Scudo Sports

Yurtdışından bisiklet getirmek

Burada yazdığına göre e scooter pili kabinde taşınabiliyor o zaman elektirkli bisiklet de getirilebilir, pili ayrılıyorsa

İngiltere Sivil Havacılık Otoritesi (CAA), uçaklarda yangın riski nedeniyle yeni bir düzenleme getirdi.

Artık lityum piller ve powerbank’ler valizlerde taşınamayacak. Bu cihazlar sadece el bagajında kabul ediliyor.

📛 Düzenlemenin nedeni ne?

Hatalı ya da yanlış kullanılan piller uçuş sırasında termal kaçış nedeniyle patlayabiliyor. Özellikle kargo bölümünde olursa mürettebat müdahale edemiyor ve ciddi güvenlik riski oluşuyor.

⚠️ CAA’nın uyarı listesinde şunlar var:

🔋 Powerbank
📸 Lityum pilli fotoğraf makineleri
🛴 Elektrikli scooter bataryaları
💻 Dizüstü bilgisayar yedek bataryaları
📱 Cep telefonu yedek bataryaları
📍Hatırlatalım: Ocak ayında Air Busan uçağında çıkan yangının sebebi valizdeki bir pil oldu. Benzer kazaların önüne geçmek için bu kararlar hayati!

🛄 Güvende kalmak için elektronik cihazlarını el bagajında taşı!

Scudo
IATA ya göre 160Wh üzerindeki lityum ion batarya yolcu uçağında bagaj olarak taşınamaz . Kargo olarak uygun paketleme ve işaretlemeler ile taşınabilirler. Onun için de ayrı bir doküman vardı.

(link)

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Almayada bike discount dan alış veriş yapan var mı daha doğrusu Bonn da megastore var ordan gidipte yapan oldu mu Bi kaç sorum olcak

ben orda olsam en kötü jant seti, vites seti alırdım :) kadroyu da başka yerden alır miss gibi devam ederdim. ordaki yerel firmalar da belli ortalamanın üzerindedir yüksek ihtimalle ama o bisikleti getirdikten sonra hep kullanırsanız sorun olmaz gibi ama sonra satmak isterseniz alıcı olur mu biraz zor.
Merhabalar. Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi lütfen, yurtdışından yolcu beraberinde kişisel eşya olarak getirilen bisiklet pasaporta işleniyor mu?
Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi lütfen, yurtdışından yolcu beraberinde kişisel eşya olarak getirilen bisiklet pasaporta işleniyor mu?

Merhabalar. Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi lütfen, yurtdışından yolcu beraberinde kişisel eşya olarak getirilen bisiklet pasaporta işleniyor mu?
Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi lütfen, yurtdışından yolcu beraberinde kişisel eşya olarak getirilen bisiklet pasaporta işleniyor mu?
Hayır bir yere işletmeye gerek yok

Arkadaşlar 24 Haziranda Eurobike fuarına ve alış verişe gidiyoruz.Bu sefer bende gideceğim. Getireceğimiz 2 bisiklet yanında istekleri olan varsa özelden yazsınlar.
Bir bisiklet siparişi aldık.1 sipariş daha alabiliyoruz.Teşekkürler....

siz olsanız hangisini tercih edersiniz...
(link)
(link)

(link)
(link)
Ben olsam ilk ne tarz bir bisiklet istediğime karar verirdim.. Seçim yapmak istediğiniz bisikletlerin birisi Aero , diğeri Endurance.. Ha tipine ve üzerinde ki grup seti ve jantına bakarak karar veriyorsanız Radon göze daha çok hitap ediyor..

(link)
(link)
Alıp Türkiye de kullanacaksınız her bisikletli gibi 3-4 sene sonra satmak isteyeceksiniz. Canyon a müşteri bulmakta sorun yaşamazken millete Radon u anlatmaya çalışacaksınız.

