Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

@Emre YAKUT

meraklanacak birşey yok kanımca. son siparişim 6 günde geldi benim

Scudo
gümrüğe almanyadan gelen bir ürün takıldı topkapıya gittim sordum soruşturdum, buldum ürünü ne var dediler açtılar baktılar maliyetide görünce gümrüksüzdür diye damgalayıp yolladılar. bu olay malın pttye gelişinden 3 hafta sonda oldu. ben ürünü almışken yaklaşık bir 3 hafta sonra aps ile ihbarname yollamışlar. ürününüz gümrüğe takıldı diye !!!

Merhabalar...

evanscycles'den üç gün önce bir siparişim oldu. Sipariş geçmişimdeki status durumunda Successful yazıyor, ancak kargolama/takip numarası gibi bilgiler henüz yok...

Bu siteden alışveriş tecrübesi olan arkadaşlar;

Siparişin kargo süresinin 3 gün olması normal mıdır, siteye mail atıp beni unuttunuz mu diye sormalı mıyım?

Teşekkürler...

@felis911

Aslında beni meraklandıran; benim kişisel hesabımda kargonun gönderilip gönderilmediği hakkında bir bilginin bulunmaması, ayrıca bu konuda ve kargo takip numarası hakkında bana gelen bir mail henüz yok. :)

Konuyu baştan sonra okudum bilgi veren herkesden teşekkür ederim bu konuda çok aydınlandım.Bir gün parça ihtiyacım olduğumda siparişimi vereceğim bende :D

(link)
Bu site çok güvenilir bir site.Benim ağabeyim Amerika'ya gittiğinde bu siteden çok alışveriş yaptı ve hiçbir sorun çıkmadı ama bizim ülkemize nasıl gelir bilemem.

• Beğen
Tepkiler: emre evgin
@Emre YAKUT
Kargo takip numarası veya ürünü gönderdik diye bir mail gelmiyor, merak etmeyin ürününüz yoldadır, yollandıktan 1-2 hafta sonra elinize ulaşır..

@kkazim

En azından gönderildiğinde successful yazan yerde 'shipped' falan yazmıyor mu?

Şimdiye kadar verdiğim tüm siparişlerin mailine baktım hiçbirinde yollandı şeklinde bir ibare yok, ama hepsi de elime ulaştı..

@Yavuz Çetin
Parcel Force ile gelenleri PTT dağıtmıyor mu? Daha önce parcel force ile yollanan gümrüklü ürünü, PTT kapıma kadar getirmişti, %18 kdv ödeyerek teslim almıştım, acaba değişiklik mi oldu? Size ne masrafı çıkardıklarını söylebilir misiniz???

@kkazim

Teşekkür ederim cevabınız için. Bir de takip edilemediğini yazmış birkaç kişi. Birkaç yerde de takip edilebildiği yazılmış. Acaba hangisi doğru royal mail için?

Takipli seçeneği de var, takipsiz seçeneği de. Her ikisi de mümkün yani..

CRR den alışveriş yapmıştım, yukarıda da yazdım, 8 gün içerisinde kapıma kadar geldi Royal Mail ile..

Şimdi de ebaydan uzakdoğudan sipariş verdim EMS tracking ile geliyor, takip kodu veriliyor, sorun çıkmıyor genelde.

ebayda kargo dahil 284 tl ye mosso falcon kadro var sizce fiyat nasıl ve de aile ikna edilebilir mi yurtdışından mal getirtmeye gümrükte takılma ihtimali var mı?erdoğanlarda salcano ng030 bile 270 mosso falcano salcano ng030 un 2-3 katı diye biliyorum?

Kalite olarak bilmiyorum ama salcano ng030 mosso'ya göre biraz daha hafif. Bunun yanında ng030 sadece disk uyumlu iken Mosso falcon hem disk hem de v-brake destekli..

@emircan Başbuğ06

Çoğu şeyi yurtdışında ucuza bulmak mümkün. Ebay ise güvenli bir sistem. Gümrüğe gelince 284tl'lik kocaman bir paketin geçmesi tamamen sanş olur, normal şartlarda takılır. Baştan beri okuyorum bu konuyu, geçmesi gerekenlerin takıldığı, takılması beklenenlerin geçtiğini okudum. Özel kargo şirketi yerine ulusal posta sistemi ile gönderilirse %18-20 vergisini ödeyip de alırsınız ki yine piyasadan ucuza gelecektir diye düşünüyorum. Daha önce kadro getirtmedim, özel bir durumu varmıdır bilemiyorum.

@Batuhan Keleş

Benim bildiğim paketin büyklüğünün bi önemi yok.150 euro sınırının altında lması yeterli gümrüğe takılmaması için.

Bence 150 euro sınırı da sadece kağıt üzerindeki birşey. Pratikte, ürünün gümrükten geçip geçmemesi gümrük memurunun o anki keyfine bağlı..

Arkadaşlar,

Geçen hafta (23/3) CRC'den sipariş verdiğim Brooks B17 Standart sele ve bakım kiti 6 gün sonra bugün elime geçti.Kargoyu her aşamasında internetten barkod numarası ile takip edebildim ve verilen hizmetten memnun kaldım (her ne kadar evans'ta şu anda indirim olsada !)Bilgilerinize.

(link)

http://i53.tinypic.com/2u6id8l.jpg%5B/IMG%5D

http://i54.tinypic.com/b4gc9g.jpg%5B/IMG%5D

Sevgiler.

Geri