Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Arkadaşlar enseyi karartmayın. En yakındaki öğrenci yurduna gidiyorsunuz. (Önünde herhangi bir satış tezgahı açılı olması önemli) Yurdun içine girdiniz. Şimdi çıkın yurdun içinden. Direkt olarak tezgaha yönelin artık ne denk gelirse. Alın size yurtdışı alışveriş. (Erkeklerin erkek yurtlarını, kızların kız yurtlarını tercih etmeleri sağlıkları açısından iyi olacaktır kanaatindeyim. )

Scudo
Hocam peki hollanda için önerebileceğiniz siteler var mıdır 2. el olarak gittiğimde uğraşmamak adına soruyorum ayrıca almanya da bi adres için teslimat seçeneği var mıdır biliyorsanız aydınlatmanız çok işime yarar(schengen olduğundan 2. el alışverişin sıkıntı olmayacağını varsayarak soruyorum) teşekkür ederim
Bilmiyorum malesef..

Geçen hafta Berlin Decathlon mağazasından aldığım yol ayakkabısı.

Zaten ülkede numara bulmakta zorlanıyorum (30,5 cm). Model de hiç yok. Almanya'ya gitmisken Beyaz ya da siyah Shimano rc3 alacaktım ama bu rengi görünce dayanamadım ve 92 euroya satın aldım. Personel indirimi ve taxfree ile alınabilecek bir fiyata geliyor.

IMG_20211208_153539.jpg

Selamlar Uzakdoğu ülkelerine geziye gidecek yada o taraftan gelecek olan var mı ? Sele ihtiyacım var :)

Bu ürün orijinal mi sizce ayakkabı lazım da. Yada 870tl ye giant alicam n11 de.Screenshot_2021-12-19-19-38-53-436_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Hocam peki hollanda için önerebileceğiniz siteler var mıdır 2. el olarak gittiğimde uğraşmamak adına soruyorum ayrıca almanya da bi adres için teslimat seçeneği var mıdır biliyorsanız aydınlatmanız çok işime yarar(schengen olduğundan 2. el alışverişin sıkıntı olmayacağını varsayarak soruyorum) teşekkür ederim

Merhaba,
Hollanda'dan 2. el yol bisikleti almak istiyorsaniz eger bu biraz mesakatli bir is. Insanlar genelde yol bisikletlerini satmiyorlar, yenisini alip eskisini koruyorlar/modifiye edip gunluk kullanabiliyorlar. Bu hic 2. el satisi olmadigi anlamina da gelmiyor tabi ki. Hollanda'nin 2. el sitesi burasi, yol bisikletinde (link) guzel firsat yakalamak pek kolay degil bastan soyleyeyim.
Burasi disinda 2. el icin en mantikli alternatif ise facebook uzerindeki expat gruplari. Tasinanlar bisikletlerini satip gidiyor, genelde sehir bisikletleri oluyor gruplarda ama arada guzel yol bisikleti bulmak da mumkun.
2. elde teslimat secenegi diye bir olay yok. Siz gidip satan kisinin adresinden ya da makul bir bulusma noktasindan aliyorsunuz bisikleti.

• Beğen
Tepkiler: Myali ve necmeddin
BH'ın maşasında bir üretim hatası çıktı,garantiden yeni maşa gönderiyorlar.
FedEX ile geliyor maşa. Kargo takipte durum böyle görünüyor. Sanki geri gönderiliyor gibi duruyor FedEX müşteri hizmeti de olağanüstü bir durum yüzünden telefona cevap veremiyormuş. Bu görünen sorgulamaya göre kargo ne durumda acaba?
fedex.png

FedEX ile geliyor maşa. Kargo takipte durum böyle görünüyor. Sanki geri gönderiliyor gibi duruyor FedEX müşteri hizmeti de olağanüstü bir durum yüzünden telefona cevap veremiyormuş. Bu görünen sorgulamaya göre kargo ne durumda acaba?
278759 dosyayı görüntüle
Çok tuhaf bir durum olmuş.
Türkiye gümrük bölgesine giriş yapan bir eşya ithalat mevzuatına tabi olsun olmasın alıcı kabul etmese dahi böyle kolay geri gidemez.
En az 20 gün bekleme süresi bulunur. Ama görsele bakıldığında tekrar Fransa'ya taşıma durumuna geçmiş gözüküyor.

