RoninRider
Daimi Üye
- Tepki
- 435
- İsim
- Metehan
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Amazon.com.tr den satıcısı amazon germany olan ürünler arasında istediğiniz ürün varsa ve fiyatı sizin için makul ise direkt alabilirsiniz.
Bu ürünlerin ithalat vergisi depozitosu dahil fiyatı oluyor. Yani orada yazan fiyata vergi dahil. + kargo ücreti sepette görünüyor.
Toplam fiyatı kredi kartına taksit ile ödeyebiliyorsunuz.
Ayrıca teslimden 10-15 gün sonra bir miktar vergi ücretinden iade alabiliyorsunuz. İthalat vergisi depozitosu dedikleri tutar tahmini vergi tutarı çünkü. Bu tutardan az çıktığı için vergi geri kalanı iade ediyorlar karta.
Bunun dışında amazon un dolayası ile amazon germany nin kendi sattığı ürünlerde koşulsuz iade hakkınız var. Ben 2 defa iade ettim farklı ürünleri. İkisinde de sorun çıkmadı. İade yaptığınızda da DHL den kayıt oluşturuyorsunuz. Adamlar sizin istediğiniz gün saatte gelip iade paketini alıp gidiyor. Hiç uğraşmıyorsunuz.
En güzel tarafı kargo. Kargo siparişi verdikten 2 gün sonra elinizde oluyor. Hatta geçen bir airfryer aldım. Salı 15:30 da sipariş geçtim. Çarşamba 14:30 da elimdeydiEvet yurtdışından 23 saatte geldi.
Eğer yurtdışından pahalı ve riskli ürün alacaksam amazon germany satıcısına bakıyorum ilk olarak.
ÖRN: Geçenlerde XT arka vites kolunu 750 tl herşey dahil almıştım. TR de 1k+ fiyatları varkdı. Fiyat avantajı da bulunuyor.
Airfryer mı sipariş ettiniz? Eşim bayadır istiyordu şu airfryer'lardan. aklıma bir ürün daha soktunuz şu an
Amazon'u hiç kullanmadım, bi inceleyeceğim. Bildiğim kadarıyla her ülkede amazon farklı bir site üzerinden sipariş alıyordu. (cahilliğimi bağışlayın)
Kaza bela gelmesin vitesinize, ben de pedal istiyorum açıkçası ama bakalım...
Çok teşekkür ederim desteğiniz için.