Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

erkan 2 ay var ,bu 2 ayda 9 pazar var mayıstan bi pazar daha var eder 10 pazar ama 10 mayıs cumartesi gününe gideceğimiz için 4 mayıs pazar sıkı bi etap olmaz, istanbulda biliyorsun 100 km ' in üstüne 16 km rampa çıkacak adamıda zor buluyoruz
valla bu işi yapanlar bir daha yapmıyorlar ne hikmet ise ,altlarında yol bisikleti olduğu halde, burada aytekin erzanı parantez içine alıyorum aytekin her zaman kartepeye hazır bi gladyötürdür ,

Scudo
evt kudret abi hava bugün fena idi ama hafta sonu iyi görünüyor bisiklet bakımda bu pazar yarışta çok hırpalandı :) artık lastik patlama derdim olmicak tubless ları taktırdım maxxis cros maxx ler çok hoş oldu zaman yaklaşıyor antremanlar başlasın :)

@Kerim A.

bu maxxis' ler çok iyi gerçekten benimkiler hala dayanıyor ,genede mart ayı sonu bi adet yeni 700 x 32 almakta fayda var tabi,
,

https://www.bisikletforum.com/a/img545/2579/imgp0004d.jpg

evet erkanın son derece berbat stabilize yola girdiğinin ispatıdır hemde 23 hacim teker ile bura tavşanlı ölüm yolu 10-19 eğimler ,1500 rakım kartepeden beter ,kartepenin suadiye yolları cillop asfalt oldu artık ,ama biz cilloplara bakmayız ağır zeminlere bakarız ,,

Pazar
(link)Öğleden sonra sağanak yağmur. En yüksek 11°C. Rüzgâr KKD, 15 - 25 km/saat. Yağmur ihtimali %40.

Pazar gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 9°C. Rüzgâr DGD, 15 - 25 km/saat.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası8 | 711 | 710 | 79 | 7
Rüzgar19 km/h KD13 km/h Kuzey16 km/h KKD18 km/h DGD

gördüğünüz gibi erteleme olacak 9 mart

Perşembe
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 8°C. Rüzgâr G, 10 - 15 km/saat.

perşembe bi sele yaparım,,

pazar günleri çalışmam benim için kötü oldu, bir çok şeyi kaçıracağım :(

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@adem dualı

valla şubat ayı geçit vermedi adem,
hava berbat idi yağmur olmasa rüzgar 40 km idi ,ct gününden yağış olduğu için ertesi günüde yerler ıslak idi ,2 mart
hava yağmurlu valla yağması lazım yoksa yaza su yok ,

Pazar
(link)Sabah sağanak yağmur. En yüksek 11°C. Rüzgâr G, 10 - 15 km/saat. Yağmur ihtimali %30.

Pazar gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 9°C. Rüzgâr GGD, 15 - 25 km/saat.

Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 710 | 711 | 711 | 7
Rüzgar
16 km/h KD13 km/h GB13 km/h GD13 km/h G

evet ekip 2 mart yağmur ,
9 marta kaydı ,,

Pazar, 2
(link)
11 | 9 °C
Yağmur Olasılığı
Chance of
Precipitatio

accuya göre 9 martta yağmur var 16 mart pazar güneşli,,

@Muzaffer K.

Kartepeye gelemem izin günlerim çarşamba günü, Avrupa yakasındayım o yüzden zor gelmem, ancak işten izin almam gerekir oda biraz zor, yıllık iznime kaldık artık oda yazın olur, yazında hava sıcaklığı vs. ne olur bilmem zaman gösterecek artık.

@adem dualı

adem 5 martta bi olay yapalım senle dedik ama yağmur var o gün 12 marta bakarız ,,

[h=3](link) [h=4]Mar 5 Çeşitli sağanaklar 56°Dü 47°

[h=3](link) [h=4]Mar 12 Bulutlu 48°Dü 38°

[h=3](link) [h=4]Mar 19 Çoğunlukla bulutlu 50°Dü 37°

[h=3](link) [h=4]Mar 26 Çoğunlukla güneşli 51°Dü 40°

evet 26 martta güzel,,

adem bi fikir ve de öneri bana salı günü akşamı bisikletin ile gelir isen bende kalırsın kartepe 13 üncü seferi yaparız ama ay olarakta haziranı seçeriz haziranda aşırı sıcak olmayan bi günü seçeriz bu da haziran başları olur ,
evet 13 üncü sefer senle çarşamba günü olur saat tam 04.00 de çarşamba günü bizden çıkarız ,,

