mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.308
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Stages operasyonlarını durdurdu, dükkanı kapattı bildiğim kadarıyla. Ayrıca bu ürün onarılmış/yenilenmiş bir ürün, ben almazdım geri gönderme opsiyonları kısıtlı olduğundan.(link)
bu powermetreyi kullanan var mı aranızda? Amatör olduğum için sadece sağdan ölçsem yeter diye düşünüyorum. Bisikletimde ultegra 8000 set var
(link)
bu powermetreyi kullanan var mı aranızda? Amatör olduğum için sadece sağdan ölçsem yeter diye düşünüyorum. Bisikletimde ultegra 8000 set var
(link)
Stages operasyonlarını durdurdu, dükkanı kapattı bildiğim kadarıyla. Ayrıca bu ürün onarılmış/yenilenmiş bir ürün, ben almazdım geri gönderme opsiyonları kısıtlı olduğundan.
Tek taraftan ölçümde bir sıkıntı yok, sağ sol dengesi görmemek dışında, kullanımda bir fark yaratmıyor. Sağ sol uygulanan kuvvette anlamlı bir fark oluşursa, datayı görmeden önce de kendiniz hissediyorsunuz zaten.
Yanıtlarınız için teşekkürler, herkes tek taraflı ölçümün yeterli olduğu konusunda hemfikir anladığım kadarı ile. Wahoo bolt ve nabız hız kadans sensörleri var bende, kadansa ihtiyacım yok. Şu nasıl peki?
(link)
Kapak tasarımları çok kötü, pili sıkıştırmıyor devredışı kalıyor, su alma ile ilgili şikayetler var. Yeni bir regulasyondan dolayı, kapak üstüne metal tırnaklar eklenmiş, uğraşırken kendi tırnaklarım kırılıyorStages değil ama 4iiii markasının tek taraflı powermetrelerini yıllardır kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla öneririm. R7000 (105) modeli, R8000 (Ultegra)'ya göre daha uygun fiyatlı olur. Crank uzunlukları aynı olduğu ve kozmetik olarak bir tarafta Ultegra diğer tarafta 105 yazması sizi rahatsız etmediği sürece, sorunsuz kullanabilirsiniz.
Favero Assioma Uno öneririm bunun yerine.Yanıtlarınız için teşekkürler, herkes tek taraflı ölçümün yeterli olduğu konusunda hemfikir anladığım kadarı ile. Wahoo bolt ve nabız hız kadans sensörleri var bende, kadansa ihtiyacım yok. Şu nasıl peki?
(link)
Çift taraflısını uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum. Memnunum.(link)
Hız ve kadans sensörleri ayrı zaten, bütçemi yükseletebilirim sorun yok, 4iii'ye bir bakayım teşekkürlerKadans sensörü ihtiyacınız olmasa da powermetreler'de var. Wahoo sensörünüzü sadece hız olarak kullanabilirsiniz.
Bütçeniz net olarak bu değilse, biraz daha üstüne koyup Favero Assioma Duo Shi öneririm. Pedal powermetreler'i bisikletler arası geçirmek çok daha kolay. Ve ilerde crank uzunluğu tercihiniz değişirse (atıyorum 165e geçmek istediniz), powermetre'niz çöp olmaz. Bütçeniz net olarak buysa da, yine 4iiii'yi öneririm. Hem daha uygun fiyatlı, hem de GPLama'nın, Shimano'nun powermetrelerinden baya bir şikayet ettiği videoyu hatırlıyorum. 4iiii ile ilgili kötü bir yorum hiç görmedim.
aslında onu çok duydum youtube videolarında da çok önerilen bir ürün ama ultegra pedallarımı yeni aldım ve çok memnunum, durduk yere rahatımı bozmak istemiyorum, mevcut pedallerle de uyumlu değil sanırımKapak tasarımları çok kötü, pili sıkıştırmıyor devredışı kalıyor, su alma ile ilgili şikayetler var. Yeni bir regulasyondan dolayı, kapak üstüne metal tırnaklar eklenmiş, uğraşırken kendi tırnaklarım kırılıyorBen en son sol kolu siyah tamir bandı ile sarmak zorunda kaldım.
Favero Assioma Uno öneririm bunun yerine.
Kapak tasarımları çok kötü, pili sıkıştırmıyor devredışı kalıyor, su alma ile ilgili şikayetler var. Yeni bir regulasyondan dolayı, kapak üstüne metal tırnaklar eklenmiş, uğraşırken kendi tırnaklarım kırılıyorBen en son sol kolu siyah tamir bandı ile sarmak zorunda kaldım.
