Scudo Sports

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Scudo
23 Eylül Ekinoksu yeni geçti.Yani geceler,gündüzlerden daha uzun olmaya başlayacak.Bundan dolayı ''far ve arka ışık'' modifiyesine ihtiyacımız var:D

IMG_20180926_101707.jpg
IMG_20180926_101728.jpg

@hamlet2006
Ooo sargilar guzelmis . Gidon bantları bana ver benim olsun

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@mariokaldato Orijinal bantları ancak elleri biraz ağrıtıyor.Pek yumuşak değil.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hamlet2006
Benim gidonun icinde jeller var yapışkanlı onlardan temin edersen boyle yimisacik, kımıl kımıl olur baskan :D

Full modfiyeli ne idugu belirsiz sehir -tur gravel ve mtb'msi bisikletim :D
20180919_150217-1.jpg

@ahmetd79 Fenerler yandığında şoförler, yayalar kızmıyor mu, tek fenerle bana selektör yapan var :)

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@sonyaz orta kuvvetli ışıklar. pil ömrü uzun ve hafif olsun diye böyle seçtim. birazda aksesuar hobisi de var tabiki

@BerkEvren aksesusar seviyorum. hafif ve pil ömrü uzun olanları seçiyorum.çanta içindeki malzemeler ile birlikte 11.5 kg

@trainspotting35 bu ışıklı bisiklet ama :) aksesuar bol miktar da. sade 1 er ışıklı bisiklet de kullandım. akşam şarzı bitince karanlıkta kalıyordum. bunda biri bitse diğerini yakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Jant seti, lastik ,gidon,sele gibi hafifletmeye yönelik işlemler yerine basit modifikasyonlara devam.(Sanki para var da:confused:)Daha önceden bisiklet üzerinde olan ve çıkarmış olduğum ''kedi gözlerini'' yeniden taktım.Amaç gece ve sabah sürüşlerinde görünür olmak.
IMG_20180617_114527.jpg

Konu başlığındaki serzenişi de iktidar sahiplerine sunuyorum.''Kış saatine'' geçseydiniz en azından sabah aydınlık olurdu.:acpsnr:

@hamlet2006
Sorma bilader insanlari zebil ettiler enerji sirketlerini zengin edecem diye. Insanlarin namaz saati ise gitme saatine cakisiyor birde neymis beyefendiler "muhafazakar parti"lermiş. Onlar anca kendilerini ve yandaşlarini muhafaza etsinler

Gravelde temel kategoride yol bisikleti o nedenle bende benim hızlının gelişimini paylaşayım dedim.

Hızlı fitness bisikletiyken
GmpmqN.jpg

Hızlının gravelliğe ilk adımı
v6Qazm.jpg

Hızlı'nın son hali. (Reprika karbon parçalardan ultra hafif alü parçalara, DT Swiss jantlara, Ultegra stilere geçiş)
qdmA2V.jpg

Buda benim yavas . Sehir bisikletiyken sahibinin totosuna rahat batmasiyla bu hallere kadar geldi

Oncesi
2016-10-28_17-58-45_HDR.jpg
Sonrası
(Hayaldi gercek oldu Hedef 2023)
20181120_104124.jpg

Lost ve sapiens ikilemi

Lost izler nazlı yarim boş zamanın
Geçmişe yolculuğun vakti geldi sanırım
Beni ne diziler paklar nede filmler kızanım
Acı çekmeden mutlu olunmuyor
Ekmegin salça sürmeden ruhun arınmıyor

Kalkıp uzaklara gidesin gelmiş ise,
Bol yanaklım haypon diye tutturmus ise,
Kanıma adrelanin dolmuş ise
Kürek çekmeden hayat nehri aşılmiyor,
Ekmek arasın kaşar deptirmeden
Bu zalım karın doymuyor (Tercihen mahalle
bakkalindan temin etmek yolu ile )

Sanat dediğin tok karnın oyuncağı
Saraylarda olur anca kavuklusu pişekarı
100 verdim babayı aldim nedir bunun izahı?
Beygire binmeden Malkoçoğlu olunmuyor,
Otobüste akbil basana filozof denmiyor.

Pahalı bisikletle çıkmışım tura
Selam vermisim manava , kasaba
Bende kederler,elemler adeta bir mağara
Homosapiens olmadan kıymet bilinmiyor,
Sopayı sopaya sürtmeden ateş bulunmuyor

@Canoguz1 Kedileri çok severim,çaktırmıyorum ama çok seviyorum:harika:İçinde ''kedi'' geçen herşeyi seviyorum.

@Canoguz1
Yol bisikletini ''commuter'' olarak kullanıyorsan olabilir.

Geri