eyvallah guzel yorumlarin icin. Az bi alanda uygulayinca guzel durdu sanki. Kadro govdesinde bi kac yere daha hafif uygulamayi dusunuyorum nasipse insallah. Kadroyu daha şirin ve tatli gosterdi florsan kirmizi renk

Güzel çalışma bir de Türkçe konuşsanız tam olacak :D Takipteyim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Anonim sitikirlarda siyah standardina uyayim dedim dostum. Kadrodaki o soguk alman ruhunu biraz şirin bir görünümle absorbe edeyim dedimdi

@kaskreis Aşırı soft Türkce kullanmaya dikkat ediyorum ama efendim ehehe :D

@mariokaldato Kırmızı yakışmış,bence en güzeli sürüden ayrılmak.Ben de posca kalem aldım internetten,kaliperleri boyayacağım, sonra lastiklerdeki çizgilere bmw ///M rengi boya atacağım. Yani şu çizgilere (link)

@kaskreis
Bu bahsettigin renk hangi renk reis? Ornek var mi? Bde posca kalem dedigin nedir acaba ne gbi ozellikleri var ?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@mariokaldato

(link) Bu ///M ya ben de ///Kadre yapacağım, anlatabildim galiba ?
Posca kalemin markası, çin değil japon üretimi bir kalem , mitsubishi grubuna ait bir firma imiş.
(link)

Özelliği eğer yapım aşamasında yanlış yaparsanız hemen ıslak bezle silebiliyorsunuz,ancak kurursa silmeniz çok zorlaşıyor, neredeyse imkansız oluyor. Ve uzun süre dayanan bir kalemmiş.Tanesi 6-8 lira civarı satılıyor.

@kaskreis Reis bu fotoyu koydugun iyi oldu. Kadro ust borusuna nasil bi uygulama yapacagim hakkinda fikir verdi. Ben asagi dogru paralel 3 serit atayim diyordum ama dikine daha hos duracak gbi :)

2016-07-26_02-29-53_HDR~2.jpg

Geri