Scudo Sports

'' 10 temmuz polinez normal tempo ''

@Mehmet Ergene

hayır orda durum farklı ,,dönen jantlar,,, onlar dikkatini çekiyor .... bi çeşit oyun yapmak istiyor ama biz anlamıyoruz ...

aşağıda salih senin mesajın ..son durum nedir ...

Son olarak belirtmeliyim, ben belki gelemeyebilirim. Dün arkadaşım aradı saat 14:00'de Arnavutköy'de düğünü varmış. Olmadı gelirim ama küçük bir mola verdikten sonra karşıya doğru yola çıkarım.

Başarılar...

Details for Sunday, July 10, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Breezy with bright sunshine

High Temperature
29°C

RealFeel®
28°C

Winds
NE 26

Maximum UV
8

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear, warm and humid

Low Temperature
23°C

RealFeel®
24°C

Winds
NE 19

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

rüzgar kuvvetli..........26 km ............kuzey doğu bu demekki giderken duvar olacak dönüşte arkadan itecek...............

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Sanırım dönüşü sizle yapmam çok güç. Beraberce yol almak şeref verir bana...

@Salih Dinçer

şimdi bostancıya gelen arkadaşlar ile ufak bi rampa alacağız bostancı sanayiye doğru yaklaşık 2 km ....
sonra toplanacağız.............
içerenköyden devam ederek orada 500 metre rampa alınacak.......ve benzincide toplanacağız.kayışdağı caddesindeki..........
ve ordan dudulluya gelirken şile otobanına giren kavşakta duracağız çünki ora
tehlikeli hepimiz orda toplanacağız ..............ve tünelin içinden geçerek köprünün altından rampayı alarak dudulluya ulaşacağız ve arkadaşları alacağız.................
evet dudullu ışıklara devam edeceğiz kavşak 600 metre sonra ve sola dönerek polinez istikametine devam edeceğiz ..........çavuşbaşından devam edeceğiz
evet 2 km lik iniş var ama sonra dönüşte orayı alacağız..............
evet camimin ordan sağa dönerek çavuşbaşı sapağına gideceğiz işte burda hatırı sayılır rampalar vardır eğimler 18 dir ..bura zorlu olacaktır ve orda çeşmede mola verilecek.........çavuşbaşı sapağından sağa dönerek polineze gideceğiz ama polineze gelirken rampalar
alınacak dik rampa bitiminde beklenecek.............
bu tur garipçeden daha zordur garipçe kolaydır çünki beşiktaş
sahilden sarıyere kadar fazla rampa yoktur ama polinez demek rampa demektir .................

liste güncelleme.............
polinez 10 temmuz .............

1- kudret
2- bahtiyar
3- sefa..........
4- kenan
5- okan
6- bugsbunny
7- göksu
8- mehmet ergene....
9- hasan derya
10- atacan
11- murat semiz....
12- bahadır gürel
13- alper benli -----dapoet.......
14 -adem sönmez.......
15- anıl...
16- erkan..
17- ozan....
18- özgür demirci.
19- onur özcan
20-evren
21-reşit.
22- rıdvan
23- dinçer...
24- salih..

toplanma,,,,saat 08.30 bostancı adalar iskele önü................
hareket 09.00

iç lastik pompa şart...............
ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

70 km toplam .............bostancı polinez bostancı........

arkadaşlar bu turda birlikte pedallama esas olacak kopma olmayacaktır ,yolu bilen arkadaşlar ise özellikle uzun süren rampaların bitiminde bekleyecek, herkezin toplanması sağlanacaktır ... bu sefer düdük getireceğim, bu düdük sayesinde arkadan düdük sesi duyduğunuz an temponuzu yavaşlatacaksınız ,bunun nedeni arkanın toplanmasının sağlanmasıdır , kopma olmayacak,,,, bu turda şile prosedürü geçerli değildir önemle duyurulur ...

önemli dip not .....
benim turlarımda kişilerin hataları bende dahil isim vermeden yazılacaktır kendi öz eleştirimi burda yapacağım ,,trafikte bisiklet kullanmak hüner ister istanbul trafiğinde çok dikkat edeceğiz araçlara .......
kavşağa gelirken, eğer trafik lambası yoksa araca öncelik tanıyın ,bu ülkede bisiklete öncelik tanınmaz bunu asla unutmayın...
evet dönüşte sadece polinez çıkışında trafik olabilir çavuşbaşı sapağına kadar gideceğiz ordan sonra trafik biter tekrar trafik çekmeköye yaklaşırken artabilir dudulluda keza öyle ve bostancıya kadar trafik olacağından tabi dönüşte erenköy hizasına sokacağım herkezi ve erenköyden minibüs caddesinden ...bostancı istikametine ara yolardan trafiğin nispeten az olan yerlerinden bostancıya çıkacağız...
sabah bostancıdan dudulluya kadar trafik olmamaktadır

köpekleri bana bırakın onları severek dikkatlerini bana çekeceğim ve sizler yola devam edeceksiniz...

evet dönüşte 2 km lik dudulluya gelirkenki rampada bekleme kesinlikle olacaktır

@Kudret Kurtcebe
Şimdi antrenmandan geliyorum. Bahsettiğiniz alt geçitten 15 dk. önce ve hayatımda ilk defa bisikletle karanlıkta geçtim. Sıfır ışıklandırma ama üstümde reflektörlü yelek vardı. Gerçekten tehlikeli bir alt geçit ama kabül ederseniz sizi Ataşehir tarafından, Bayraktar Bulvarı paralelinden (bulvar çok eğimlidir) oradan Modoko'dan çıkarabilirim. Geçen Mertcan'ı da oraya göndermeyip bahsettiğim yerden yol verdim. Zannedersem daha az riskli...

