Scudo Sports

Zeytin dalı harekatı

Scudo
@ahlaksız

Birden fazla,ypg.pkk.pyd.daeş azda değil yani ,

@timelapse

Harbidende yok esedi takan yok 7 yıldır

@Kudret Kurtcebe
pkk suriyeden toprak alıyor. ne hikmetse esad efendi pkk ya karşı savaşmak ne kelime, anlaşarak danışıklı dövüş yapıyorlar. esad ın(rusya+iran) politikası türkiyenin bölünmesinin önünü açıyor. türkiye, suriye de esad ın pkk ya verdiği toprakları temizleyerek kktc gibi bir devlet kurabilir diye düşünüyorum. sınırlarımız da güvenli olur böylece

@efeozata

Türkiyenin pasif kalması zati düşünülemezdi,türkiyenin stratejik çıkarları önemli, 3.5 milyon insan evinden oldu,buna neden olan daeş 'liler tokadı yedi,daeş 'i silahlandıran pentagon,oyunlarını fena bozduk cerablusta,

@Murat Semiz
Anladım ben sizi..Size iyi akşamlar..

@Kudret Kurtcebe Suriye'de devlet var ve Suriye devlet başkanı hakkında düşündükleriniz tamamen öznel..
Devletin olduğu bir yere,bir başka devlet bayrağını çekerse,buradan ne anlamalıyız?
Türkiye'ye birileri askerlerle girip bayrak asarsa,ne düşünmeliyiz?
Anlatabiliyor muyum?
Tamam,terörle savaş,sınırını korumak için içeri gir..Hadi bunu anladık diyelim..Bayrak asma nedir?!

Neyse,ben çok yazdım konuya..Çekiliyorum konudan..Benden alıntı yapılmazsa sevinirim..;)

Kudret baba,başka konularda görüşmek üzere..

@timelapse

Apo suriyede idi,kamplar vardı orda,sonunda bizim genelkurmay patladı,
Apo kenyada bize teslim edildi,ama çevik birde fethullah 'i verdi adres aynı abd eşittir pentagon ,cia
Kamplara suriyenin müttefiki olan rusyada zamanında ses çıkarmamıştı,

@ahlaksız
anlamadığın nokta, afrin suriye rejiminin değil pkk nın kontrolünde. bu pisliği temizleyen ülke de türkiye. pkknın işgal etmesinden rahatsız olmayan rejim, türkiye bayrağından da rahatsız olamaz. olsa da umrumuzda değil. kılıç hakkı diye bişey var.

Devletin olmadığı bir yere gittik,askerimizle,tepeyi aldık,bayrağı çektik,devlet yokki orada capulcular var pkk pyd ,valla demekki bunları sopalamak lazımmış,
Ilelebet orda kalmayız tabi.

@Kudret Kurtcebe aynen abi, bizim derken türkiyenin güvenliği sağladığı tampon bölge olur kuzey suriye de. nasıl esad ı iran destekliyor. bizde öso yu destekleriz sonuna kadar

Bayağıdır foruma girmiyordum, girer girmez en üstte gördüğüm iki konu:

1- Zeytindalı
2- Suriyeliler bisiklet satmayın.

Hiçbir mesajı okumadan sekmeyi kapatıyorum, iyi akşamlar.

Şimdi kizacaksiniz da adamlar devlet kurmak isteyince kurdurmayiz diyorsunuz, sonra da devletleri yok diye tepeden bombaliyorsunuz. Hem de ülkenin dışında. Bu mantıkla bu hikaye sonsuza kadar sürer. Öldürün bitsin madem hepsini, nasıl olsa devletleri yok. Mustehaklar.

@timelapse

Bu da düşünebilinir aynı kıbrıs gibi,tabi bir partner lazım bence rusya,yani rusya ile anlaşabiliriz,abd böylelikle cezalandırılmış olur,yanlız güçlü bir türkiye çizgisinden asla vazgeçmeyeceğiz

@timelapse

Öso'u yakından tanıyan mete yarar içlerinde idi,evi teroristler tarafından yağmalanmis insanlar, algı operasyonlarına dikkat dostum,ahhhhhhhh bu yahudi basını,sakın yanlış anlama nazi değilim

@Kudret Kurtcebe
rusya olur abd olur orası belli olmaz. türkiye suriye sınırının tamamını ırak a kadar temizlerse abd r yapıp türkiyeyle anlaşmaya varabilir. tabi rusya da olabilir. zaman gösterecek

@timelapse

Yav zati esed kendi k.........nın derdinde ,ordu yok ,bi şey yok,adam zor durumda,ülkede bir sürü terör grupları halk korkmuş sinmiş ,bu ne yahu böyle ülkemi olur.

@Berke

Iyiki girdin berke ,grand fondo 2018 yarışlarına gelirsen görüşürüzde pek uğramıyorsun fondolara :D

(link)

Konu ile ilgili haberler

@timelapse
Adamın ülkesinin kuzeyinde iki büyük tehdit var. Türkiye'nin beslediği cihatçılar ve ABD'nin beslediği Işid. PKK'nın ülkenin güneyinde bir iddiası yok. Sınır hattını PKK'ya bırakıp, kuzeydekilerle arasında bariyer oluşturmaktan daha mantıklı bir taktiğiniz var mı? Esad bence taşlarını geçen 6 senede gayet yerinde ve güzel oynadı. Ülkenin Kuzey'inde 6 senedir savaş var ancak ülke hala düşmemiş durumda, güneye temas dahi yok. Ben büyük bir başarı olarak görüyorum.

Zeytin Dalı harekatı Türkiye'nin 1983'ten bu yana PKK'ya yönelik gerçekleştirdiği 50'ye takın harekattan sadece bir tanesi. Evet, ülkemiz bu güne dek 50 civarında operasyon yaptı sınırın öte tarafına. Peki Afrin'i bu kadar önemli yapan, gündemde tutan ne? Ülkede her şeyin kötüye gitmesi. Fiyatlar, döviz, genel olarak ekonomi, her türlü tarım, sanayi politikası, dış politika ve aklınıza gelebilecek her şey. Afrin operasyonu böyle bir zamanda "filler" olarak işini yapıyor. Yapılması ülke açısından yararlı bir organizasyon ancak bu kadar pohpoh, göz önünde tutulma, 7/24 konuşulmasının tek sebebi insanların diğer şeyleri görmezden gelmesini sağlama. Dolar, euro, benzin, motorin ülke tarihinin zirvesini yaşıyor. Yapılan zamlar, konulan vergiler tarih kitaplarındaki en acımasız kralların zamanlarındakilerden daha feci ancak herkesin kafası başka bir yöne çevrilmiş durumda. Afrin'den sonra da yine bir başka şeyler uyutulmaya devam edecek ülkemiz.

Haber alma için şurayı tavsiye ederim: (link)

Günlük haber sitelerinde rastlamayacağınız +18 içerik mevcut uyarayım.

@Kudret Kurtcebe

Mesajıma teşekkür eden 27 kişiye teşekkür ederim

Geri