Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

@Edip Dinçer
Hayir edip, karayolu ile degil ucakla geliyor ve inan bana bekleten türkiye oluyor. Benim bir arkasaim var herzaman paket gönderirim ona ve ilk baslarda oda bekliyordu ama simdi birini buldu türkiye takip numarasi verilince o kisiyi ariyor ve 1 hafta icinde eline ulasiyor.
Yani almanya ile ilgisi yok.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Scudo
PTT'de bir gariplik var zaten bu aralar.

Eşimle pasaport başvurusu yaptık, aynı gün, beraber. İki pasaport da aynı adrese gelecek.
Benimki dün geldi, eşiminki yok. Baktım Şişli PTT'ye gitmiş, aradım, "Yarın Sarıyer'e ileteceğiz" dediler. Bugün girip baktım Beşiktaş PTT'ye gitmiş. "Yarın kesin gelir" dediler.

Değişik bir durum var ama çözemedim :).

@Edip Dinçer

@9magiko

Kargom hala UKİM'de bekliyor.. 8 gündür yatıyor orada.. Pazartesi arayayım bari..
(Siparişi vereli 1 ay oldu, hala ürünü alamadım :))

Benimde kargom gümrükten geçti hatta kapımıza kadar gelmiş ama evde yoktum alamadım. Yarın Acıbadem'de ki Üsküdar Posta Dağıtım'a gidip alacağım. Yaklaşık bikecompentsden 12-13 günde geldi. 60 kuruş da damga ücreti varmış.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Edip Dinçer

Kötü olmuş bu kadar gecikmesi, siz en iyisi arayıp sorun. Benim bütün kargolarım bu hafta ulaştı.

@Tolga Çelebi

@9magiko

Bir tek bana patladı durum sanırım :D
Az önce "Bize Ulaşın" bağlantısından şikayet oluşturdum... Onlara bayağı hızlı cevap veriyorlar.. Bakalım neler olacak :).

@Deniz Tezcan
Sonunda bugün elime geçti kargom :D Darısı tüm gümrüğe saydıran arkadaşlara...

Her mesajda biraz daha çöküyorum... :)

Güle güle kullanın arkadaşlar yenilerinizi :)

@Edip Dinçer

Benimki takılmıştı aynı şekilde gümrükte, vergi çıkartıyorlardı 75 euro altı olmasına rağmen. Cemali abi (Avanak Abdi) sağolsun alışverişin başından sonuna yardımcı oldu. Sizinkinde de vergi ile ilgili bir durum olabilir.

Zimmet alındı yazdıktan sonra genelde en fazla 1 iş günü içinde gümrükten çıkar. ( Bazen de inadına gümrükte bırakırlar ) Bulunduğunuz yerdeki ana dağıtım merkezine gelir,sonra evinize :)

@Kerim BEŞER

Vallahi benim 1 günde geçti :) Şans demek ki.

@Edip Dinçer Yalnız değilsin abi. Benim de Almanya'dan gelen 4 tane gönderiyi bayadır bekletiyolardı Ukim'de. Dedim hepsi birden girince sıkıntı oldu herhalde. İkisini yolladılar şimdi ama gümrüğe takmışlar, üstelik hiç takılmaması gereken şeyler. Birinde bugün torba kapandı yazısını gördüm 9 gün bekledikten sonra. Diğeri hala bekliyor. Bu çok ekstra bi durum yalnız, daha önce böyle bir şey olmadı hiç. 4 günde jant seti teslim aldığımı bilirim Almanya'dan ama bekleyelim bakalım.

Ürün Türkiye'ye girdikten sonra ayrı bir kargo takip numarası veriliyor mu ? Bike-discount için soruyorum.

Ürün Türkiye'ye girdikten sonra ayrı bir kargo takip numarası veriliyor mu ? Bike-discount için soruyorum.

@Onur YCL

Arkadaş cevap vermiş ama ben de yazayım. Ptt takip no üzerinden takibe devam edilebiliyor. Ancak Ptt kargo hareket bilgileri çok saçma sapan. Anlaşılır bir dille yazmıyorlar. Sevk edildi (nereye) , zimmetlendi (kime ve neden) , torba kapandı (kimin hangi torbasını neden kapatıyorsun ki arkadaş) vb garip hareketlerı takip edebiliyoruz. Her bir harekette de minimum bir gün takılı kalıyor. Ama şubeye gelene kadar aynı takip numarası geçerli.

@Deniz Tezcan
Ptt müşteri hizmetleri bunların cevaplarını veriyor aslında ama ilk alışverişimde bende anlamayıp sormuştum. Sevk edildi yanında çin yazar çin sevk edildi mesela. Torba ise ptt postaları sevk ederken branda torba kullanıyor o torbalar ilinizdeki ptt dağıtım merkezine gidebilirseniz az çok sistemi anlarsınız.

Ben bir kere gidip kendim almıştım memur sizin gelmenize gerek yok buraya torbalar ile gelir adreslere sınıflandırılır (1 gün bekler o arada) adrese gelir demişti. Tabi ben bişeyler sıyırdım yolum düştü falan gibi

image.jpg

Vee en sonunda 12.30 itibari ile kargom geldi. 60 kuruş ödedim ve aldım. Gümrükte paketi açıp kontrol yapmışlar ama sorun yok. 03.11 'de verdiğim sipariş 14.11'de geldi :) Umarım herkesin tez vakitte ürünleri gelir..

Şu meşhur JD.com'dan 65 dolarlık alişveriş yaptım o verdiği kuponlar sayesinde 5 dolar ödedim.

Sürüş gözlüğü
Bagaj üstü günlük çanta
Cep telefonu bölmeli kadro çantası
Tasarımı sebebiyle aldığım bir ön bir arka ışık

artık gün sayıyoruz. Gelince buraları bi yeşillendireceğim.

Birde bisiklet tepesinde arayanları görmediğim için Teknosa'nın sattığı Pwatch'ın aynısından aldım onun içinde ayriyeten 4 dolar ödedım yıne kuponla. Ondan pek ümitliyim :)

Site indirimden önce bı bındırım yapmıs ama 10 dolarlık ındırım kuponları sagolsun koymuyor adama :)

Geri