Aliexpress ve Ebay'dan alışveriş yapabilirsiniz. İyi satıcılar ile alışveriş yapmalısınız. Aradığınız ürünlerin hepsi bir satıcıda bulunmayabilir. Bu durumda farklı satıcılardan farklı yerlerden sipariş etmeniz gerekir.
Ben o şekilde yaptım 2 gündür alışveriş yapıyorum..yani eğer yaptigimi sanip yapamiyosam eğer onu bilemiyorum hatta belki olmamıştir diye ilk siparişimi 1 dolarlık yaptim
Dx ilk zamanlar iyiydi ama sonradan fiyatları çok yükseltmeye başladı. Aynı ürün ebay veya aliexpress'te çok daha ucuza bulunuyor. Veya dx gibi toptan aynı kargoyla gönderen başka Çin siteleri de var. Freeshipping China diye aratırsanız tonla site çıkıyor zaten, aradan bakmak lazım hangisi nasıl diye. Mesela bisiklete dair ürün sayısı azdır ama örnek olarak tinydeal.com'u verebilirim. Sepete attığınız ürünleri alırken alttaki kutuyu işaretlerseniz tüm ürünleri tek kargoyla yolluyorlar, işaretlemezseniz hangisi önce temin edilirse onu önden yolluyorlar.
Bu arada giyim ürünleri bazen sıkıntılı olabiliyor, fazla yanaşmayın. Türkiye'den almıştım ama Çin malı bir eldivendi, her bisiklet sürüşten sonra ellerim kabarıp kaşınıyordu. Alerji yaptı. O ara anlamamıştım neden kabardığını. Kış gelip de o eldivenleri bırakıp kışlık eldivene geçince anladım sorunun onlarda olduğunu.
Package Content
1 x 6000lm 3x CREE XM-L U2 LED Light unit (2in1 Can be used as Headlamp or Bicycie Light)
2 x Rubber ring for installation
1 x 8.4v 6400mAh Battery Pack
1 x Adjustable Headband
1 x AC charger (100-240V) to suit your Country
ebaydan,sağ üst de "my-ebay tıkla Purchase history gir,aldığın ürün gözükcek,postaya vermişlerse takipli ise takip numarası gözüküyor,takipsiz ise aldığın ürünün sağ tarafında ufak dolar işaretinin var onunda yanında kutu işareti var o siyah renk ise verilmiş demektir.
@Hüseyinsuna Önemli değil,daha kargoya verilmemiş.Aliexpress den alınan ürünlerde çoğunda satıcı takip numarası veriyo,postaya verildiği zaman takip numarası olması gerekiyo.
@AydınUS anladım teşekkür ederim.Aliexpresdeki siparişi ebaya göre birkaç gün önce vermiştim.Ebay kargoya vermiş bile Herşey için teşekkür ederim.Şimdi en iyisi biraz beklemek gelmez ise yardım isterim tekrar sizden