aslında onu çok duydum youtube videolarında da çok önerilen bir ürün ama ultegra pedallarımı yeni aldım ve çok memnunum, durduk yere rahatımı bozmak istemiyorum, mevcut pedallerle de uyumlu değil sanırım
Eski bir stage kullanıcısı olarak zamanla pil kapağından su girecek, şuan parçasıda temin edilmediğinden çöp olur stage. En güzeli pedal, Favero shi alıp ultegra pedalına takabilirsin ama shi tek taraflı satılmıyor sanırım. Çift taraflı bütçenize uygunsa bence düşünmenizi tavsiye ederim. 4 senedir favero assioma duo kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım.Hız ve kadans sensörleri ayrı zaten, bütçemi yükseletebilirim sorun yok, 4iii'ye bir bakayım teşekkürler
aslında onu çok duydum youtube videolarında da çok önerilen bir ürün ama ultegra pedallarımı yeni aldım ve çok memnunum, durduk yere rahatımı bozmak istemiyorum, mevcut pedallerle de uyumlu değil sanırım
Bu mantıklıymış pedal başı 33gr ağırlık artışı olacak pil dahil ve mevcut pedalleri de kullanabileceğim, teşekkürlerEski bir stage kullanıcısı olarak zamanla pil kapağından su girecek, şuan parçasıda temin edilmediğinden çöp olur stage. En güzeli pedal, Favero shi alıp ultegra pedalına takabilirsin ama shi tek taraflı satılmıyor sanırım. Çift taraflı bütçenize uygunsa bence düşünmenizi tavsiye ederim. 4 senedir favero assioma duo kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım.
Assioma Duo shi alırsanız mevcut pedallarınızın platformlarını söküp takıyorsunuz. Bu ürün sadece powermeter ve mil olarak geliyor, duraace dışındaki shimano pedalların platformlarını söküp takabiliyorsunuz. Ben yol bisikletinde ultegra pedallarım ile birlikte kullanıyorum.Hız ve kadans sensörleri ayrı zaten, bütçemi yükseletebilirim sorun yok, 4iii'ye bir bakayım teşekkürler
öyleymiş teşekkür ederimAssioma Duo shi alırsanız mevcut pedallarınızın platformlarını söküp takıyorsunuz. Bu ürün sadece powermeter ve mil olarak geliyor, duraace dışındaki shimano pedalların platformlarını söküp takabiliyorsunuz. Ben yol bisikletinde ultegra pedallarım ile birlikte kullanıyorum.
TT için de bunu planlamıştım ama üzerinde çift taraflı 4iii Precission 3+ Pro gelince bir şans vereyim dedim. Açıkçası keşke hiç kullanmaya başlamadan satsaymışım.
Malesef kronik gibi. Benimki henüz su almadı, bildiğimden yıkarken sarıp yıkadım. Ama pilin temas edebilmesi için baya uğraştırdı. KApak da hiç sağlam durmuyor.Su alma sorununu bir tek ben yaşadım sanıyordum. Canyon üzerinden değişim sağladık. Kronik sorunsa, tam bir baş belası, hiç önermiyorum o zaman.
Hic dusunmeden 4iinin find my apple versiyonlu olanini alin hem powermetreniz hemde takip cihaziniz olmus olur.Yanıtlarınız için teşekkürler, herkes tek taraflı ölçümün yeterli olduğu konusunda hemfikir anladığım kadarı ile. Wahoo bolt ve nabız hız kadans sensörleri var bende, kadansa ihtiyacım yok. Şu nasıl peki?
(link)
Takip cihazı ihtiyacım olmaz, bisikleti hiç açıkta bırakmıyorum, stok sorunu var sanırım bunun şu an her yerde out of stock, bu 14000 tl gibi assimo çift taraflı alırsam 20bintl ye geliyor. Buna da bir bakayım ama assimo daha ön plandaHic dusunmeden 4iinin find my apple versiyonlu olanini alin hem powermetreniz hemde takip cihaziniz olmus olur.
Apple tag ya da samsung ile o ucuza çözülür, ben kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum.Hic dusunmeden 4iinin find my apple versiyonlu olanini alin hem powermetreniz hemde takip cihaziniz olmus olur.
Takip cihazı ihtiyacım olmaz, bisikleti hiç açıkta bırakmıyorum, stok sorunu var sanırım bunun şu an her yerde out of stock, bu 14000 tl gibi assimo çift taraflı alırsam 20bintl ye geliyor. Buna da bir bakayım ama assimo daha ön planda
Şimdi farkettim siz Berlindesiniz sanırım bunu gidip Berlinde mağazadan alacağım bir yer biliyor musunuz? Muhtemelen Berline gidip alıcam birkaç hafta sonraDediğim gibi, aradaki 6000 liralık farkı fazlasıyla karşılayan bir ürün Favero Assioma. Hem çift taraflı olması, hem pedal üzerinden cycling dynamics altında daha fazla veri alabilmeniz, hem de başka bir bisiklete takmanın çok çok kolay olması, aradaki fiyat farkına değer.
Çok küçük bir örnek, geçen hafta bisiklet odaklı bir tatil yaptım ve gittiğim yerde bir yol bisikleti kiraladım. Güç değerlerimi de merak ettiğim için, Favero pedalları söktüm attım valize, kiraladığım yerde de bisiklete taktılar.