Scudo Sports

Yozgat Dağ Bisikleti Kulübü Kuruluyor.

@Alperen ERTEN

Tekrar söylüyorum bir yerde "bu ülkede neden sporcu yetişmiyor" gibi bir tartışmaya girmeden önce elinizi vicdanınıza koyup bu yazdıklarınızı aklınıza getirin. Birde afidancı abinin yazdıklarını okuyun bir zahmet.

Scudo
@Alperen ERTEN

23 kişiydiler kimler çıktı ?

Ertuğrul Kardeşim İnşallah Başarırsın Ülkemizi,Şehrini Güzel Yerlerde Temsil Edersin :)

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
@Berksan

hiç biri daha kürsüye çıkmadı ben söyliyim o takım da dağılmak üzere :) sponsor yok demiş te alperen nereye yok alperen-sponsor olmasa 2-3 tane tarnac mıdır venge midir yol bisikleti nasıl alınıyor tanesi 8,500 liradan ha bir söyle bırak bu işleri takımda 20 kişi de kalmadı zaten dağıldı herkes

@MustafaNR

İnşallah, o kürsüde şampanya patlatma geleneklerine son vereceğim. Dünyaya Türk'e imkan verilirse neler yapabileceğini göstereceğim.

@Orhanalkaya

Ben onları gördüğümde zaten fazla yaşamaz bu takım demiştim :)

Size bir şey kanıtlamak zorunda değilim ancak sağlam arkadaşlar var. Sponsor konusunda da varsa bile dogru kisilere vermişler bisikletleri öyle diyeyim. Klüp biraz dağınık duruyor evet çünkü ciddi yapmak isteyen 3-4 kişi. Ben dahil Birçoğumuz yeterli antreman yapmıyoruz, laf lafı çekiyor da benim bu konuya mesaj atmam kulübe karşı olmam değildi , hiç yarış tecrübesi olmayan, gerçek olarak kendini karşılaştırmamis birisinin aşırı iddiali konuşmasiydi.

@Alperen ERTEN

Kanıtlamak zorunda değilsen gelip buraya mahalledeki çocuklarla yarışıp vs. diyerek çok bilmişlik yapmayacaksınız. Öyle konuşmasını biliyorsanız kanıtlamasını da bileceksiniz. Ben ileriye dönük planlarımdan bahsediyorum Allah aşkına bunun neresi aşırı iddia? Birde nasıl bir kulüp olduğunuzu siz söylediniz. Kendine göre konuşursan herkes kötü tabi ki. Kimse annesinin karnından dağ bisikletiyle doğmadı.

@Ertuğrul

hepsine tamam da bu olmamış. adamların geleneklerine neden son veriyorsun ? biri gelip senin geleneklerine son verse hoşuna gider mi ?
ayrıca bildiğim kadarı ile podyumda şampanya patlatma geleneği motor sporlarında başlıyor ilk ve tamamen rastlantısal şekilde patlıyor. havanın sıcak olmasıyla patlıyor, sanırım 1966 lemans yarışından sonra.

@Ertuğrul

patlattıktan sonra içmenizi şart koşmuyorlardır herhalde :) ispirto kolonya vs den de uzak duruyor musunuz böyle ? :)

@tuna karahan

İçilen alkolle, kolonyadaki vs. alkol çok farklıdır. Kolonyadaki vs. alkolü içmek gözleri kör eder çünkü içilen alkolün yapısı daha kalındır ve kılcal damarlara ulaşamaz. Ama içilen alkol yapı itibariyle daha kalındır. Yani ikisi aynı şeyler değil. :) Ve ben onu patlattıktan sonra kafaya diktiklerini çok gördüm :) Şöyle düşünün alkolü (içilen olanı) idrar yerine koyun siz onun üzerinize bulaşmasını ister misiniz?

birincilerinin idrar içtiği bir organizasyona katılmayı neden isteyeyim ki :)

ayrıca kolonyada da şampanyada da etil alkol kullanılıyor bildiğim kadarı ile ama kolonya da çok çok yüksek olduğu için fazla içersen ters tepebiliyor :)

@Ertuğrul

napıcan kürsüde hadis mi okutucan,sen ilk önce yarışlara katılda daha sonra şampanyaya bak olmuyacak dua ya amin denmez.boş hayallerde kurulmaz

@tuna karahan

Kabul ediyorum güzel cevap :) Ama ben yarışa bakarım :)

@Orhanalkaya

Ya kaç sefer söyleyeceğim? Bunlar hayal değil ileriye dönük planlar. Hem olmayacağını nereden biliyorsunuz? Elin İsviçrelisi yapıyor ben niye yapamayım? Kürsüde hadis mi okuturum zemzem mi içerim orasını bana kalsın.

Yozgat dağ bisiklet klübü. Arkadaşlar bayağı eğlenceli insanlarsınız anlaşılan. Beni öğlen öğlen güldürdünüz. Muslubelenden bisan fixed ları saldınızmı ankara çıkışına kadar sizlere durdurak yok. Yalnız frenleri bir kontrol ettiriverin paslı olabilirler. ha birde şu şampanya mevzuu var. Ben derimki bütün kuşların yanaklarından makas aldınızda bir leylek eksik kaldı. Yinede size söz bir uluslararası birincilikte şerbetiniz de benden. Yalnız fazla içmeyin kafa yapıyor anlaşılan...

Genç arkadaşımızla Maşallah baya kafa bulmuşsunuz...

Arkadaşım sen elinden geleni yap, gidebildiğin kadar git. Mücadele et... Olmazsada ben elimden geleni yaptın dersin... :)

Sanırım Ertuğrul benzetmesinden dolayı ban almış:) bir kaç gün sonra cezası biter ama inşallah bu tecrübe olur. Türkiye'de alkol tüketenlerin sayısına bakarak böyle bir benzetme hoş olmamış. Bandan sonra hatasını anladığına inanıyorum. İnşallah bisiklet bağımlısı bir genç olarak cezası uzun sürmez de forma küsmez döner aramıza.

@afidanci66

Başka bir konudan banlandım ve süresiz banlandım maalesef. Bu hesaptan devam edeceğim abi...

@M.Ozkul

Eyvallah abi, senin gibi insanlar olduğu sürece bu ülkede her zaman spor için umut vardır. Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Ama işte şartları görüyorsun...

@mehmetsunu

Mehmet abi büyüğümsünüz pek bir şeyler yazmayacağım. Ama bunları yazdığınız için yüzünüz kızaracak...

@Ertuğrul66

Hayırlısı ne ise...
Dün bir belgesel izledim. Google'yi. Aynı bu şekilde hatta daha fazla dalga geçilmiş. ama sonunda adam köşeyi döndü. O şahsi bir beceri. Ama Tekrardan söylüyorum. Bir bisiklet kulübü kurmak zor değil. Spor kulübü olarak rahatlıkla kurula bilir. Bu 1500 TL bir fiyata patlar. Komediye dönüştüren arkadaşlar artık kabuğunuzu kırın. Yada kırmak isteyene kırıcı olmayın. Bunu çok isteyenler varsa hiç zor değil. Ertuğrul bana 1000 imza topla başvurun benden. Vali ve Yusuf Başer'e iletmemiz yeterli.

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
Geri