@anıl şentürkk sizi düşündügüm için söyledim yanlıs anlasılmasın,her türlü insan var bu millette ve dialog halinde oldugun insan insanlıktan cıkmıssa ve böyle birşeyi göze alıyosa buna karsılık verenlere karsı da bi tepki olusabilirdi ki bi bayanla tartışmayı hiçbir zaman tasrif etmiyorum. allah sabır versin
@dnz Size göre saçma sapan bir fotoğraf olabilir ancak o insanlar için değilmiş ki durmuşlar, burada özel bir durum var, yeni evlenmiş bir çift ve hatıra fotoğrafı çektiriyor onlar için zorunlu bir durum. Burada önemli olan herkesin birbirine anlayış göstermesi eğer siz karşınız da ki insanlara anlayış göstermezseniz sizde kimseden anlayış beklemeyin.
Burada anlamadığınız nokta orta da büyütmeye çalıştığınız kadar bir durum yok,
Ayrıca Deniz Bey her şeyi kuralına göre yapmak istiyorsanız mevcut durum da kural ihlali olduğunu düşünüyorsanız olayın fotoğrafını çekip trafiğe bildirirsiniz olayda suç unsuru olup olmadığı hakkında karar verebilecek yetkiye sahip olan Devletin ilgili memurudur. Olayın yanlış olduğunu düsünüp uyarıda bulunacaksanız da nezaket kuralları çevresinde söyler yolunuza devam edersiniz ki kaldı ki Anıl Bey de agresif bir söylemde bulunduğunu kabul ediyor.
Zaten bizim de karşı çıktığımız nokta bu yoksa fotoğraf çekip trafiğe bildirdiği için Anıl Bey' e bir şey diyen yok. İnsanların mutluluklarına ortak olup olmamakta sizin bileceğiniz bir şey Deniz Bey beni zaten alakadar etmez ama sonra bizim milletimiz niye bu kadar anlayışsız, niye bu kadar mutsuz niye bu kadar agresif demeyin !
@WantedTurk
Hepsini okudum; için rahat olsun.Gelinle damadın durumuna da zorunluluk demişsin.Zorunlu bir durum demişsin.Kaza falan mı yapmışlar da durmuşlar yolda????
@tugrulboraerkil Tuğrul Bey tamamın okumanız da fayda varken derken bunu kast ediyorum zorunlu bir durum var demiyorum yada zorunlu bir durumda demiyorum "onlar için zorunlu bir durum" diyorum yani onlar öyle düşünmüşler. Yukarı da ki cevabımda zaten detaylı açıklama yaptım itiraz ettiğimiz noktayı hala anlayamıyorsanız daha başka diyebileceğim bir şey yok.
@WantedTurk Oyle bir mantik olur mu? Insanlar mutlu olmak icin yol mu kapatmali? O kapatilan yoldan insanlar evlerine, islerine gidiyor, o yolu ambulans, itfaiye, polis kullaniyor. Babasinin mali degil o yol.
Ayrica bu nasil bir ilkel zihniyettir ki yol kapatmaktan, diger insanlara rahatsizlik vermekten mutlu olur?
@tugrulboraerkil Demek ki gereksiz yere yazıma itiraz etiğinizi kabul ediyorsunuz, anlayısınız ve gösterdiğiniz bu olgunluk için teşekkür ederim Sizi de İyi Akşamlar.
Kendinizce ironi yapama çalıştığınızın farkındayım ama açıkça yazıl olan bir şeyi anlayamacağınızı size yakıştıramamıstım hatam o nokta da. Siz beni yanılttınız
Eskiden olsa bir nebze sabredebilirdim ama artık ben de kaldıramıyorum bu tip medeniyet dışı durumları , tepkiniz normal bence , birikim yaptı birçoğumuzda
@dodobir Kerem Bey videoyu iyice seyrederseniz yolun tamamen kaptılmadığını ve yazdıklarınızın alakasız olduğunu görebilirsiniz, ayrıca yapılan eylem öyle saatlerce de sürmemekte bunu yine Anıl Bey' in yüklediği video dan da anlaya bilirsiniz.
@WantedTurk Ben bunun yolu tamamen kapatan versiyonlarina defalarca rastladim. Belgrad Ormani'na gidiyorum cok sık ve haftasonlari evlenmis ciftler Ataturk Arboretumu'na gelirler ve yolu aynen kapatirlar. Gereksiz bir trafik sıkısıklıgı olusur. Hatta bu video da o civarda cekilmise benziyor. Bunun cok daha kotu versiyonlari var tabi. Bu hafif kaliyor. TEM'i kapatan hayvanlar var.