Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

@Angel

Site ile ilgili bir sorun sanırım. Geri dönüp tekrar denerseniz sorun çözülecektir.
Veya ürün sayfasına geri dönün, tekrar satın almaya çalışın ;)

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Scudo
Arkadaş sanırım bu konu altında bu soruyu sormam daha doğru olur.

Kasım ayının sonunda bike24 den sipariş vericem. Malum onlarda noel falan var. Gecikme yaşarmıyım. Noel nedeni ile 10 falan işler güçler duruyor orada sanırım.

Gerçi Türkiye'ye uçak ile 1 günde gelir sanırım. Uçakla geliyorsa tabi :)

alman sitelerindeki 20€ kargo sizede fazla gelmiyor mu?

@baykuş97
Sadece buraya değil ki Shipping kısmına bakarsan bir çok ülkeye o fiyat

merlinde 20tl ama...

@baykuş97
Ne yapalım şimdi protesto mu edelim. Kimse kimseye zorla birşey satmıyor ki uyarsa alırsın uymaz ise almazsın
Haksızmıyım

@baykuş97 evans'ta da 10€'ya takipsiz, 20€'ya takipli seçeneği var. bikediscount 20€ ile direk takip numaralı veya DHL ile gönderiyor sanırım.

Merlin'e az önce baktım 14€, TL seçeneği ile 42TL gösteriyor kargo ücretini. Royal Mail ile gönderiyor ki bizim PTT. Açıklamasında birazcık takip imkanı sunuyor diyor.

Şahsen 20 euro takipliyi tercih edeceğim bundan sonra. 20 gün kadar önce evans'tan takipsiz aldım, hergün gelir mi, geldi geri mi döndü diye merak oluyor.

Evans ile ilgili bir not daha düşeyim. kargo gelmeyince iletişime geçip gelmedi dedim ve kaybolmuştur, isterseniz para iadesi, isterseniz tekrar gönderelim dediler direk. 1-2 hafta daha bekleyelim belki gelir dedim ama müşteri memnuniyeti %100 şu cevap ile

@baykuş97
Ya ne yapalım bende alıcam ay sonu kargo dahil bile burdan ucuza geliyor alacağım tek ürün bir iki daha eklerim oh mis

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@baykuş97
Ya ne yapalım bende alıcam ay sonu kargo dahil bile burdan ucuza geliyor alacağım tek ürün bir iki daha eklerim oh mis

@Atacan merlinde kargo 5 pound.. ve 5 günde geliyor.. verdiği takip nosuylada takip edebiliyorum... merlin babamın oğlu değil... ben sürekli alışveriş yapıyorum sizde faydasını görün diye dedim... tercih sizin tabi...

@Taxonera

Almanya'da şu güne kadar 2-3 alışverişim oldu. En kısa teslim süresi herhalde 15 gündü.
Almanya'dan oldukça uzun sürede geliyor. İngiltere'de aldığım ürünler için 4 günde bile teslim süresi oldu. En uzunu 17 gün sürdü...

Almanya ile Türkiye arasında kargo süreleri konusunda bir sıkıntı zaten var. Bir de tatil girerse işin içine iyice uzar diye düşünüyorum.

15 gün mü? Neredeyse çinden almışız gibi neyse acelesi yok

@Taxonera

Az önce buraya attığım görüntüye bakarsanız, 16 Ekim'de aldığım ürün hala gelmedi :)

@Edip Dinçer
3gündür ukimde bekliyor ki o kurum da baya bi sıkıntılıymış.

@Edip Dinçer
Edip ben sana demistim ve 15günde gelmesi cok büyük bir tesadüf olmus. Bunun Helloween le falan alakasi yok, +- 1 aya yakis sürüyor diye demistim sana. %85 ortamam 1 ay sürüyor
%15 ise tesadüfen 15-20 sürüyor.

Bunun ama almanya ile ilgisi yok, almanyada 2-3 gün icinde türkiyeye geciyor ve orada bekletiliyor.

@Murat Cömez

Abi işte daha önce İngiltere'den aldıklarımda en uzun 17 gün sürdü. Bir tanesinde 20güne yaklaştı, adamlara mail attım, yenisini yolladılar. İlk çıkan hiç ulaşmadı, 2. yolladıkları 8 günde geldi...
Amerika keza o şekilde. Bir tek Almanya'dan gelenler uzun sürüyor. Şey düşünmeye başladım, acaba daha yakın diye karayolu ile mi geliyor oradan. Bilemedim hiç :)

@Edip Dinçer

En uzunu 17 gün ise iyiymiş :) Ben bikediscount.de'den Ekim 21'de verilen siparişi hala bekliyorum. Gerçi Türkiye'de görünüyor şu anda ama lanet Ptt boşuna bekletiyor. Yok zimmetlendi yok torba kapandı...

Edit: İngiltere yazılanı Almanya diye okumuşum :D

Yemin ederim korkmaya başladım. [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Geri