Bu konu beni cidden sinir ediyor. Çünkü yürüyen merdivenlerin bir kuralı var. Sağda beklenir, solda yürünür. Buna uymayan, sol tarafı işgal eden kişilere herkes gibi ben de sinir oluyorum. Fakat benim kişisel problemim şu. İstanbulda yaşıyorum ve Olivium, Kale Center gibi eski avmler dışında (yani son 10 sene içinde yapılanlarda) sabit merdiven yok. Koskoca avmde sadece yürüyen merdiven var. Ve daha da beteri, DURUR VAZİYETTEKİ OTOMATİK MERDİVENLERDE YÜRÜYEMİYORUM! Fobi, korku, her ne haltsa. Yürüyemiyorum kardeşim. Bi anda çalışır korkusu yüzünden işlence çekiyorum. Koskoca avmlerde bir tane normal merdiven olmaz mı ya. Ya 500 metre yürüyerek acil çıkış merdivenlerine gidiyorum ya da asansör arıyorum. Hele ki 22:00'dan sonra sinemadan çıkarsam tüm avm durmuş oluyor. Asansör şansım da olmuyor. Marmara Park'ta acil çıkış merdivenin 45 dakika mahsur kalmışlığım var. Çünkü her ne hikmetse acil çıkış alanına giriş var, ama hiçbir kapı içerden açılmadığı için çıkış yok. Yanımda katlanabilir merdiven mi taşıyayım arkadaş!