Scudo Sports

Zonguldak

Abilerim Zonguldakta topluluk yoksa oluşturalım zor birşey mi bu iki-üç kişi başlarız büyürüz bisiklete her yaştan başlayan oluyor her gün...Benim yokuşu bol memleketimin güzel insanları

Scudo
Kaldi 2 ay ama bu mayis cabuk gececek cünkü bu ayda cok tatil günü var(almanlarin dini bayramlari).Ramazan da sayili gün cabuk gecer.18 temmuz da caycumadayim.Temmuz sonuna dogru günü birlik bati karadeniz civari tur planlari olan varmi arkadas olabilecek.

Zonguldakta bisiklet parçası alabileceğim bi yer varmı kadro üstü çantası falan lazım

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Hakan Aker buna çok sevindim üniversiteye yatay geçiş yapmayı düşünüyorum

Zonguldak merkezde ikamet eden varsa burdan tanışalım.

.

.

Merkezde olan yok mu

.

İtanbul pendikden selamlar

Dosyalar

• DSC_0704.JPG
    DSC_0704.JPG
    185 KB · Okunma: 22
@mehmet ugur demir
Bisikletiniz nedir nerelerde biniyorsunuz malum Zonguldak küçük şehir görmüşümdür belki.

Salcano city sport 50 kozlu zonguldak ve kozlu degirmenagzi gibi genelde.

Dosyalar

• 20160312_171957.jpg
    20160312_171957.jpg
    124,3 KB · Okunma: 20
doğum yeri zonguldak memleket bartın
mecburi ikamet pendik kurtköy
bizim içinde gezin bol bol oralarda

Biz hiç boş durmuyoz

Hiç görmedim sizi ben genelde üs yol İncivez site civarlarında biniyorum.ama ilerde bir grup sürüşü yapabiliriz özelden mesaj atarım ben size.

@Arınç zaten 30 kişilik bi whatsapp gurubumuz var sürekli tur yapıyoruz katılmak istersen mesaj atarsın nerdeyse her hafta şileye gidiyoruz 120 km aralarda başka yerler akfırat kurtdoğmuş ballıca kadıköy gibi

Zonguldaktayım ben İstanbul'daki tura Nasıl katılıcam

:)

toplanıp gelin ordan buraya
biz bi kaç kişi gelecektik bisikketle aslında ama zamanımız uymadı başka şeyler girdi araya yoksa hedefimiz iki günde zonguldak üçüncü gün bartın

Geri