Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

starbike tan sipariş verdim ...3 gün sonra kargoya verdiler(stokta yoktu ürün)ve hemen takip numarasıda mail atıldı ....bu arada faturaya istediğiniz tutarı yazdırabiliyorsunuz....

evans'tan da sipariş verdim. yalnız mail sisteminden hiç memnun değilim.adresi eksik yazmıstım ve ups ile gönderin diye mail attım hemen düzeltilsin diye malesef bana 2 gün sonra döndüler ve kargonuzu verdik kusura bakmayın diye :) ups ile gönderin diye not düşmeme(siparişi verirken not düştüm) ragmen takip no olmayan royal mail ile vermişler üstelik! birdaha evanstan sipariş vermiyeceğim...

Scudo
@Taner Rona

Böyle bir imkan var mı ki? Açıklamalar kısmında sadece bisiklet ve büyük paketlerin UPS ile , diğer ürünlerin de uluslararası posta ile yollandığı yazıyor..

evans'ta bedava olan kargolar ups ile geliyordu değiştirdiler mi bir bilgim yok :(

evanstan malzeme sipariş verdim (53EU, 50Eu üzeri kargo bedava), aynı gün de istanbuldan bisikleti; 4 gün sonra ikisi de elimdeydi. :)

Diyarbakır içinse eğer, 4 gün gerçekten çok iyi bir süre..(evans için)

Ekleme: En azından gönderildiğine dair bilgi verilse daha da iyi olurdu..

@FarukDemir

katılıyorum sonuçta 75 euroluk malzeme aldım sorun o değil adres yeksik :) cadde ismini unutmusum ...ben zamanında mail attım düzeltin die ama 2 gün sonra döndüler:eek:

Herkese Marhaba,
Geçen hafta 24.03 te crc den parcelforce verdiğim kargo dahil135€ luk sipariş, (iki adet kask, iki takım far, yol bilgisayarı) bu sabah 30.03 elime geçti, takip numarası ile sorguladığımda pazartesi sabahtan beri, UPIM de torbaya eklendi görünüyordu, hala da öyle.
Bu arada 661 dirt lid ve mullet kasklarını aldım indirimden unisize, gerçekten beklediğimden iyi çıktı,
Night rider ultrafazer 3.0 kombo seti (arka lambasının bikaç çeşit flaş seçeneği var)ve smartın mini led seti de fena değiller, kaliteli görünüyolar, henüz akşam değerlendirme şansım olmadı, bir de night rider rebel 2.0 bilgisayar, wireless olduğunu siparişten sonra farkettim, gavurların "good deal" dediği cinsten bi alet :)
Şimdi tek eksik bisiklet kaldı onu da bu hafta sonu halledicem sonra aranızdayım,
Herkese selamlar.

Bisikletten önce aksesuarlar.. güzelmiş,hayırlı olsun şimdiden.. :)

teslimden sonra takip girmişler

1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR 28/03/2011 21:05:40
2.Dağıtıcıya Verildi - İSTANBUL(AND)(TUZLA POSTA 30/03/2011 09:32:58
3.Teslim Edildi - İSTANBUL(AND)(TUZLA POSTA 30/03/2011 09:34:06

adrese teslim geldi, demekki tuzla posta merkezinden buraya (6km) 1 dk 8 sn de gelmişler, inanılmaz hız, şaştım kaldım valla:)

@emre nergiz

O süreler gerçeği pek yansıtmıyor desem? :) Mesela dağıtıma çıkıyor,teslim ediliyor. Sonra aynı anda iki bilgi de giriliyor takip sistemine..

şu günrük işi acaba herkes ödüyor mu gümrük vergisi?yoksa crc den falan alınca gümrük vergisi olmuyor mu?

@emircan Başbuğ06

Ürünü gümrüğe takılan herkes ödüyor :)

@emircan Başbuğ06

herkes için standart 150 euro üzeri avrupa ülkelerinden gelenler için %18 diğer ülkeler için %20 vergi ödersin

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
@FarukDemir

takılan herkes ödemiyor,

benim düşük fiyatlı ürünüm takılmıştı gittim aldım muaftır damgasını bastılar.

Arkadaşlar peki ürünler gümrüge takıldıgında nasıl alıyorsunuz ben konyadayımda gidip hangi havalanından almam gerek? birde mesela kargo geldiginde ben evde olmazsam sonra noluyor?

@recep şahin

kargo gümrüğe takılırsa ya da seni evde bulamazlarsa muhtıra yollarlar ,gidip gümrükten /ptt kargo dağıtımdan alırsın kargonu....

• Beğen
Tepkiler: halfmanhalfbike
@recep şahin

emin olmamakla beraber TR ye giren kargolar İstanbul ve İzmir den giriş yapıyor,yani gümrüğe takılırsa zaten dağıtıma gitmeyeceği için mecbur İstanbula gidiceksin :)

Geri