Scudo Sports

Yozgat Dağ Bisikleti Kulübü Kuruluyor.

Ben Yozgat'ta 4 sene yerel gazete sahipliği ve G. Yayın yönetmenliği yaptım. Siyasete laf yetmez. Yeterli destekçin olsun her şeyi yaptırır.

Scudo
@KÜBRA KIRIKOĞLU

Merhaba Kübra hanım, maalesef şimdilik düşünmüyorlarmış böyle bir projeyi, peşini bırakmadım elimden geleni yapıyorum ama yalnız başına olmuyor. Sağlam destekçiler olacak imza filan toplayacağız ama benim böyle bir çevrem yok. Hem kurulsa Yozgat adına da çok güzel bir proje olmaz mıydı? Hava durumu dışında haberlerde bile duymuyoruz adını... Ama şu imza işini birkaç kafadar bulursam yapacağım. Alana bir masa birkaç afiş... Twitterdan kampanya başlattım ama pek destek gelmedi.

Aslında Yozgat'ta bisiklet kültürü dağlık olmasından dolayı gelişmedi. Bizler çiban gibi göze batarak bir şeyler yapmaya çalıştık. Ancak şimdi Üniversitesi var. 10,000 ekstra genci var. Bir afiş hazırlayıp asa bilirsin.
BAK SANA BİR KIYAK DAHA AFİŞ TASARIMINDA BENDEN.
Ama kesinlikle ısrarcı bir şekilde takip edip peşini bırakmayacaksan.
Yoksa beni uğraştırma.
Sonuna kadar diyorsan mail adresini gönder özelden sana tasarımı göndereceğim. Ama tasarım için şu yazan arkadaşları utandıracak bir kaç doğal pistin resmini isteyeceğim senden özelden..

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
Geri