Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

Scudo
@asdafil

@asdafil

mümkün olsa koli işi alıcam :
(link)

@asdafil
Üründen bi adet var bende 2 gündür kullanıyorum. Merak ettiğiniz yönleri varsa sorun, cevaplayayım

@Emre Tekinarslan Batarya olarak ne kullanıyorsunuz acaba ve nereden temin edebirim? Işık gücü ve batarya ömrünü test edebildiniz mi? Memnun musunuz genel olarak. Şimdiden teşekkürler.

@asdafil
Işık gücü ve batarya dayanma süresi olarak çok memnunum. Genelde gece turlara çıkıyorum.

Ttec PowerUp Mega marka 10400mah gücünde bir powerbank kullanıyorum ortalama en yüksek güçteyken yaklaşık 6 saat götürüyor. Vatan bilgisayardan 99 Liraya aldım. Bu powerbank'ı arkadaş tavsiyesi ile aldım, eğer sizde bu powerbank'dan düşünüyorsanız benim buldugum en uygun fşyat vatan'daydı.
3-4 saat ışık kullanıp 1-2 defa telefonumu şarj ediyorum genelde. Ortalama olarak turlarda 1-2 saat geceye denk geldiğinden 2-3 tur götürüyor.

Işığın 3 modu var, 1200LM Güçlü, 300LM Orta, 1200 LM Flash şeklinde. Yaklaşık 20mt. çok güzel şekilde aydınlatıyor. Görüş mesafesini de 50mt. diyebilirim. Arabalar bir kaç defa sellektör yaptı hatta bana. Gören gözümü aldı be bilader falan diyor :D

En düşük modda kullanmıyorum çok, 10400mah bir batarya ile Orta güçdeki seçeneği kullanarak 10 saate yakın bir kullanım süresi verebilir.

Açma kapatma tuşu, pilin şarjı yeterli ise yeşil, bitmesine yakınken kırmızı oluyor. Gerçi powerbankın üzerindeki led'lerden de anlayabiliyoruz bunu.

Bu ikili kombinasyonu kullanıyorum ben 120 Liraya mal ettim. Daha farklı powerbank tercihleri ile daha ucuza mal edersiniz ama kaliteli bi şey almanızı tavsiye ederim. Hatta pilli olarak satın alabilirsiniz bu tip farları. Ama powerbank tercih ederek yolda telefonunuzu şarj etme imkanına da sahip olabilirsiniz. bence usb çıkışlı powerbanklarla çalışanlar daha mantıklı. Pilli olan sistemlerde 6000-700mah pilli oluyor, ortalama 3-4 saat maks. pil ömürleri var ve 20-25 dolar yani 60-70 lira bilginize.

Son olarak Powerbank'da 2 çıkış var. Bi tane daha sipariş verdim üründen geldiğinde ikili kullanmayı, pil ömürlerini falan deneyeceğim. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: dkelleci
Düzenleme: 2ci Işık'da geldi bugün. Powerbank'ı sömürücem birazdan :D

@Emre Tekinarslan ohh ohh :) Açıklamalar için çok teşekkür ederim Emre bey . Işık kaynağını ben de yükseltmek istiyorum. Aklıma oldukça yattı. Açıyı nasıl ayarladınız acaba gidondan foto ve ışık görüntüsü ulaştırabilir misiniz acaba.

@asdafil

Rica ederim, birazdan fotoğraflarla ürün incelemesi konusu açayım, daha ayrıntılı yazayım. Linki özel mesaj ile gönderirim :)

@asdafil

Rica ederim, birazdan fotoğraflarla ürün incelemesi konusu açayım, daha ayrıntılı yazayım. Linki özel mesaj ile gönderirim :)

Merhabalar arkadaşlar biraz canlandıralım. Şöyle ki Aliexpress sitesinde 11 Kasım da sanırım indirim olacak bazı ürünlerde ve şimdiden görünüyor ne kadar olduğu(yanlış anlamadıysam). Bisiklet için alışveriş yapılabilir diye düşündüm. Daha kapsamlı bilgisi olanlar ve indirimli güzel ürün bulan arkadaşlar linkle paylaşırsa hepimiz faydalanmış oluruz. İyi günler..

arkadaşlar az önce ebay den bir ürünü sepete ekledim. adres bilgilerimi girdim ama ev numarasını eklemeyi unutmuşum, sonra ödeme sayfası çıktı. adres değiştirme tuşuna basıyorum orada doğru düzgün bişey yok. adresimi sokağa kadar yazdım ama ev numarasını yazmayı unuttum. nasıl ekleyebilirim onu?

@asdafil genel olarak memnunum tek memnuniyetsizliğim ptt kargonun 5 günde çinden gelen ürünü 9 günde evime getirmemesi
lazerli ışık güzel fakat klipsinden ne kadar sıkarsanız sıkın sarsıntılarda yine eğiliyor ben 4 tane almıştım hepsini eşe dosta hediye ettim almak ayrıca almak istediğiniz ürün başlıklarını belirtirseniz ona göre link paylaşımı yapabiliriz

@Edip Dinçer

Son 3-4 kargom için aynı durumu yaşıyorum. Genel olarak PTT'de de yavaşlık var, hem gümrüğe girişi çıkışı uzun sürüyor hem de sistemlerinde güncelleme varmış geçmişe dönük hareketler 2-3 gün sonra sistemde gözüküyor.

@9magiko

Benim ürünüm 16 Ekim'de verildi, 5 Kasım'da Türkiye'ye girdi. O günden beri hala Başakşehir'de bekliyor :)

@Edip Dinçer

En son hareket tam ne olarak görünüyor PTT sorgusunda?

@Edip Dinçer

Sizin kargo muhtemelen yarın KİM'e sevk edilir ve ertesi gün size ulaşır. PTT'de haftasonu sistem güncellemesi vardı benim kargoların Cuma-Cumartesi günkü hareketleri daha ancak sisteme düştü.

@Angel

eBay'de sepet ekranında "Change Address" bağlantısı var, oradan her türlü değiştirebiliyor olmanız lazım.

@9magiko

Beklemeye alıştım :) Neredeyse 1 ay olacak... Tek derdim güncellemeleri zamanında girsinler de, kargocu geldiğinde "Dur abi ben bir çekip geleyim" demek zorunda kalmayayım :)

• Beğen
Tepkiler: 9magiko
Geri