Scudo Sports

Yurtdışı satışlarda gümrük muafiyetinin 30 Euro'ya düşmesi

Yürürlüğe girdi mi? Yoksa 2017 için mi geçerli? Hazırda bir siparişim var da.

Scudo
Eğer bu karar alındıysa bizde K.D.V ve Ö.T.V. indirimi bekleme hakkına sahibiz ve bunun için toplumsal bir dayanışma yapmalıyız.
Yurtiçi ticaret artacaksa bu bizim lehimize düzenlenmeli,yoksa gene parasını veren düdüğü çalacaktır,ucuz mal almayacak kadar zenginiz değil mi?:naslyany:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet AKÇA
Neyse beyler çokta şeyapmayın yav. Dolar 1 TL olsa yine aynı yere gelir hatta daha karlı oluruz. Hadi bozdurun dolarları ne duruyorsunuz?

Buradan adminlere sesleniyorum;biz kabul etmiyoruz bu durumu diye gidip itiraz edin lütfen

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Himmmm
Demek ki yeni alınan 77.8 milyon dolarlık VIP uçağı biz alamayacagiz artık...
Oysa belki kristmis indirimi vs olur diyordum. Çok üzüldüm çok.

@Taxonera
Cari açık demişken Volkswagen almak için kuyruğa giriyor millet....:acpsnr::acpsnr::hihi:
(Sıra varmış dediklerine göre)

• Beğen
Bu iyi olmadı hiç. Güya yerli satıcılar haksız rekabet var, biz mal satamıyoruz demişler de hükümet de bunun üzerine çözüm getirmiş...

Yeter ki agaların kazancı düşmesin. Biz her zorluğa göğüs gereriz evelallah.

• Beğen
150 euro olsa ne fark eder? alım gücümüzü zaten kaybetmişiz;

Geçen gün 37,5 dolar pedal sipariş ettim 133 TL ödemişim. 10 sene önce değil 2013 yılında 63 TL ye alabiliyordum.

Bu vaziyetin değişeceği yok elde olanlarla idare etmeyi bir şekilde öğrenmek lazım.

Alternatif olarak: 30 avroyu geçen büyük siparişler için yeni bir kurye-kargo hizmeti başlatılabilir.;)

• Beğen
Tepkiler: cngz
Geri