Efe ÇEPEL
Daimi Üye
- Tepki
- 948
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
ıslak mendil veya pril bulaşık süngeriPeki janta veya kadroya gelen zincir yağını ne ile çıkarabiliriz?
ıslak mendil veya pril bulaşık süngeriPeki janta veya kadroya gelen zincir yağını ne ile çıkarabiliriz?
gazyağı ile temizlerken zinciri sökmeden olur mu temizlik.Bulabildiğiniz yerde gazyağı alın ve stoklayın.
Çünkü özyıkım vakaları sonrası gazyağı bulmak zorlaştı.Zincir temizliğinde on numaradır..
Buna cevap verecek yok mu(link)
Bu gazyağı sizce alınır mı? Doğru ürün mü bu? Zincir için sipariş vermeyi düşünüyorum
Baska yerde bulamiyorum satan yokEvet alınır ama pahalı gibi geldi..
Yeni öğrendimZinciri temizlemek ve yağlamak için dikiş makinası yağı iyi bir yöntemdir. Eskiler bilir.
Mazot al o paraya. Benzer işi görüyor. Ben mazotla temizliyorumBuna cevap verecek yok mu
İş görüyorsa alayım hocam. Yağlı bırakıyor diyen gördüm ondan yanasmadim. Sökmeden temizleyeceğim çünküMazot al o paraya. Benzer işi görüyor. Ben mazotla temizliyorum
İçim gitti ultegra bı deBakın Whatsapp grubuna ne geldi. Asperox ile temizlenmiş güzelim R8000 aynakol. Daha önce pahalı bir Sram aynakolda da aynısı yaşandı Forum'da. Dikkat etmekte fayda var.
327632 dosyayı görüntüle
Aynakol asperox a değilde daha çok aside yatırılmış gibi duruyor.. asidik, alkol ve petrol bazlı maddeleri aynakol(boyalı malzeme) dan uzak tutmak gerek temizliği için sabunlu su yeter.Bakın Whatsapp grubuna ne geldi. Asperox ile temizlenmiş güzelim R8000 aynakol. Daha önce pahalı bir Sram aynakolda da aynısı yaşandı Forum'da. Dikkat etmekte fayda var.
327632 dosyayı görüntüle