Çok tuhaf bir durum olmuş.
Türkiye gümrük bölgesine giriş yapan bir eşya ithalat mevzuatına tabi olsun olmasın alıcı kabul etmese dahi böyle kolay geri gidemez.
En az 20 gün bekleme süresi bulunur. Ama görsele bakıldığında tekrar Fransa'ya taşıma durumuna geçmiş gözüküyor.
FedEX'le konuştum bugün. "Arkadaşlar yanlış okutmuş,ürün gümrükte bekliyor" dediler. Kaçkar Bisiklet'le de görüştüm, garantiden gelen bedelsiz ürün olduğu için gümrükleme işlemine gerek olmadığına dair dilekçe vermişler gümrüğe. Bakalım ne olacak..

FedEX'le konuştum bugün. "Arkadaşlar yanlış okutmuş,ürün gümrükte bekliyor" dediler. Kaçkar Bisiklet'le de görüştüm, garantiden gelen bedelsiz ürün olduğu için gümrükleme işlemine gerek olmadığına dair dilekçe vermişler gümrüğe. Bakalım ne olacak..
Normalde bedelsizde olsa ticari kapsamda geldigi icin gumruk beyannamesi duzenleniyordu.
Dilekcenin sonucu 3 is gunu icinde neticelenir.
Merak ettim simdi ne sonuc cikacak.

• Beğen
Tepkiler: Murat B. ve Myali
Normalde bedelsizde olsa ticari kapsamda geldigi icin gumruk beyannamesi duzenleniyordu.
Dilekcenin sonucu 3 is gunu icinde neticelenir.
Merak ettim simdi ne sonuc cikacak.
Valla ben de merak ediyorum. Sonuçta beni bağlayan bir durum yok. Bana o maşa gelmeli,sonuçta ömür boyu(10 yıl) kadro garantisi var.

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
278759 dosyayı görüntüle
Varsa bir takip numarası alabilir miyim özelden.

Herkese merhaba,yaşamış olduğum bir kaza sonucu km cihazı olarak kullandiğım igsport ig50e cihazimin arka kapağindaki tirnaklar kirildi,üretici firmaya mail yazdim 15€ nakliye ücretini karşılarsam ücretsiz gönderebileceklerinin cevabini aldim,fakat sorun şu ki,ödemeler ancak paypal üzerinden yapilabiliyormuş,ülkemizden paypal üzerinden odeme imkani yokmuş, üyelik kabul etmiyor, yurtiçinde bulabileceğim bir yer varmidir bu parçadan yada nereden satin alabilirim bilgisi olan varsa bilgisine ihtiyacim var, herkese sağlıklı sürüşler.

Herkese merhaba,yaşamış olduğum bir kaza sonucu km cihazı olarak kullandiğım igsport ig50e cihazimin arka kapağindaki tirnaklar kirildi,üretici firmaya mail yazdim 15€ nakliye ücretini karşılarsam ücretsiz gönderebileceklerinin cevabini aldim,fakat sorun şu ki,ödemeler ancak paypal üzerinden yapilabiliyormuş,ülkemizden paypal üzerinden odeme imkani yokmuş, üyelik kabul etmiyor, yurtiçinde bulabileceğim bir yer varmidir bu parçadan yada nereden satin alabilirim bilgisi olan varsa bilgisine ihtiyacim var, herkese sağlıklı sürüşler.
bi alternatif öneri, yurtdışından yazan bi üyemiz varsa ondan rica edilebilir. ona para gönderilir bir şekilde ( tr de hesabı varsa ki vardır)

Bu arada çok geçmiş olsun. Umarım sizde ve bisikletinizde birşey yoktur

Geri