Scudo Sports

Zincir temizliği

Scudo
Bulabildiğiniz yerde gazyağı alın ve stoklayın.
Çünkü özyıkım vakaları sonrası gazyağı bulmak zorlaştı.Zincir temizliğinde on numaradır..

Bulabildiğiniz yerde gazyağı alın ve stoklayın.
Çünkü özyıkım vakaları sonrası gazyağı bulmak zorlaştı.Zincir temizliğinde on numaradır..
gazyağı ile temizlerken zinciri sökmeden olur mu temizlik.

Bı de nerden temin edebilirim

Gazyağı eskiden benzin istasyonlarından serbest bir şekilde alınıyordu. Hatta akdeniz ve ege bölgesinde kış aylarında gazyağı sobaları kullanılırdı.
Günümüzde sanayi bölgelerinde nalburlar satıyor...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve brk34
(link)

Bu gazyağı sizce alınır mı? Doğru ürün mü bu? Zincir için sipariş vermeyi düşünüyorum

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Evet alınır ama pahalı gibi geldi..

Zinciri temizlemek ve yağlamak için dikiş makinası yağı iyi bir yöntemdir. Eskiler bilir.

Mazot al o paraya. Benzer işi görüyor. Ben mazotla temizliyorum
İş görüyorsa alayım hocam. Yağlı bırakıyor diyen gördüm ondan yanasmadim. Sökmeden temizleyeceğim çünkü

Zincir temizleme aparatı ile mazot kullanarak çok defa zinciri sökmeden temizledim. Gayet tatminkar bir sonuç alınıyor.
Bu işi çok kafaya takmadıysanız siz de bence memnun kalırsınız. Zincirimde bir gram yağ kalıntısı olmasın, bir tane zerre toz kalmasın, rengi ilk günkü gibi olsun istiyorsanız ne kullanırsanız kullanın biraz uğraşmak zorundasınız.
Sonuç olarak sokakta kullandığımız bir alet bisiklet. Toz, çamur, su birikintisi her halükarda olacak. Bana göre temizliğe çok takılmadan sürmenin zevkine bakın.
Sonuç olarak mazotla tatminkar düzeyde temizlik elde edebilirsiniz. Sonrasında usulüne uygun şekilde yağlayınca, sessiz bir şekilde akıp gidiyor.

En tatminkar sonuç fren balata spreyi ile aldım ama diğer aksama gelmemesi lazım

• Beğen
Tepkiler: brk34
Ben muc-off zincir temizleme aparatı ve aparatla gelen sıvıyı kullanıyorum, yağ da muc-off olduğu için tertemiz oluyor. Farklı yağda nasıl sonuç verir bilemiyorum ama alet gayet sağlıklı çalışıyor, temizleme sıvısının spreyinden de var o da çok kolaylık sağlıyor rublede.

balata spreyi muazzam

Balata spreyini solumamaya özen gösterin.

Bakın Whatsapp grubuna ne geldi. Asperox ile temizlenmiş güzelim R8000 aynakol. Daha önce pahalı bir Sram aynakolda da aynısı yaşandı Forum'da. Dikkat etmekte fayda var.

1000087557.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
Valla benim zincir yağı 50 Km lik motorex shımanoda var ama 1 veya 2-3 surmede normalde eklenmesi gerekiyor vs... O yüzden çok kırlenıyo çok temizlemek gerekiyo. Çok kullanıyosan mazot en basiti öbürleri çok masraflı yorucu oluyo. Diğer türlüde zaten az kullanınca neye temizlersen temizle. Metal zincir bu, mazotun kolay yıprattıgı bişey olsa heralde otomobil motorları perişan olurdu o basınç ve sıcaklık altında. Motor içindeki devri siz düşünün. Mazot iyi, artık sokmeden temizleme aletim var içine mazot koyuyorum çevirip kabasını alıyorum. Bi yerden sonra bunları çok takarsanız bisiklet eziyet olur. Binmesi temizlemesi ayrı dert çünkü. Ben bu yüzden kışın roller sürüyorum bıraktım kışın dışarıda sürmeyi. Hastalanma riski terleme soğuma bisikletin kirlenmesi gibi şeyler benim için iş yükü amelelik.

Bakın Whatsapp grubuna ne geldi. Asperox ile temizlenmiş güzelim R8000 aynakol. Daha önce pahalı bir Sram aynakolda da aynısı yaşandı Forum'da. Dikkat etmekte fayda var.

327632 dosyayı görüntüle
Aynakol asperox a değilde daha çok aside yatırılmış gibi duruyor.. asidik, alkol ve petrol bazlı maddeleri aynakol(boyalı malzeme) dan uzak tutmak gerek temizliği için sabunlu su yeter.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Geri