Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

168 € tutarında bir siparişim var. 150 € luk sınıra takılırmı acaba ?

Scudo
168 € tutarında bir siparişim var. 150 € luk sınıra takılırmı acaba ?
Matematik olarak takılır. Mantık olarakta takılır. Parapsikolojik olarak takılmaya bilir.
Niye takılsın ki?
Berlin den yazıyorsunuz ve burası Türkiye :) :) Daha adepte olamadınız diyeceğim ama uzun zamandır oradasınız galiba. Türkiye de 150 € gümrük sınırı getirildi. Takılmazdan kastınız verirsin parayı öttürürsünüz düdüğü mantığı ise evet siparişin fiyatı kadar para harcayıp gümrükten çekebilirsiniz ürünleri. (Bu rakam sallamasyon bir rakamdır. )

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
mayıs ayında sipariş ettiğim 222 € luk kargom verlilmemişti bana, aldığım site kargo parası hariç iade olduğu içinde kesinti yapmıştı. aynı duruma düşmemek için sordum. ayakkabı 168€ kargo ile beraber 186€ oluyor. alamancı siteyle iletişime geçtim fatura tutarını düşük gösterin dedim, illegal iş yapmıyoruz dediler

mayıs ayında sipariş ettiğim 222 € luk kargom verlilmemişti bana, aldığım site kargo parası hariç iade olduğu içinde kesinti yapmıştı. aynı duruma düşmemek için sordum. ayakkabı 168€ kargo ile beraber 186€ oluyor. alamancı siteyle iletişime geçtim fatura tutarını düşük gösterin dedim, illegal iş yapmıyoruz dediler
Aynı duruma düşeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
niye takilmasin ki ?

wiggledan 107, 43 dolara wetsuit aldıydım. 2035 tl kredi kartından çekilmişti. 372 tl gümrük vergisi, 16 tl ücret, 1 tl damga vergisi olmak üzere toplam 390 tl ödeme yaptım.
11.11 de sipariş vermiştim 30.11 de teslim aldım.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
DSC_0015.JPGherkese merhaba, ortalama 59 ekran ebatlarında, derinliği 30/35 cm, ağırlık 5-6 kg olan bir kutu alışverişim oldu. Kargo bedeli gönderici tarafından karşılanmak üzere (çok değerli değil Allah a emanet kargo tipi ems). 917 TL vergi ödedim toplam. Kargo faturası 150 € olmasından dolayı limit değerde ödenecek vergi bedeli açısından fikir verir diye paylaştım.

• Beğen
Tepkiler: sccetin ve Özcan
Bu ne anlama geliyor?
1670366579861.png

Bu siteden alışveriş yapmak güvenli mi?
(link)

• Beğen
Tepkiler: EsQaRe
Çin menşe bir firmadan jant seti getireceğim; 150 euro sınırı geldikten sonra alım yapan ve sıkıntı yaşayan oldu mu (siteler; elitewheels, ican,yoloe,winspace...)

Bu siteden alışveriş yapmak güvenli mi?
(link)
2-3 yıl oldu galiba bu site üzerinden gravel dış lastik ile cranckbrothers kilitli pedal almıştım. Özellikle şu anda mtb dış lastik anlamında çok fazla seçenekleri var.

Çin menşe bir firmadan jant seti getireceğim; 150 euro sınırı geldikten sonra alım yapan ve sıkıntı yaşayan oldu mu (siteler; elitewheels, ican,yoloe,winspace...)
@SerdarCYCoo2Bursa ona sormak lazım. Galiba kendisi yakın zamanda 150€ veya biraz üzerinde bir meblaya uzak doğu menşei bir ürün aldı diye hatırlıyorum.

Geri