@asdafil
Işık gücü ve batarya dayanma süresi olarak çok memnunum. Genelde gece turlara çıkıyorum.
Ttec PowerUp Mega marka 10400mah gücünde bir powerbank kullanıyorum ortalama en yüksek güçteyken yaklaşık 6 saat götürüyor. Vatan bilgisayardan 99 Liraya aldım. Bu powerbank'ı arkadaş tavsiyesi ile aldım, eğer sizde bu powerbank'dan düşünüyorsanız benim buldugum en uygun fşyat vatan'daydı.
3-4 saat ışık kullanıp 1-2 defa telefonumu şarj ediyorum genelde. Ortalama olarak turlarda 1-2 saat geceye denk geldiğinden 2-3 tur götürüyor.
Işığın 3 modu var, 1200LM Güçlü, 300LM Orta, 1200 LM Flash şeklinde. Yaklaşık 20mt. çok güzel şekilde aydınlatıyor. Görüş mesafesini de 50mt. diyebilirim. Arabalar bir kaç defa sellektör yaptı hatta bana. Gören gözümü aldı be bilader falan diyor
En düşük modda kullanmıyorum çok, 10400mah bir batarya ile Orta güçdeki seçeneği kullanarak 10 saate yakın bir kullanım süresi verebilir.
Açma kapatma tuşu, pilin şarjı yeterli ise yeşil, bitmesine yakınken kırmızı oluyor. Gerçi powerbankın üzerindeki led'lerden de anlayabiliyoruz bunu.
Bu ikili kombinasyonu kullanıyorum ben 120 Liraya mal ettim. Daha farklı powerbank tercihleri ile daha ucuza mal edersiniz ama kaliteli bi şey almanızı tavsiye ederim. Hatta pilli olarak satın alabilirsiniz bu tip farları. Ama powerbank tercih ederek yolda telefonunuzu şarj etme imkanına da sahip olabilirsiniz. bence usb çıkışlı powerbanklarla çalışanlar daha mantıklı. Pilli olan sistemlerde 6000-700mah pilli oluyor, ortalama 3-4 saat maks. pil ömürleri var ve 20-25 dolar yani 60-70 lira bilginize.
Son olarak Powerbank'da 2 çıkış var. Bi tane daha sipariş verdim üründen geldiğinde ikili kullanmayı, pil ömürlerini falan deneyeceğim. Kesinlikle tavsiye ederim.