@Kudret Kurtcebe

abi tamamdır, kaçkere böyle bir program yaptık ama gidemedik, artık gidelim haziranda hava muhalefeti olmaz ise bitirelim şu işi.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@adem dualı

adem bu topiği devam ettirerek 13 üncü turuda buradan yaparak haziranda bu topiği kapatarız ve bu topiğe 2 adet kartepe girer,yalnız kesin bana gelecen ,

kartepe ekip kaptanları ,,

1- kesin olarak 26 jantta kerimdir,,
sinan ve muzaffer ekiptedir 26 jant ekibinde,,
kerim kaptanın görevlerinin ne olduğunu ona anlatmak durumunda olursam ,

a- herkes tekdir 26 jant ekibinde
b- lastiği patlayanı ekip beklemeyecek bekler ise ekip aynen unutsun kartepeyi bi günde almayı
c- 26 jantın traktör gibi geleceğini kaptan kerim zati söyledi,gönül isterdiki altlarınızda hepinizin 28 jant 50 diş olsun ,
d -evet herkes 26 jant ekibinde lastik değiştirmesini bilecek yoksa yolda kalır ,
e- bir adet pompa ve iç lastik şarttır isteyen ikinci iç lastiği alabilir ,
f- kesin olarak fazla ağırlıklardan kurtulacak 26 jant ekibi aksi takdirde 100 km sonra 16 km rampada sizin arkanızda ağırlık var ise aynen yük olacak ve de hatta diziniz rampada çekmeyebilecektir
bunların hepsi kartepe etaplarında yaşanmıştır tecrübeler ile sabittir
g- bizim bu kartepe olayı sakın olaki karıştırılmasın başka geziler ile biz büyük adaya gitmiyoruz , vede poyraza ve de garipçeye ya da gece gezilerine hiç benzemez bu olay,evet bizim ağır olaylar bile kartepe yanında sönük kalacak buna hazır olsun 26 jant ekibi,,

evet erkan yol bisikletinin kaptanıdır 23 hacim ve 50 dişte ,evet altında yol olan bu forumda yok anlaşılan olsa idi kartepeye talip olur idi
belkide öyle şeyler yazdık ki burada korktu yolcular bu durumdan ,anladığım kadarı ile sadece erkan közenin yol bisikletinde kartepe tecrübesi var bisiklet foruma üye olan ve kartepeye gitmiş yolcular yok bu anlaşılıyor ,
eskilerden var idi evren tuğutlu en zor işi yaptı ve de aytekin erzan ,ve de ekürisi recep bozkurt bu arkadaşlar yol bisikleti kullanmaktalar ,

bana gelince ben sadece bisiklet forumda kartepe organizatörü olarak kalmaya devam edeceğim birde tavşanlının organizatörü olarak,
olayları organize edeceğim ,,

@adem dualı

evet adem sen biliyorsun ne demek istediğimi ,çünki hatırlar isen tavşanlıda durma yok idi 30 km boyunca ağır stabilize yolda ve 10-19 eğimlerde asla durmadık ,şelale sularının orada mola yapmış idim ,evet bi daha tavşanlı zati olacak ve tavşanlı yolundan ta boyalıcaya kadar paso pedal olacak 40 km yi aşıyor toplam ,

Yarın
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 8°C. Rüzgâr GGB ve değişken.

Yarın gece
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 7°C. Rüzgâr GD, 10 - 15 km/saat.

Sıcaklık | Çiğ Noktası6 | 28 | 28 | 48 | 3
Rüzgar
8 km/h DGD8 km/h GB5 km/h Güney10 km/h GD

perşembe havaya bak ,pazar yağışlı,,,yarın bi sele yaparım ,,

Perşembe, 27
(link)
8 | 7 °C
Açık
Chance of
Precipitatio

2014-03-02Pazarhttp://www.havadurumu15gunluk.net/images/imgs/7.jpghttp://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/images/trans.gifÇok Bulutlu 15°C 10°C

pazar çok bulutlu yağış yok ,wundere göre var accuya göre yok ,varım diyen varmı ,,

Pazar
(link)Öğleden sonra sağanak yağmur. En yüksek 12°C. Rüzgâr GGD, 10 - 15 km/saat. Yağmur ihtimali %40.

Pazar gecesi
(link)Erken saatlerde sağanak yağmur. En düşük 9°C. Rüzgâr G, 15 - 25 km/saat. Yağmur ihtimali %40.

Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 611 | 712 | 711 | 8
Rüzgar8 km/h DGD11 km/h GGD10 km/h GGB21 km/h GGB

[h=3](link) [h=4]Mar 2 An a.m. shower; clouds, mild 62°Lo 46°

Geri