Scudo Sports

Yurtdışı satışlarda gümrük muafiyetinin 30 Euro'ya düşmesi

Scudo
@Taxonera

Herkes sorumluluk reddini peşin peşin açıklıyor ama kimse sorumluluklarını bilmiyor.

Halk olarak işçilik, memurluk ve elemanlık dışında bir hedef koymuyoruz.

Yani eğitimimizi tamamladığımızda kendimizi bir kişinin veya kurumun işçisi-çalışanı-yöneticisi olarak planlıyoruz.

Kimsenin üretici olup sorumluluk yüklenmek gibi bir hedefi yok.

Bir yere kapak atayım, aç kalmayacak kadar maaş alayım yeter diyoruz, 25-30 yaşında eğitim alanında havlu atıp kölelik sektörüne dalıyoruz.

Üreticilikten uzak, tüketim toplumu olmanın sorumluluğu hepimize ait ve bedelini de sırası geldiğinde beraber ödeyeceğiz.

Yan gel yat sonra lanet olsun böyle sisteme.

1500 EUR tavan sınırda değişiklik var mı? Biliyor musunuz?

küçük, büyük esnafa sesleniş;
''öpün öpebildiğiniz kadar.''

Ekonomimiz çok iyi, dolarları bozdurun. Altına dönün.
Ama tünelden geçiş ücretinin para birimi dolar. ona göre haaa.

Sınır 1 euro bile olsa, yine de yurt dışından ürün alırım. Çeşit, ürün kalitesi, müşteri memnuniyeti, fiyatlar vergiye rağmen yine de bizim kazıkçı zihniyetimizden daha düşük, kısacası her konuda daha iyi.

Herşeyi üreten ülkemiz adına gurur duydum..Bisiklet üretimimiz artacak..Yerli malları haftası olsun her hafta ....Ne kadar güzel yurtdışından hiç bir şey alınmayacak..

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Bahtsız bedevi gibiyim tam aliexpresten alışveriş sepetini doldurdum dolar fırladı şimdide bu. Kaldık ortada

Arkadaşlar ne diyorduk:

"Eğonomi çoh eyi !"

Tabi aslında bence yurt dışı alışverişleri komple yasaklamaları lazım. Ne de olsa güzide ülkemizde her şey üretiliyor. İhtiyacımız yok ki başka ülkenin malına. Biz bize yeteriz. Ne demişti haşmetlumuz, "30, 75'den büyüktür". Yok böyle değildi. "Üç beşten büyüktür". Neyse şimdi bulamadım ama siz anladınız. Öptüm, bye.

1965095_720x360.jpg

çok pis bıyık altı yapmış hehe

İhracatı nasıl artırırız e-ticarette onu düşünmüyorlar da yine vatandaşın cebine göz dikiliyor.Avrupadan örnekleme de şaka gibi.Ulan 1Euro 4TL ya dayanmış.Neyin kıyaslamasını yapıyosun.Kimsenin de çıkıp itiraz etmeyişi beni delirtiyor.:mad:

• Beğen
Tepkiler: cngz
Turgay Şeren'in söylediği bi söz vardı, "yok artık" şeklinde başlayan, bu haber üzerine cuk oturur

Satıcılar dürüst, ahlaklı olmadığı sürece isterse 10 euro yap. Bazı arkadaşların dediği gibi 10luk malı başka seçenek olmadığı için 80e 90a satar, müşteriyi aptal yerine koyarsan ben çatır çatır o vergiyi verir elin gavurundan da alırım ya da başka yollar bulurum yine de çakal satıcılara kazandırmam. Misal bu nedir arkadaş; Schwalbe Marathon Plus Tour Performance : Alman sitesi 18.45 euro = 67.67 Tl aynı ürün Ankara' da bir bisikletçide 124 Tl ha ama kampanyada çünkü 250 Tlden indirmişler. Şimdi mutlaka bizdeki vergi oranları, kiralar, stopaj vs. denecektir ama bu kadar mı farkeder? Neyse dediğim gibi yeni yöntemler bulmaya çalışacağım.

Gelişen ve değişen dünyayı iyi anlamalıyız e-ticarete çok önem veriyoruz demişler. Bunların anladığı yancılık yani nereden daha çok vergi alsam durumu. Vergiler altında bir millet eziliyor ama bir yandan lüks tüketime vergi yok. Yani zengine vergi yok fakire vergi çok. Zengine af çok fakire af yok.

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki ve cngz
Geri