Scudo Sports

Zincir ömrü

Lan 20 bin km ne🤣🤣. Normalde ortalama kaç gidiyor bu. Küfür ederek şaşıracaktım da valla ban yeriz.

Ortalama ne kadar gider zincir, ben akışkan yağ kullanıyorum, asla yağmurda sürmem, 400km de bir bakım yaparım. Ne kadar götürür tahmini

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Scudo
Lan 20 bin km ne🤣🤣. Normalde ortalama kaç gidiyor bu. Küfür ederek şaşıracaktım da valla ban yeriz.

Ortalama ne kadar gider zincir, ben akışkan yağ kullanıyorum, asla yağmurda sürmem, 400km de bir bakım yaparım. Ne kadar götürür tahmini
Konuyu baştan bi oku değişken çok fazla. Kilo, sürüş tarzın, sürdüğün yollar, zincir marka model, ne kadar iyi baktığın, ruble ve ön dişlilerin durumu vs. 5000'de de bitebilir 15bin'de de . 20 bin km çok iyi eğer doğru teknik ve alet ile ölçüm yaptıysa.

• Beğen
Tepkiler: brk34
20 bin km gerçekse çok iyi. Acaba kullandığınız ölçme aletinde sıkıntı mı var?
Sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta bugün ölçüm yaparken fotoğraf çekerim eklerim buraya. Hem giant mağazada hemde probike İstanbul’da ölçüm yaptırıyorum arada onlarda gülüyor bu duruma :)
Zinciri en buyuk dislilere gecirip oyle dene ust kisimdan olc alttan degil. Eger gercekten uzama yoksa cok iyi ama olcme metodun yanlis olabilir:D
Kendim ölçmüyorum, mekaniker arkadaşlar ölçü bugün fotoğrafını çekip atacağım :)

Valla sadece İstanbul sahil yollarında kullanıyorum genel olarak, burada da max tırmanış 300/400mt’dir. Sadece bu sene toplam tırmanışı (ameliyat süreçlerim oldu o nedenle fazla sürüşe çıkamadım) ekliyorum. IMG_9853.jpeg

Sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta bugün ölçüm yaparken fotoğraf çekerim eklerim buraya. Hem giant mağazada hemde probike İstanbul’da ölçüm yaptırıyorum arada onlarda gülüyor bu duruma :)

Kendim ölçmüyorum, mekaniker arkadaşlar ölçü bugün fotoğrafını çekip atacağım :)

Valla sadece İstanbul sahil yollarında kullanıyorum genel olarak, burada da max tırmanış 300/400mt’dir. Sadece bu sene toplam tırmanışı (ameliyat süreçlerim oldu o nedenle fazla sürüşe çıkamadım) ekliyorum. 329799 dosyayı görüntüle

Vites geçişlerin böyle mi reis :D
Bi 20bin daha kullanırsın inş :D

Vites geçişleri sorunsuz ve sessiz :)
IMG_9856.jpegIMG_9854.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Amanita
  • Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Belki de zincir fabrikasyon hatalı şekilde kısa üretilmiştir. Bu sayede zincir ömrü sonsuz olur. :)

Marka model neydi gidip stoklayalım hemen bir de nereden almıştın :D Sram force'muş biz shimanoculara gelmez herhalde. 11 vitesi de yok sanırım :)
Sram’ın force e-tap axs serisi, 2023’de sıfır olarak Almanya üzerinden getirttim grupseti, belkide iyi baktığım için bisiklete bu km leri görüyorum. 11 vitesi var mıdır bilmiyorum açıkçası.

Km ölçerde bir hata olmasın? :ssrtcbya:

Sram’ın force e-tap axs serisi, 2023’de sıfır olarak Almanya üzerinden getirttim grupseti, belkide iyi baktığım için bisiklete bu km leri görüyorum. 11 vitesi var mıdır bilmiyorum açıkçası.
Hangi temizleyici ve yağı kullanıyorsunuz ?

Geri