Resimler küçük olmuş. Cepten attım dün. 1024x768 olarak boyutlandırdım. Dediğim gibi parlak eloksal renginde idi. Hafif zımpara üzerine 2 kat metalik araba boyası ve bir kat vernik vardı. Üzerine yıllar sonra deneme için renkli boya sıktım altını yıkayıp deterjanla. Son halinde de vermeyi düşündüğüm için tekrar zımpara üzerine aynı boyadan 2 kat + vernikle işi bitirdim. Yalnız kadro demode oldu oversize olmayan alın borusu nedeni ile benim için çünkü amortisörün eskisi de Suntour yaylı idi. Hala sağlam hiç bakım görmediği 10 yıla rağmen ama yeni nesil olmuyor haliyle. Furş yatakları harici. Yalnız şu var ki boruların et kalınlığı şimdiki alüminyum kadrolardakinin en az 2 katı. Resimlerini çeker karşılaştırmalı atarım. Bunu görünce dedim ki bu kadro arazide çukurda asla yarı yolda bırakmadı ama yenisi bırakabilir. Şu hafifletelim, ucuzlatalım mantığı 300 gram hafifletirken etrafta boşa değilmiş kadrom kırıldı, çatladı diyen. Varsın 2 kilo olsun. Arkadaştan da terazisini ödünç alıp gramajını ölçeceğim.