Bu arada konuyla alakasız ama bahsetmeliyim! Yeditepe Üniversitesi'nin aşağı kapısında, otobüslerin döndüğü Fındıklı Mahallesi tarafında bir rampa var. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Bugün Maltepe-Başıbüyük tarafından geleyim dedim, demez olaydım! Ama askeriyenin oralara yeni asfalt dökmüşler. Yollar cirlop gibi.

Son bir not: Bostancı-Caddebostan arasındaki bisiklet yolunda yürüyen insanlar çok görgüsüz. Topu topu 5 km. yolumuzu işgal ediyorlar, bir de yağ gibi üste çıkıyorlar. Koşu alanı olarak kullanan ve utanmadan laf çeviren insanlar var. Şaşırdım kaldım...:boese157:

En iyisi ormanlar...:)

• Beğen
Tepkiler: dapoet
kudret abi tura büyük katılım var bu kadarını beklemezdim acıkcası :)

@dapoet

alper ,,,tur zor olmasına rağmen katılım iyi evet zorlukları yenmeli tabi bu turda basma yok ..kollama kesin olacak ,sayı fazla, garipçeden daha zor bi etaba gidiyoruz.....................

@Kudret Kurtcebe
Yapma be Kudret Ağabey, gerçi ben Garipçe'yi bilmiyorum ama bura zor değil ya...:)

Asıl Şile neydi öyle ben Ömerli'den sonra baktım o tepeye yolun kavisleri görünüyordu. Yuhh dedim, herhalde gitsek geri dönemezdik...:rolleyes:

Sevgiler, saygılar...

@Salih Dinçer

salih sana göre zor olmayabilir ama bisiklete yeni başlayanlar için zorlama yapabilir ama sonuçta yorulan arkadaşları asla bırakmayacağız...

katılan herkese kazasız , belasız ve patlakasız bollllcaaa kadanslar dilerim...kudret abi kopeklerı sevme olayını rica etsem videoya alırmısın ?

@sonEr´´

valla soner inşallah bi arkadaş video çeker...yada resim çeker nitekim köpekler beni bekliyor,,bu pazar onları gerçekten seveceğim ...

2 ayaklı köpekleri sevmekten iyidir :) videoya alırsanız çookk memnun olurum..bu tura katılırdım ama başka planlarım var..

@Kudret Kurtcebe
Video olayı var, hallederiz inşaallah. Ama ben en çok bana dişlerini gösteren ve havlamayan o beyaz köpekle karşılaşırsak Kudret Ağabey'in ne yapacağını merak etmekteyim...:)

Yolumuzun üzerinde Polonezköy yoluna dönmeden bizi bekliyor olabilir...:eek:

@Salih Dinçer

oha evet
Tanıyorum ben bu arkadaşı.
Zira bana iki kere havladı. daha sonra koşa koşa üstüme gelmeye başladı. Bir amacı olduğu ve bu amaca ulaşmak konusunda oldukça kararlı olduğu belliydi:)
Beykoz-Çevre yolu ile Çavuşbaşı-Dudullu ayrımının olduğu köşedeydi. Tırstım:)

@Rıdvan UĞUR
Gerçekten mi! Zannedersem şuradan bahsediyorsun:

http://farm6.static.flickr.com/5111/5876359800_93a4510960_b.jpg

İşte biz yukarıdaki panoramanın sağdaki yoluna sapacağız. Alt köşedeki yol ise geleceğimiz ve yanlış hatırlamıyorsam Karadeniz Caddesi:

http://farm6.static.flickr.com/5071/5875799899_007e045691_b.jpg

İşte o köpekle rövanşı bu orman tabelasının önünde verdim. Çünkü beni aşağıdaki Polonezköy yoluna kovalamıştı ve benim hiç aynı yolu tepmeye niyetim yoktu...:)

http://farm6.static.flickr.com/5279/5875800097_91f122796a_b.jpg

Haydi ormana...

köpekten kaçarsanız kovalanırsınız zaten. kaçmamak lazım. elde bisiklet var zaten en kötü onu siper edersiniz kendinize :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Pardon!

