Scudo Sports

Zonguldak

Face'ten takip edin ==> Kdz.Ereğli Bisiklet Sevenler Derneği.. Bu pazar Ölüce Deniz Feneri'ne gidiyoruz.

Scudo
Merhaba Zonguldak ta bir bisiklet grubu var mı merkezde? Var ise iletişime geçebilir misiniz? Ve ya bisikletle Zonguldak tan Ankara seferi yapmış olan varsa iletişime geçerse sevinirim

3-4 sene önce yoktu fakat şuan ki durumu bilmiyorum

Anladım finallerden sonra Ankara'ya bisiklet ile gitmeyi düşünüyordum gerede'de konaklayıp galiba tek gideceğim :)

@BayMaellard
Caycuma bisiklet grubu var .ankaraya bisikletle gittiler.sanirim nihat bisiklet caycumanin sahibi mustafa bey bu konuda her sorunuza cevap verebilir. Ama sormak istediginiz bir sey varsa bende ögrenip yardimci olabilirim

Konu nasıl açacağım?

@haldun31
Ekibin facebook veya whatsapp grubu varsa girmek isterim turlarda onlara eşlik ederim hem kendim sormuş olurum. Yardımcı olursanız sevinirim

@BayMaellard
Benim sosyal medya hesabim yok. O yüzden gurubun adini bilmiyorum ama caycuma bisiklet gurubu yazin cikar diye düsünüyorum

Baymaellard
Merhaba zonguldakta bu aralar aktif olmasamda yazın turlara devam edeceğim birkaç arkadaş tur yapıyoruz yazın buralarda iseniz haberleşebiliriz bu arada öğrenci misiniz üniversite çevresinde görüyorum carraro lu birini?

merhabalar Zonguldak merkezdeyim uzun yıllardan sonra yeniden bisiklete başladım beraber turlayacağımız arkadaşlar var ise iletişime geçmek isterim . iyi günler herkese :)

• Beğen
Tepkiler: yenhesa
@psikolog487
@mehmet ugur demir
Ramazan boyunca Zonguldak merkezdeyim. İftara yakın ya da iftar sonrası grup sürüşleri yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: mtbcanavarı
Bende Zonguldak merkezdeyim haziran sonuna doğru aktif bisiklet sürmeye devam edicem haberleşip güzel bir tur yapabiliriz whatsap grubu oluşturabiliriz. Zonguldak’lı bisikletçiler olarak oradan haberleşiriz.

• Beğen
@Arınç

Facebook grubu da kurulbilir daha açık erişimli olması açısından. Aktif olan kişi sayfaya yazar. Üniversitenin bisiklet grubu ya da kulübü var mı biliyor musunuz?

Grup yok fakat geçen sene whatsap aracılığıyla birkaç arkadaş bir grup oluşturmuştuk ama çoğu kimse aktif olmadığından dağıldı whatsap aracılığıyla tekrardan oluşturabiliriz. Dediğiniz gibi Facebook hesabıda oluşturulabilir daha çok kişiye ulaşmış oluruz.

Siz aktif biniyor musunuz

Arkadaşlar Zonguldaklılar olarak aktif tur veya antreman yapan var mı aramızda burdan paylaşırsanız hem sayfayı aktif tutmuş oluruz hemde yeni rotaları görürüz.Selamlar tüm Zonguldaklılara.

• Beğen
Kozlu belediyesi kapısında bunu gördüm bugün 14:45 te

Dosyalar

• P_20190516_144205.jpg
    P_20190516_144205.jpg
    1,1 MB · Okunma: 24
  • Beğen
Evet bende görmüştüm ama katılamadım sizin bilginiz var mı gerçekleşti mi sürüş

Yok ben de sonradan gördüm zaten. Herhalde belediye düzenlemiş, sormak aklıma gelmedi. Bugün polisevi zonguldak yaptım. Birkaç bisikletli gördüm polisevinin alt tarfında.

• Beğen
Havalar ısınınca bende görüyorum ara ara bisikletlileri aslında ciddi bisikletli var Zonguldak’ta ama ortak bir paydada buluşamıyor kimse maalesef.Bu arada eğer yapmadıysanız baraj turu çok güzel oluyor birgün turlayın derim baraj tarafına doğru.

DA6C8040-3B42-4A32-8A41-51D9A452D22E.jpeg
Geçen sene yaptığım turdan.

• Beğen
Geri