@Kudret Kurtcebe bu önemli konuda en fazla yazan ikimiziz..
Ben ateistim,siz şeriatı savunan bir saadet partiliymişsiniz..

Gayet güzel yazışıyoruz..Bu çok önemli..Gençler bu başlıktan çok şey öğrenebilirler..
Farklı sesleri susturursak ne olur?Orta nokta bulunmaz..Yani doğruyu bulamazsınız..O zamanda her söyleminiz/eyleminiz yanlış olur..Bizim siyasilerin tüm söylemleri/eylemleri yanlış işte..Çünkü orta noktayı bulmalarını sağlayacak,karşıt düşünceleri susturuyorlar..
Açın bakın ülke tv'yi mesela..O terörist,o vatan haini,o şerefsiz,o fetöcü,o bölücü,o şöyle,o böyle...Başka bir şey dedikleri yok..
Tamam da sen necisin?Kahraman mı,aydın mı?Nedir yani?
Ben mesela 15 temmuzda,tvde sokakta sıradan insanları gördüm..Ne bir yandaş gazeteci,ne siyasi,ne de bunlarla alakalı birini görmedim..Bugün Suriye'de de sıradan insanlar savaşıyor..
Ok alıp,kameralar karşısında ''ya hak'' diyenler değil..Ya da tvde herkesi terörist ilan eden gazeteciler..
Hepsi bedelli,hepsi çürük bunların..Askerlik yapmayanlar,askerden korkanlar,askere yıllarca küfredenler,bugün askerin yanında şov yapıyor..Bırakın şu garibanın yakasından prim yapmayı..
Ergenekon davaları zamanında akpli arkadaşımla askerlerle ilgili konuşuyoruz..Askerin cami bombalaması yalanına inanıyor bu arkadaşım..Diyorum ki,''asker cami bombalamaz..Mümkün değil bu..''
Bu akpli arkadaşım ısrarla ''bombalar'' demişti bana..Çünkü asker din düşmanı ya,bunlara göre..
Şimdi de cami bombalayacaklarına inandıkları komutanlar ve askerleri için dua ediyorlar:confused: