brk34
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 236
- İsim
- isimsiz
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Konuyu baştan bi oku değişken çok fazla. Kilo, sürüş tarzın, sürdüğün yollar, zincir marka model, ne kadar iyi baktığın, ruble ve ön dişlilerin durumu vs. 5000'de de bitebilir 15bin'de de . 20 bin km çok iyi eğer doğru teknik ve alet ile ölçüm yaptıysa.Lan 20 bin km ne🤣🤣. Normalde ortalama kaç gidiyor bu. Küfür ederek şaşıracaktım da valla ban yeriz.
Ortalama ne kadar gider zincir, ben akışkan yağ kullanıyorum, asla yağmurda sürmem, 400km de bir bakım yaparım. Ne kadar götürür tahmini
Sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta bugün ölçüm yaparken fotoğraf çekerim eklerim buraya. Hem giant mağazada hemde probike İstanbul’da ölçüm yaptırıyorum arada onlarda gülüyor bu duruma20 bin km gerçekse çok iyi. Acaba kullandığınız ölçme aletinde sıkıntı mı var?
Kendim ölçmüyorum, mekaniker arkadaşlar ölçü bugün fotoğrafını çekip atacağımZinciri en buyuk dislilere gecirip oyle dene ust kisimdan olc alttan degil. Eger gercekten uzama yoksa cok iyi ama olcme metodun yanlis olabilir![]()
Valla sadece İstanbul sahil yollarında kullanıyorum genel olarak, burada da max tırmanış 300/400mt’dir. Sadece bu sene toplam tırmanışı (ameliyat süreçlerim oldu o nedenle fazla sürüşe çıkamadım) ekliyorum.Lan 20 bin km ne🤣🤣. Normalde ortalama kaç gidiyor bu. Küfür ederek şaşıracaktım da valla ban yeriz.
Ortalama ne kadar gider zincir, ben akışkan yağ kullanıyorum, asla yağmurda sürmem, 400km de bir bakım yaparım. Ne kadar götürür tahmini
Sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta bugün ölçüm yaparken fotoğraf çekerim eklerim buraya. Hem giant mağazada hemde probike İstanbul’da ölçüm yaptırıyorum arada onlarda gülüyor bu duruma
Kendim ölçmüyorum, mekaniker arkadaşlar ölçü bugün fotoğrafını çekip atacağım
Valla sadece İstanbul sahil yollarında kullanıyorum genel olarak, burada da max tırmanış 300/400mt’dir. Sadece bu sene toplam tırmanışı (ameliyat süreçlerim oldu o nedenle fazla sürüşe çıkamadım) ekliyorum. 329799 dosyayı görüntüle
Marka model neydi gidip stoklayalım hemen bir de nereden almıştın
Sram’ın force e-tap axs serisi, 2023’de sıfır olarak Almanya üzerinden getirttim grupseti, belkide iyi baktığım için bisiklete bu km leri görüyorum. 11 vitesi var mıdır bilmiyorum açıkçası.Marka model neydi gidip stoklayalım hemen bir de nereden almıştınSram force'muş biz shimanoculara gelmez herhalde. 11 vitesi de yok sanırım
![]()
Hangi temizleyici ve yağı kullanıyorsunuz ?Sram’ın force e-tap axs serisi, 2023’de sıfır olarak Almanya üzerinden getirttim grupseti, belkide iyi baktığım için bisiklete bu km leri görüyorum. 11 vitesi var mıdır bilmiyorum açıkçası.
Formulax markasının yağ temizleyici ve bisiklet için olan zincir yağını kullanıyorum. Fena değil iş görüyor.Hangi temizleyici ve yağı kullanıyorsunuz ?