Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

@oguzhancgdm hocam aliexpresde bireysel satıcılar var.Onlar tek tek kargo yapar.Tüm ürünlerde kargo ücretsiz ise oradan da alabilirm

Scudo
@Hüseyinsuna Tüm ürünler değilde %90 öyle işte siz ürünleri belirleyin ben size link atarım

Aliexpress ve Ebay'dan alışveriş yapabilirsiniz. İyi satıcılar ile alışveriş yapmalısınız. Aradığınız ürünlerin hepsi bir satıcıda bulunmayabilir. Bu durumda farklı satıcılardan farklı yerlerden sipariş etmeniz gerekir.

Paypal in sitesine giriceksiniz orda hesap acma var.zaten sizi yönlendiriyor.2 dakikanizi almaz..

@hakankurt gireyim bir bakalım

@hakankurt Hesabı oluşturdum şimdi istediğim siteden istediğim parçayı alabiliyor muyum ? Kart pederin bir sıkıntı çıkmasın :D

Ben o şekilde yaptım 2 gündür alışveriş yapıyorum..yani eğer yaptigimi sanip yapamiyosam eğer onu bilemiyorum:) hatta belki olmamıştir diye ilk siparişimi 1 dolarlık yaptim:)

EBay deneyebilirsin gayet iyi

Dx ilk zamanlar iyiydi ama sonradan fiyatları çok yükseltmeye başladı. Aynı ürün ebay veya aliexpress'te çok daha ucuza bulunuyor. Veya dx gibi toptan aynı kargoyla gönderen başka Çin siteleri de var. Freeshipping China diye aratırsanız tonla site çıkıyor zaten, aradan bakmak lazım hangisi nasıl diye. :) Mesela bisiklete dair ürün sayısı azdır ama örnek olarak tinydeal.com'u verebilirim. Sepete attığınız ürünleri alırken alttaki kutuyu işaretlerseniz tüm ürünleri tek kargoyla yolluyorlar, işaretlemezseniz hangisi önce temin edilirse onu önden yolluyorlar.

Bu arada giyim ürünleri bazen sıkıntılı olabiliyor, fazla yanaşmayın. Türkiye'den almıştım ama Çin malı bir eldivendi, her bisiklet sürüşten sonra ellerim kabarıp kaşınıyordu. Alerji yaptı. O ara anlamamıştım neden kabardığını. Kış gelip de o eldivenleri bırakıp kışlık eldivene geçince anladım sorunun onlarda olduğunu.

@Serden Us Anladım hocam.
(link)
Ben bu ürünü almak istiyorum.Ama şarj aleti var mı bilemedim

Package Content
1 x 6000lm 3x CREE XM-L U2 LED Light unit (2in1 Can be used as Headlamp or Bicycie Light)
2 x Rubber ring for installation
1 x 8.4v 6400mAh Battery Pack
1 x Adjustable Headband
1 x AC charger (100-240V) to suit your Country

Şarj aleti var gözüküyor o ürün için.

ebaydan,sağ üst de "my-ebay tıkla Purchase history gir,aldığın ürün gözükcek,postaya vermişlerse takipli ise takip numarası gözüküyor,takipsiz ise aldığın ürünün sağ tarafında ufak dolar işaretinin var onunda yanında kutu işareti var o siyah renk ise verilmiş demektir.

@AydınUS Teşekkür ederim.Kargoya vermişler fakat kargo numarası yok sanırım.Takip edemeyeceğim galiba

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    75,6 KB · Okunma: 47
@Hüseyinsuna Rica ederim,evet takipsiz gözüküyo tahmini teslim tarihi 31 mart ile 16 nisan arası.

@AydınUS Sürekli soru soruyorum kusura bakmayın lütfen.Aliexpresdende sipariş verdim bakabilir misiniz ?

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    52,5 KB · Okunma: 33
  • Adsız.png1.png
    Adsız.png1.png
    63 KB · Okunma: 31
@Hüseyinsuna Önemli değil,daha kargoya verilmemiş.Aliexpress den alınan ürünlerde çoğunda satıcı takip numarası veriyo,postaya verildiği zaman takip numarası olması gerekiyo.

@AydınUS anladım teşekkür ederim.Aliexpresdeki siparişi ebaya göre birkaç gün önce vermiştim.Ebay kargoya vermiş bile :D Herşey için teşekkür ederim.Şimdi en iyisi biraz beklemek gelmez ise yardım isterim tekrar sizden :D

Geri