Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Zincir değişimi yapmak istiyorum da hangi zinciri almam gerekiyor? Standart mı zincirler? Bisikletim 2x12 Bianchi nirone
Standart sayılır.
Uygun fiyatlı bişey bakıyorsan 740 TL çok iyi fiyatı var bunu alıp geç. Açıklamalarında SRAM uyumlu dediğine bakma shimano ile de uyumlu. Fiyatı ucuz diye kalitesiz sanma.
(link)

Uygun fiyatlı shimano olsun dersen en giriş seviyesi 12 vites zincir m6100 950 TL. Uğur bisikleti sevmem önermem de ama en uygun burada var.
(link)
Alternatif:(link)

Bunlar da üst modelleri shimano zincirin.
M7100: 1488 TL
(link)

M8100 1689 TL:
(link)

Bakla sayısına takılma. 116 Bakla olanlar bile 1-3 bakla uzun gelir muhtemelen takmadan önce ölçüm yapıp kısaltman gerekecek. Kendin yapacaksan bakla sökme aparatı da alman gerekir yada benim gibi ölçümü yapıp bisikletçi de kısaltıp geleceksin aparat almadan.

Ben olsam kmc x12 iki tane alırdım diğerlerinden bir tane alacağıma :D Normal yağ yerine Wax kullandığım için birden fazla zincir bulunması iyi oluyor dönüşümlü kullanımda.

Scudo
Standart sayılır.
Uygun fiyatlı bişey bakıyorsan 740 TL çok iyi fiyatı var bunu alıp geç. Açıklamalarında SRAM uyumlu dediğine bakma shimano ile de uyumlu. Fiyatı ucuz diye kalitesiz sanma.
(link)

Uygun fiyatlı shimano olsun dersen en giriş seviyesi 12 vites zincir m6100 950 TL. Uğur bisikleti sevmem önermem de ama en uygun burada var.
(link)

(link)

M8100 1689 TL:
(link)

Bakla sayısına takılma. 116 Bakla olanlar bile 1-3 bakla uzun gelir muhtemelen takmadan önce ölçüm yapıp kısaltman gerekecek. Kendin yapacaksan bakla sökme aparatı da alman gerekir yada benim gibi ölçümü yapıp bisikletçi de kısaltıp geleceksin aparat almadan.

Ben olsam kmc x12 iki tane alırdım diğerlerinden bir tane alacağıma :D Normal yağ yerine Wax kullandığım için birden fazla zincir bulunması iyi oluyor dönüşümlü kullanımda.
Teşekkürler uğur bisiklet 950 tl olanı sipariş ettim, tüm bisikletlere uyar değil mi? İsmi deore dşye yazılmış

Teşekkürler uğur bisiklet 950 tl olanı sipariş ettim, tüm bisikletlere uyar değil mi? İsmi deore dşye yazılmış
Hepsi deore. m6000 en giriş seviyesi, m7000 slx ve m8000 deore xt. En giriş seviyesi deore yerine x12 tercih ederdim ben olsam dediğim gibi ama tercih sizin. Özellikle kış için pas koruması daha iyi diye biliyorum x12'de. Shimanonun acantajı daha uyumlu olur vites geçişleri için. Ben KMC ve YBN marka zincir de kullandım bir fark hissedilmiyor pek açıkçası vites geçişinde. Hayırlı olsun.

Standart sayılır.
(link)

(link)

(link)

M8100 1689 TL:
(link)

Kmc zincir kullanıyorum. 3000 kilometre oldu hala sapasağlam. Benimki 105 set 11 vites tek farkı. Gerçekten Shimano falan marka diye pahalı. Hiç gerek yok

Shimano zincirler arasındaki bu fiyat farkı neden? Kalite olarak nasıl bir fark olabilir bilen aydınlatabilir mi?

Geri