Yukarıdaki son fotoğraf, çıkacağımız rampalar bitiminde karşımıza çıkacak son üçlü sapak. Diğer yol Paşa Caddesi idi zannedersem, M.Şevketpaşa (Riva tarafı) ve Öğümce Köyü, Bozhane'ye gidiyor. Aslında oradan da gidebiliriz ama meydana mola vermeliyiz. Sanırım oradan da ormana giriş var ben hiç oradan gitmemiştim. Bu arada Polonezköy meydandaki haritayı vermiş olayım:

(link)

(link)

Başarılar...

@Salih Dinçer

salih dişlerini gösterenlerin kulağına bi şeyler fısıldayacağım ..

ayrıca alemdağ dönüşünde çok daha fazla köpekle karşılaştık bu salı günü ...havladılar ama hiç bi şey yapmadılar kovalamadılar bile..

:) :) :) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe
Bir atasözü vardır: "Havlayan köpek ısırmaz!" Bundan düsturla havlamayandan tırsıyor insan. Kuduran köpekler de böyle mi yapar bilmiyorum ama atalarımız tecrübe etmiş (!) ki biz n'apalım...:)

@Kudret Kurtcebe

ben anlamıyorum arkadaş beni niye kovaladılar yaa :)
suçumuz kaçmakmı?

şimdi bostancıya gelen arkadaşlar ile ufak bi rampa alacağız bostancı sanayiye doğru yaklaşık 2 km ....
sonra toplanacağız.............
içerenköyden devam ederek orada 500 metre rampa alınacak.......ve benzincide toplanacağız.kayışdağı caddesindeki..........
ve ordan dudulluya gelirken şile otobanına giren kavşakta duracağız çünki ora
tehlikeli hepimiz orda toplanacağız ..............ve tünelin içinden geçerek köprünün altından rampayı alarak dudulluya ulaşacağız ve arkadaşları alacağız.................
evet dudullu ışıklara devam edeceğiz kavşak 600 metre sonra ve sola dönerek polinez istikametine devam edeceğiz ..........çavuşbaşından devam edeceğiz
evet 2 km lik iniş var ama sonra dönüşte orayı alacağız..............
evet camimin ordan sağa dönerek çavuşbaşı sapağına gideceğiz işte burda hatırı sayılır rampalar vardır eğimler 18 dir ..bura zorlu olacaktır ve orda çeşmede mola verilecek.........çavuşbaşı sapağından sağa dönerek polineze gideceğiz ama polineze gelirken rampalar
alınacak dik rampa bitiminde beklenecek.............
bu tur garipçeden daha zordur garipçe kolaydır çünki beşiktaş
sahilden sarıyere kadar fazla rampa yoktur ama polinez demek rampa demektir .................

liste güncelleme.............
polinez 10 temmuz .............

1- kudret
2- bahtiyar
3- sefa..........
4- kenan
5- okan
6- bugsbunny
7- göksu
8- mehmet ergene....
9- hasan derya
10- atacan
11- murat semiz....
12- bahadır gürel
13- alper benli -----dapoet.......
14 -adem sönmez.......
15- anıl...
16- erkan..
17- ozan....
18- özgür demirci.
19- onur özcan
20-evren
21-reşit.
22- rıdvan
23- dinçer...
24- salih..

toplanma,,,,saat 08.30 bostancı adalar iskele önü................
hareket 09.00

iç lastik pompa şart...............
ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

70 km toplam .............bostancı polinez bostancı........

arkadaşlar bu turda birlikte pedallama esas olacak kopma olmayacaktır ,yolu bilen arkadaşlar ise özellikle uzun süren rampaların bitiminde bekleyecek, herkezin toplanması sağlanacaktır ... bu sefer düdük getireceğim, bu düdük sayesinde arkadan düdük sesi duyduğunuz an temponuzu yavaşlatacaksınız ,bunun nedeni arkanın toplanmasının sağlanmasıdır , kopma olmayacak,,,, bu turda şile prosedürü geçerli değildir önemle duyurulur ...

önemli dip not .....
benim turlarımda kişilerin hataları bende dahil isim vermeden yazılacaktır kendi öz eleştirimi burda yapacağım ,,trafikte bisiklet kullanmak hüner ister istanbul trafiğinde çok dikkat edeceğiz araçlara .......
kavşağa gelirken, eğer trafik lambası yoksa araca öncelik tanıyın ,bu ülkede bisiklete öncelik tanınmaz bunu asla unutmayın...
evet dönüşte sadece polinez çıkışında trafik olabilir çavuşbaşı sapağına kadar gideceğiz ordan sonra trafik biter tekrar trafik çekmeköye yaklaşırken artabilir dudulluda keza öyle ve bostancıya kadar trafik olacağından tabi dönüşte erenköy hizasına sokacağım herkezi ve erenköyden minibüs caddesinden ...bostancı istikametine ara yolardan trafiğin nispeten az olan yerlerinden bostancıya çıkacağız...
sabah bostancıdan dudulluya kadar trafik olmamaktadır

köpekleri bana bırakın onları severek dikkatlerini bana çekeceğim ve sizler yola devam edeceksiniz...

evet dönüşte 2 km lik dudulluya gelirkenki rampada bekleme kesinlikle olacaktır

Geri