Merhaba ;
Bir alışveriş daha sorunsuz tamamlandı. Bu sefer gümrükteki memur ısrarla Almanca formun doldurulmasını istedi, hatta biraz da ters davrandı. Yandex translate ile doldurup hem formu hem faturaları onaylattım. Daha önceki mesajlarımda paylaşmıştım bu formu, önden mutlaka doldurun elinizin altında olsun. Bike24 formu istemezken, Energysource formu kendi doldurup verdi ve onaylı form olmadan kesinlikle kdv iadesi yapamayacağını söyledi.
Bunlar haricinde ben firmadan ve özellikle Christoph'un ilgisinden çok memnun kaldım. Bisikleti satmadan retül bike ile arm pad stack reach değerlerini ölçtü. Buna göre beden seçimini birlikte yaptık. Daha sonra seçtiğim bisikletin kurulumunu yaptılar. Yaklaşık 2,5 , 3 saat sürdü. En sonunda kendi bisikletime bindirerek bikefit işlemini yaptı. Beklediğim gibi çok teknolojik kameralı bir işlem değildi ama ilk ölçümlere göre hem aero hem de oldukça rahat bir fiti kısa sürede gerçekleştirdi. Biraz deneyimledikten sonra burada birine tekrar baktırırım. Tt, road ve gravel modelleri vardı. Cervelo , BMC ya da Scott düşünen ve gidip alma imkanı olanlar için gözüm kapalı tavsiye ederim. Pazarlık hamlelerinizi de karşılıksız bırakmıyor, bana beklentimin üzerinde bir indirim sundu.
Uçuş bagaj teslimi/ alımı işlemlerinde ve burada gümrükte de en ufak sorun yaşamadım. Zaten bisikleti gören görevli doğrudan kapıyı gösteriyor 3 seferdir, x-raye sokmuyorlar.
Sorusu olan buradan ya da özelden ulaşabilir elimden geldipince yardımcı olurum.
G.
321829 dosyayı görüntüle321830 dosyayı görüntüle
321831 dosyayı görüntüle
321832 dosyayı görüntüle
321833 dosyayı görüntüle