Yazın Almanya’ya 2-3 günlüğüne gidip bir bisiklet alıp gelmek istiyorum. Gravel alacağım. Seçeneklerimin çok olmasını istiyorum. Hangi şehirde seçenek daha fazladır merak ediyorum. Yapar zekaların her birine sordum, ortak bir cevap bulamadım. Münih, Berlin ve Frankfurt öne çıkıyor. Sizce hangi şehire gitmem mantıklı olur. 3 şehre de direk uçuş var. Bisiklet mağazası ve mağazalardaki çeşitlilik hangi şehirde daha fazladır?

Yazın Almanya’ya 2-3 günlüğüne gidip bir bisiklet alıp gelmek istiyorum. Gravel alacağım. Seçeneklerimin çok olmasını istiyorum. Hangi şehirde seçenek daha fazladır merak ediyorum. Yapar zekaların her birine sordum, ortak bir cevap bulamadım. Münih, Berlin ve Frankfurt öne çıkıyor. Sizce hangi şehire gitmem mantıklı olur. 3 şehre de direk uçuş var. Bisiklet mağazası ve mağazalardaki çeşitlilik hangi şehirde daha fazladır?
Bu üçü arasından Münih. Önceden dersine çalışıp online sitelere de göz atarsan faydalı olur.

(link)
(link)
Açıkça şahsen Radon'u tercih ederdim. Aralarında 700-800 gram gibi bariz bi fark var. Radon Aero olmasına ve profil jantlara rağmen daha hafif. Ayrıca yıllardır bisiklet üreten bi firma yine. Görsel olarak daha güzel bence. Fiyat olarak da daha uygun. Canyon Pro Turlarda yarışan bi marka olsa da orta segment dediğimiz bu kadrolarında Radon'dan daha iyi olduğunu sanmıyorum.

Açıkça şahsen Radon'u tercih ederdim. Aralarında 700-800 gram gibi bariz bi fark var. Radon Aero olmasına ve profil jantlara rağmen daha hafif. Ayrıca yıllardır bisiklet üreten bi firma yine. Görsel olarak daha güzel bence. Fiyat olarak da daha uygun. Canyon Pro Turlarda yarışan bi marka olsa da orta segment dediğimiz bu kadrolarında Radon'dan daha iyi olduğunu sanmıyorum.
canyondan siparişi verdim radondan vazgeçmemin sebebi online alacağım için vereceğim bir adresin olmaması canyon için ise munihteki mağzasından gidip alacağım

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ricochet
Merhabalar herkese, Yunanistan Dedeagacta bisiklet magzasi var mi, bir de fiyatlar Turkiye gore nasil. Tesekkurler

Merhabalar herkese, Yunanistan Dedeagacta bisiklet magzasi var mi, bir de fiyatlar Turkiye gore nasil. Tesekkurler
tek tük var. fiyatlar tabiki TR ye göre avantajlı. ama mağazların web sitesi falan yok, gidip görmeniz gerekiyor. zaten ufak bi yer , hemen çözersiniz.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim1634

Önünden araba ile geçtiğim bir tane biliyorum. Başka dükkan gözüme çarpmadı. Bu dükkan eski bir dükkan güzel bisikletler gördüm. Ama fiyat bilmiyorum. Web sitesinde fiyatları var.

(link)

Adresi: Kaviri 96, Alexandroupoli (merkeze çok yakın, yürüyerek gidebilirsiniz)

Google da arama yaptım. Şu da var: (link)

Bunun da önünden geçtiğimi hatırladım. Bu dükkan ilkinden daha büyük.

Son düzenleme:
tek tük var. fiyatlar tabiki TR ye göre avantajlı. ama mağazların web sitesi falan yok, gidip görmeniz gerekiyor. zaten ufak bi yer , hemen çözersiniz.
Cok cok tesekkurler

Merhabalar, daha önceden de postum var. Almanya Berlin'deyim. Arada Türkiye'ye geliyorum. Almak istediğiniz bisiklet olursa ücreti mukabilinde yardımcı oluyorum.

Ps: Almanya oturumum olduğu için vergi iadesi alamıyorum.

Geri