Kuçular tamam, motorlular tamam veee gelelim tıkınmaya...
Bunu da Kudret Ağabey'in üstlenmesini beklemeyeceğiz. Elbet herkes yanında bir şey getirebilir. Benim önerim Hera'da Konaklama: (link)
Sahiplerinden Mari (Marianti Hn.) ile görüştüm. Belki oraya gidersek kendisini göremeyebiliriz çünkü görüştüğümüzde ağzı burnundaydı ama hala işlerinin başındaydı. Yanında annesi olduğunu düşündüğüm Rum bir hanımefendide vardı. Ustaları İskenderunlu'dur ve limonata gibi meşhur tarifleri varmış. Henüz son fiyatta anlaşmadık ama çoğunluk katılırsa 20 TL altına indirilmesini uygun buluyorum çünkü aynı fiyata orada açık büfe (-bknz. (link)) var! Ayrıca ücretsiz Wi-Fi, resimleri çeker şipşak yükleriz...
Bu arada menü ve ikramları şu şekilde:
KAHVALTI MENÜSÜ
* BEYAZ PEYNİR EZİNE
* TAZE KAŞAR PEYNİR
*TULUM PEYNİR
*ÇEÇİL PEYNİR
*KÖY PEYNİRİ
*OTLU PEYNİR
*YEŞİL ZEYTİN
*SİYAH ZEYTİN
*SALATALIK DOMATES SÖĞÜŞ
*3 ÇEŞİT REÇELVE TEREYAĞI
*ZAHTER VE ZEYTİNYAĞ
*GÖZLEME
*OMLET ÇEŞİTLERİ ( PEYNİRLİ , SUCUKLU , MENEMEN )
*SOSİS DOMATES SOSLU
KAHVALTI ESNASINDA DA ÇAY LİMİTSİZDİR.
KAHVALTI SAATİMİZ 9.00 İLE 12.00 ARASINDADIR.
KİŞİ BAŞI FİYATI 25.00 TL + KDV DİR
AYICA SİZE KAHVALTI SONRASI KİŞİ SAYINIZ KADAR YA TÜRK KAHVESİ YA DA USTAMIZIN MEŞHUR İSKENDERUN LİMONUNDAN YAPTIĞI LİMONATAMIZ İKRAMIMIZ OLACAKTIR.
NOT: DÖNÜŞ BİLGİNİZ İÇİN LÜTFEN BENİ TELEFONUMDAN BİLGİLENDİRİNİZ...
Tabi 12'ye yetişmemiz gerekecek. Bir de otopark alanı bisikletler için uygun. Etraf kameralar ile denetleniyor. Kilitlemeden bırakıp tıkınmaya geçebiliriz. Ama kesin sayıyı vermemiz lazım. Ona göre hazırlık olacakmış. Özetle kahvaltı ile öğleyi birleştirebileceğimiz güzel bir fırsat. Yabancılar brunch mı diyordu ne...
Sevgiler, saygılar...