Scudo Sports

Yol - Yarış bisikleti önerir misiniz? Bütce 3000 TL

Güven A.

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar;

Mtbden Yol bisikletine geçmek istiyorum. Uygun bir yol bisikleti baktım fakat kendim bir sonuca varamadım. Sizden biraz öneri istiyorum. Bütçe dediğim gibi 3000 tl civarıdır.
Bana uygun bir bisiklet önerirseniz sevinirim. Yol bisikletlerinden pek anlamam bu yüzden tercih ettiğim markada yok. Karbon istiyorum aslında bildiğiniz bir model varsa benimlede paylaşabilirsiniz :) Şimdiden teşekkürler.

Boy: 181
Kilo: 67

Scudo
Sunlara bakabilirsiniz en azindan fikir verir. 3000'e carbon zor gibime geliyor.

(link)

(link)

(link)

58 kadro size uyar...

@orhan bural

Hocam önerileriniz için sağolun karbon zora benziyor :D

Hangi markayı tercih edersiniz salcano mantıksızmı aslında XRS 002 TIAGRA fena değil fakat rengini beğenmedim. Birde XRS 030 APEX çok hoşuma gitti. Nedir fikriniz?

• Beğen
Tepkiler: archy
Bu konu benide ilgilendiriyor biraz.cevaplari merak ediyorum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XRS 030 APEX kullanan arkadaşlar var forumda, onlar o konuda daha iyi yardımcı olabilirler.

salcano özelliklede müşteri memnuniyeti olarak pek doğru bir seçim olmaz,yeni başlıyorsan ve bütçende sorun yoksa;donanımı sora/tiagra olan,performansı orta,görsel tasarım olarak güzel olan bir model seçmelisin.Benim önerim Sedona 640.Daha detaylı yazmamı istersen forumdan mesaj atabilirim.

(link)

Bu bütçeyle alınabilecek en kaliteli ve en donanımlı bisikletlerden biri 2014 Merida Scultura 903'tür. Özellikle, Lampre temalı şık kadrosu ile segmentindeki diğer bisikletlerden çok daha öne çıkıyor benim gözümde. Şiddetle tavsiye ediyorum, ille de karbon kadrolu bisiklet alacağım demiyorsanız tabi ki.

(link)

Scultura 903 u ben de oneririm. Ya da cube peloton serisinden bir yol bisikleti olabilir. 3000 tl ye karbon almaktansa kaliteli bir alüminyum daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

İkinci el temiz bir bisiklet bulabilirsiniz o fiyata. Sahibinden de karbon KTM görmüştüm o fiyatlara. Bakmanızı tavsiye ederim.

@Ahmet.KOÇ

"En donanımlı" demek yanlış biraz.

Hocam sedona 640'ın tasarımını çok beğendim fakat merida daha iyi gibi gözüküyor. Sedona alırsam 650 alırım tam karar veremedim. Alüminyum alabilirim o kadarda fark ediceğini düşünmüyorum aslında. Ahmet hocam meridanın tasarımını pek beğenmedim aslında beyaz veya kırmızı renk istiyorum en olmadı siyah, yeşil bana göre değil :)

@Ahmet.KOÇ

Edit ..

@Berke Kazankaya

"En donanımlı bisikletlerden biri" demek yanlış olmaz sanırım.

@Güven Ak.

Renk mevzusu sana kalmış bir durum tabi, en doğrusu gönlünden nasıl geçiyorsa öyle bir bisiklet almak :)

Butcenizi biraz zorlar ama degecegini dusunuyorum.veya bu fiuatlarda merida ride cf 94 veya merida cf 904 alinabilir diye dusunuyorum. (link)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Güven Ak.

http://img.tapatalk.com/d/14/05/19/sysage8y.jpg

Eskiden çektiğim bir fotoğraf. Belki canlisi hakkinda fikir verir :)

Bütçenizi 1400 TL daha arttırma şansınız varsa Cube müthiş tabi. :D

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
@Berke Kazankaya

Indirimle belki 1000 tl yeterli olabilir :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri