Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

@Onur YCL benim kargo türkiyede 1 aya doğru yardıracak ptt sayesinde seninkide gümrüğe giderse beklersin gibi

Dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    14,4 KB · Okunma: 26
Scudo
@Onur YCL
Benimki Türkiye'ye girişinden 9 gün sonra şubeye varmıştı. Seninki de 9 olsun tahmin olarak. Tabi umarım yanılırım da daha erken ulaşır :)

Şu sıralar ebay üzerinden aldığım ürünler 9 gün içerisin de gelir oldu. Tayvan'dan çıkan paket 4 gün içerisinde Türkiye'ye geliyor, 5 gün içerisinde de bulunduğum ilçede ki şubeye. Yurt dışından gönderilen ürünlerin Ülkemize varışında biraz hızlanma var gibi. Tayvan'dan Türkiye ye 4 gün oldukça iyi bir süre. Maalesef bizim gümrükte paket bir oraya bir buraya gidip geliyor, 8 bin km mesafeden 4 günde gelen kargo 700 km yi 5 gün de alabiliyor.

Zimmet edildi ifadesi bulunduğum ile gönderileceği anlamına mı geliyor, yoksa takıldı mı bu meret. Keza ukim yazmıyor avpim yazıyor ama bu zimmet edildi ifadesi kafamı karıştırdı. Öncekiler de zimmet kelimesi geçmezdi direkt 4 cü seviyeden bulunduğum ilçeye gönderilirdi. Gelen ürün 46 cm lik bir yol gidonu. Paket büyükse ve takıldıysa işimiz var.

https://i.hizliresim.com/J6g9D5.jpg

Bendeki durum da bundan ibaret. Bakalım ne olacak. Benimkisi 75€ altında. Yani mevzuata göre gümrüğe takılmıyor.
http://i63.tinypic.com/2crtsn9.jpg

Neyse sorun yok gibi, geze geze, elden ele dolaşıp geliyor.
https://i.hizliresim.com/ZJyo2a.jpg

@Onur YCL
:D :D Birkaç mesaj önce ben de bu şifreli yazışmalardan yakınmıştım :) Bu biraz daha kısa sürecek gibi görünüyor benimkine göre. Umarım öyle de olur ;)

İşe bak! Bu PTT yi anlamak cidden zor. Sabah baktığımda ne yazıyordu şimdi ise bulunduğum ildeki PTT şubesinde =)

Sonuç olarak 13.11.2015 tarihli MerlinCycles sitesinden aldığım 75€ altındaki paket 18.11.2015 tarihinde bulunduğum şehire geldi.

benim kargo halen gümrükte bugün 20. gününü kutluyorlar ptt de :D
20 gündür türkiye giriş yapmış kargo mantıklı birşey düşünemiyorum

Dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    14,4 KB · Okunma: 17
PTT takip sisteminin bir gün geriden gelerek bilgi güncellemesine şaşırmayın.Defalarca yaşadım. ;)

Bekletmeyecek olmasına sevindim :) Fakat istisnalar kaideyi bozmaz. Ptt rezillik abidesi bir kurum.

İngiltere deki ''merlincycles.'' da son derece güvenli ve yııllardır pedalsever dostlarca kullanılıyor ve ben de geçen hafta 12 kasım da verdiğim yağmurluk -rüzgarlık siparişimi 18 kasım da teslim aldım ayıpsız ve noksansız olarak...Birçok üründe ciddi indirim var ve zaten hırıstiyan aleminde noel sebebiyle kasım ile aralık da ciddi indirimler oluyor ,dikkate değer..

• Beğen
Tepkiler: metinnitem1
Bikediscount' dan Campy Zonda siparişi verdim 17/11/2015 te. Aynı gün DHL ile yola çıktı. Almanya içerisinde o transfer noktasından oraya, oradan oraya geçti. 19/11/2015 te Yurtdışına yollandı yazıyor takipte. Ayın 23'ü oldu hala gönderi yurtdışına yollandı diyor. Sanırım bir aksilik çıkacak =(

bisiklet ile mobilyayı birleştiren ilginç tasarımlar satan bir site. gerçi bir marangoza yaptırılması çok zor olmasa gerek :)

(link)

Merhaba arkadaşlar kışın günlük kullanım için goretex ayakkabı almak istiyorum . elimdeki ayakkabıları son ilmeğine kadar eskittim . ebay ve amazonda birseyler var fakat bisiklet parçalarını nasıl kendi sitelerinden daha ucuza ve daha güvenilir alıyorsak aynını ayakkabıda da uygulamak istiyorum . biz bisikletçiler yurtdışı alışverişlerini sık yaptığımız icin bu siteden birilerinin bu konu hakkinda bilgisi vardir diye dusundum .yurt içi ile 50-100 lira bile oynasa kâr kârdır benim icin . bu ayakkabılar biliyorum pahalı , 75€ limitinde birseyler bulunur diye düşünüyorum . adidas satan biryer biliyorsaniz cok işime yarar cunku kaliplarini biliyorum hangi numara olur olmaz diye bir kaygim olmaz boylece.

@Onur YCL PTT "gel bul"da kampanya mı yapmış da gittin kendin müdahil oldun olaya.. kamu dairelerindeki koordinasyon eksikliği bana komik geliyor da kusura bakmayın :D

Geri