Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Şimdi farkettim siz Berlindesiniz sanırım bunu gidip Berlinde mağazadan alacağım bir yer biliyor musunuz? Muhtemelen Berline gidip alıcam birkaç hafta sonra
Şayet Berlin'de fiziksel olarak gidip alabileceğiniz yer yoksa, gittiğinizde kalacağınız yere yollatabilirsiniz 1 hafta öncesinden. Bizim arkadaş önceden kalacağı otele yollatıyor kargoaları, tabiiki bunun için otelle daha önceden iletişime geçip onay almak gerekli otel yetkililerinden.

Scudo
Şayet Berlin'de fiziksel olarak gidip alabileceğiniz yer yoksa, gittiğinizde kalacağınız yere yollatabilirsiniz 1 hafta öncesinden. Bizim arkadaş önceden kalacağı otele yollatıyor kargoaları, tabiiki bunun için otelle daha önceden iletişime geçip onay almak gerekli otel yetkililerinden.
Biliyorum birkaç parça gönderdim bir akrabamın evinde beni bekliyor şu an ama ben bir mağazaya gidip bakıp almak istiyorum

Dediğim gibi, aradaki 6000 liralık farkı fazlasıyla karşılayan bir ürün Favero Assioma. Hem çift taraflı olması, hem pedal üzerinden cycling dynamics altında daha fazla veri alabilmeniz, hem de başka bir bisiklete takmanın çok çok kolay olması, aradaki fiyat farkına değer.

Çok küçük bir örnek, geçen hafta bisiklet odaklı bir tatil yaptım ve gittiğim yerde bir yol bisikleti kiraladım. Güç değerlerimi de merak ettiğim için, Favero pedalları söktüm attım valize, kiraladığım yerde de bisiklete taktılar.
Pedal dusunuyorsaniz favero on numara zaten ben spor salonunda spinbike a bile takiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Şimdi farkettim siz Berlindesiniz sanırım bunu gidip Berlinde mağazadan alacağım bir yer biliyor musunuz? Muhtemelen Berline gidip alıcam birkaç hafta sonra

Mağazada açık halde göremeyebilirsiniz. Öyle showroom ürünü değil pek ama ben bir bakıp haber vereyim. Olmadı gelip benim pedallara bakabilirsiniz, biraz hırpalanmış haldeler ama fikir verir 😅

Mağazada açık halde göremeyebilirsiniz. Öyle showroom ürünü değil pek ama ben bir bakıp haber vereyim. Olmadı gelip benim pedallara bakabilirsiniz, biraz hırpalanmış haldeler ama fikir verir 😅
Pedallara bakmak istemiyorum gidip bir mağazadan alıp çıkmak istiyorum sadece, çok pimpirikli de değilimdir zaten. Bu arada teklifiniz için teşekkür ederim.

Pedallara bakmak istemiyorum gidip bir mağazadan alıp çıkmak istiyorum sadece, çok pimpirikli de değilimdir zaten. Bu arada teklifiniz için teşekkür ederim.

Anladım. Favero'ya mail atıp Berlin'de birlikte çalıştıkları bir distribütörleri var mı sorabilirsiniz belki. Ben Triathlon mağazalarında bir şey görürsem buraya yazarım.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Yanlış başlık, sildim. Lastik tavsiyesi kısmına taşıdım

Geri