168 € tutarında bir siparişim var. 150 € luk sınıra takılırmı acaba ?
Matematik olarak takılır. Mantık olarakta takılır. Parapsikolojik olarak takılmaya bilir.168 € tutarında bir siparişim var. 150 € luk sınıra takılırmı acaba ?
Berlin den yazıyorsunuz ve burası TürkiyeNiye takılsın ki?
Takılmaz içiniz rahat olsun168 € tutarında bir siparişim var. 150 € luk sınıra takılırmı acaba ?
Aynı duruma düşeceksiniz.mayıs ayında sipariş ettiğim 222 € luk kargom verlilmemişti bana, aldığım site kargo parası hariç iade olduğu içinde kesinti yapmıştı. aynı duruma düşmemek için sordum. ayakkabı 168€ kargo ile beraber 186€ oluyor. alamancı siteyle iletişime geçtim fatura tutarını düşük gösterin dedim, illegal iş yapmıyoruz dediler
Almanya ya göre biz Yurtdışı olduğumuz için gönderi yurtdışına yani Türkiye'ye sevk edilmiş.Bu ne anlama geliyor?
298135 dosyayı görüntüle
Yani türkiye içerisinde mi hocam=?Almanya ya göre biz Yurtdışı olduğumuz için gönderi yurtdışına yani Türkiye'ye sevk edilmiş.
Yani türkiye içerisinde mi hocam=?
Evet.Bu siteden alışveriş yapmak güvenli mi?
(link)
2-3 yıl oldu galiba bu site üzerinden gravel dış lastik ile cranckbrothers kilitli pedal almıştım. Özellikle şu anda mtb dış lastik anlamında çok fazla seçenekleri var.Bu siteden alışveriş yapmak güvenli mi?
(link)
@SerdarCYCoo2Bursa ona sormak lazım. Galiba kendisi yakın zamanda 150€ veya biraz üzerinde bir meblaya uzak doğu menşei bir ürün aldı diye hatırlıyorum.Çin menşe bir firmadan jant seti getireceğim; 150 euro sınırı geldikten sonra alım yapan ve sıkıntı yaşayan oldu mu (siteler; elitewheels, ican,yoloe,winspace...)