trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.705
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Şu şekilde görünüyor. Youtubede izlediğim videoda Home kısmına tıklayınca aktif sürüşün gözükmesi gerektiği gösteriliyor ama bende değişen birşey olmuyor.Ne görüyorsunuz tam olarak?
telefonu bilgisayarla aynı ağa baglamalısınız, wifi açık değil sanırım.Şu şekilde görünüyor. Youtubede izlediğim videoda Home kısmına tıklayınca aktif sürüşün gözükmesi gerektiği gösteriliyor ama bende değişen birşey olmuyor.
251115 dosyayı görüntüle
"1 saat TT mode" demese kadans idmanı yapmış diyebilirdik...@Noldor Aslında arkadaş kadans çalışması yapmış olabilir.
Aynı ağda bağlantı. Yukarıda attığım ekran görüntüsü örnek amaçlı, yani sürüş esnasında aynı ağ üzerinde olmasına rağmen aynı bu şekilde görünüyor.telefonu bilgisayarla aynı ağa baglamalısınız, wifi açık değil sanırım.
Kullandığı trainer nedir bilmiyorum ancak büyük olasılıkla wheel circumference sayısını yüksek değer girmiştir. Bir önceki trainerımda deneme amaçlı bende yüksek girmiştim ve aşırı değerler de max hızlara çıkıyordum 🤣 Kısacası arkadaş kendi kendine egosunu tatmin etmiş."1 saat TT mode" demese kadans idmanı yapmış diyebilirdik...
ama 55km/s ortalama ile trainerde 1 saat... hiç inanılacak gibi değil...
@_Madmexx _ Ben kalibrasyonumu şu şekilde yapıyorum 0 derece eğim olmayan yolda km saatimi açıyorum o sırada zwift e gösteren hız ile km saatim aynıysa çok oynamaya gerek duymuyorum. Eğimler geldiğinde vites düşürüp kadans yapıyorum nabız kontrollü kilo vermek amaçlı kullanıyorum. Bir gruba yetişme çabası yok kendi tempomda sürüyorum bu da nabız patlamasına engel olup kilo vermemi sağlayacak umarım.![]()
En kral çevirdiğimde 420 watt ları görüyorum ki bu da aslında kalibrasyonumun doğru olduğunu gösteriyor. Devamlı 250 wattlarda gidemiyorum ki geçen Abdülkadir hocam uzadı gitti önümde ben disiplinli sürüşten taviz vermedim.
En güzel tarafı sıkılmamak, arkadaşlarla sürmek, köpek kovaladı derdi olmaması (aslında Zwift Türkiye etabı koyarlarsa köpek kovalaması eklemelerini tavsiye edeceğim) En güzel tarafı ne diyecek olursan dün hanıma dedim ben bir saat bisiklet sürmeye gidiyorum peki canım dedi. Sür, duş al çay demlenmiş oluyor zaten 1,5 saate hanımın dizlerinin dibindeyim.
@Noldor Arka bölümdeki sertlik ayarı civatasını tam sıkıp sıkmamakla da alakalı olduğunu düşünüyorum. Bazıları tekere değip değmemek arasında ayar yapıyorlar sonra gelsin 600 wattlar- gitsin 800 wattlar. Benim trainerım Life Line TT-01 kurulumda seçtim ve 1. ayarda kullanmamı önerdi onun için sıkıntı yaşamıyor da olabilirim.
Şu şekilde görünüyor. Youtubede izlediğim videoda Home kısmına tıklayınca aktif sürüşün gözükmesi gerektiği gösteriliyor ama bende değişen birşey olmuyor.
251115 dosyayı görüntüle
Hayır kullanmıyorum. İnternet ortak kullanıyoruz sanırım ev sahibim birşeyleri değiştirdi Chrom castada bağlanmıyor ıkiside aynı mantıkla çalışıyor. Sorun net ayarlarında herhalde.Bilgisayardan Zwift'e girdiğinizde, Home başlığının solundaki mobil menüde aşağıdaki görüntüyü görmeniz lazım. Game sekmesi çıkmıyor anladığım kadarıyla sizde. Telefonda ya da bilgisayarda VPN kullanıyor musunuz?
251132 dosyayı görüntüle
Hayır kullanmıyorum. İnternet ortak kullanıyoruz sanırım ev sahibim birşeyleri değiştirdi Chrom castada bağlanmıyor ıkiside aynı mantıkla çalışıyor. Sorun net ayarlarında herhalde.
Advanced Issue
If you have a proxy, VPN, or strict/enterprise-strength firewall on your computer and/or phone, it can prevent you from connecting—so we recommend making exceptions for Zwift as appropriate.
ZC listens on TCP port 21587. Your router firewall should also allow all incoming/outgoing Zwift TCP traffic on ports 80 and 443 and all Zwift incoming UDP traffic on port 3022.
If you have port blocking enabled, you may need to either turn it off, or port forward to those specific ports, for ZC to work properly.
If you're still unable to connect, contact our (link)—so we can help you out.
Sorunda orda ya. Modem bende değil ev sahibinde.Şu bilgiyi buldum Zwift'in destek sitesinde:
Biraz teknik kaçabilir ama modem ya da router'ınızın arayüzüne bağlanıp, Port Blocking ve Port Forward ayarlarına bakabilirsiniz.
Davet attı isen herhangi bir davet gelmedi. Companion üzerinden etkinliklere katılıyorum, zwifti pc den açınca katıldığım görünüyor ve toplu sürüşleri yapabiliyorum@Semih Cavdar Benim sürüş davetim geliyor mu peki size.
Companiondan onu onaylıyabiliyor musunuz?
Bugün mesai yapabilirim ama yinede sen yolla yetişmeye çalışırım@Semih Cavdar Tamamdır akşam müsait olursam açarım etkinlik saat 20:00 gibi siz de saat 18:00 e tekabul eder uygun olursa katılırsınız.
Aramıza hoşgeldinBende zwift Kullanmaya başladım. Hatta geçen gün @trainspotting35 Çetin ile birlikte sürdük.
Bir önceki sayfada çözümü vardı galiba.😀Merhabalar. Zwift i 1 aylık olarak satin almaya çalışıyorum kardesimin iPhone telefonundan fakat aldiktan sonra aktifleşmiyor, ödeme de gitmiyor bir türlü. 7 gun denemeden sonra baslayacak yaziyor ama kullanilamiyor ölçüm yapmiyor. Umarim anlatabilmisimdir biraz tuhaf bir durum251192 dosyayı görüntüle
Zwiftte kendi hesabımdan giriş yapip öyle satin aliyorum ama satin alma ekranında kardeşimin e postasi cikiyor. Acaba sorun burda mi? Kendi hesabimla nasil alabilirim hic anlamiyorum ios dan