evet ekip,
çok düşündüm ve de kaşındım derler ya ,:rolleyes:
şimdi özelden hareket olur ise hep aynı dostlarım ile olacağım ondan sonrada birbirimizden sıkılacağız ,
ayrıca bisiklet foruma yeni üye olan arkadaşlardan illaki bizim tarzımıza uygun bisiklet sürenler ilerde çıkacaktır yani kısa mola anlayışı ve tempolu sürüş ,
bu nedenle antreman çalışmalarını gezi bölümünden organize ederiz
yeni arkadaşlar olabilir örnek muzaffer dostum gibi ,en son yeni gelen dostumuz idi,
keza sinan ve de kerim ,
tabi herşeyi biliyorsunuz burada konuştuk bizi terletmeyen aksesuarların olmasından tutunda kilitli pedala kadar hepsini konuştuk,
uzun mesafelerde bize avantaj sağlayan evet spd pedal idi,
şimdi yazın ne yapacağız ,
bu topik kartepeyi almamız ile bitecek ,
yeni topik haziran-temmuz -ağustos-eylül-yaz etapları topiği altında açılabilinir ,
evet gene organizasyonu yapacağım,
yalnız biliyorsunuz yazın kısa mola ve süratli sürüş aşırı su kaybı bu nedenle 4 ay yapacağımız turlarda sistem tamamı ile lay lom lom olacak ,
peki elimizde ne var etap olarak ,
bi kere kesin su düşende şelaleye gireceğiz ,haziran olabilir temmuz ve ağustos olabilir ,
ve tabi tavşanlı ama bu sefer nere ılıca şifalı sularına dalacağız mesafe çok kısa olacak
gidiş kesin tavşanlı rampaları dönüş ise boyalıcadan değil direk orhangaziden yalova olacak
bunun nedeni ılıca şifalı sularında bol bol yüzeceğiz ,
ayrıca erikli şelale olacak tabi elimizde 2 adet şelale var ,yalova zati güzel yerler bisiklet turları açısından ,
yazın şile olurmu ?
zor çünki yazın bütün millet şile yollarında ,
başka nere var tabi kesin belgrad var ,
çekmeköyde durumlar vahim olmuş tabi,
aydos ama ora çok kısa kalır bize,
evet aşağıda ılıca şifalı sularının etabı,
(link)
dönüş
(link)
su düşene bostancıdan eskihisar yaparak gideriz,aynı şekilde ılıcağa da ,
ekim ayı sonunada bi kartepe daha patlatır ondan sonra kış antreman topiğini gene açarım ,,
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/804661215.jpg?1377874432
iznik ılıca
çok düşündüm ve de kaşındım derler ya ,:rolleyes:
şimdi özelden hareket olur ise hep aynı dostlarım ile olacağım ondan sonrada birbirimizden sıkılacağız ,
ayrıca bisiklet foruma yeni üye olan arkadaşlardan illaki bizim tarzımıza uygun bisiklet sürenler ilerde çıkacaktır yani kısa mola anlayışı ve tempolu sürüş ,
bu nedenle antreman çalışmalarını gezi bölümünden organize ederiz
yeni arkadaşlar olabilir örnek muzaffer dostum gibi ,en son yeni gelen dostumuz idi,
keza sinan ve de kerim ,
tabi herşeyi biliyorsunuz burada konuştuk bizi terletmeyen aksesuarların olmasından tutunda kilitli pedala kadar hepsini konuştuk,
uzun mesafelerde bize avantaj sağlayan evet spd pedal idi,
şimdi yazın ne yapacağız ,
bu topik kartepeyi almamız ile bitecek ,
yeni topik haziran-temmuz -ağustos-eylül-yaz etapları topiği altında açılabilinir ,
evet gene organizasyonu yapacağım,
yalnız biliyorsunuz yazın kısa mola ve süratli sürüş aşırı su kaybı bu nedenle 4 ay yapacağımız turlarda sistem tamamı ile lay lom lom olacak ,
peki elimizde ne var etap olarak ,
bi kere kesin su düşende şelaleye gireceğiz ,haziran olabilir temmuz ve ağustos olabilir ,
ve tabi tavşanlı ama bu sefer nere ılıca şifalı sularına dalacağız mesafe çok kısa olacak
gidiş kesin tavşanlı rampaları dönüş ise boyalıcadan değil direk orhangaziden yalova olacak
bunun nedeni ılıca şifalı sularında bol bol yüzeceğiz ,
ayrıca erikli şelale olacak tabi elimizde 2 adet şelale var ,yalova zati güzel yerler bisiklet turları açısından ,
yazın şile olurmu ?
zor çünki yazın bütün millet şile yollarında ,
başka nere var tabi kesin belgrad var ,
çekmeköyde durumlar vahim olmuş tabi,
aydos ama ora çok kısa kalır bize,
evet aşağıda ılıca şifalı sularının etabı,
(link)
dönüş
(link)
su düşene bostancıdan eskihisar yaparak gideriz,aynı şekilde ılıcağa da ,
ekim ayı sonunada bi kartepe daha patlatır ondan sonra kış antreman topiğini gene açarım ,,
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/804661215.jpg?1377874432
iznik ılıca